söndag, oktober 26, 2008

Våra politiker skändar oss

Så nu läser jag i "Fria nyheter", efter att ett tips kommit in bland kommentarerna, att domarna fallit för de två ungdomar som utförde rånet mot det homosexuella paret i tantolunden. Det blev löjligt låga straff för gärningsmännen. Den man som helt sonika stack kniven i ett av rånoffren, efter att vederbörande snällt lämnat ifrån sig alla saker, fick ett års ungdomsvård. Det är inget annat än ett hån mot allmänheten och den majoritet av befolkningen som jobbar och sköter sig. En av rånarna sade att "alla svenskar är bögar" och han som utan någon som helst anledning stack kniven i ett av rånoffren hade tidigare på kvällen rånat och knivskurit en annan person.

Mannen som knivskar två personer, utan någon som helst anledning, heter Siyabent Gülen. Svensk rätt dömde honom alltså till ett års ungdomsvård. Svenska politiker har tagit hit honom och hans familj, svenska politiker har ansvar för det han gjorde. Det har gått så långt att vi nu måste lägga ansvaret på sådana här avskyvärda brott där de hör hemma. Jag vill inte ha denna Siyabent Gülen i Sverige, själv tycker han uppenbarligen att alla svenskar är bögar. Jag kan förstå honom på sätt och vis, skulle vi ha någon som helst självrespekt i detta land så skulle vi eskortera denna person utanför landets gränser.

En felaktighet har smugit sig in i artikeln på "Fria nyheter", jag är inte personligt bekant med ett av rånoffren. Jag talade däremot i telefon med en närstående person till ett av rånoffren. Det var tydligen så att det dominerande under rånet i Tantolunden var svenskfientligheten, inte homofobin. Dessutom skall rånoffren ha meddelat både polis och press detta faktum, något som dock vår svenska press valt att inte föra vidare till allmänheten.

Länk Fria nyheter

2 kommentarer:

Anonym sa...

Siyabent Gülen är för det första född i Sverige och för det andra har han massor med svenska kompisar. Misstag händer, han har fått sitt straff. Gå vidare ~

Robsten sa...

Och du var helt säker på att du ville gå ut med hans namn här? Jag vill varken scensurera eller gå ut med namn som andra bloggar gör. Jag är inte ute efter enskilda människor utan att belysa en bedrövlig samhällsutveckling.