söndag, juni 01, 2014

SVT:s EU-valvaka den mest partiska någonsin

SVT:s EU-valvaka var den mest partiska någonsin enligt många, inklusive mig själv. Granskning Sverige har gjort en intervju med ansvarige utgivare Eva Landahl, som blir pinsam. Inbjudna till valvakan var personer som Alexandra Pascalidou, America Zavala, Mona Sahlin, Cecilia Malmström och Karin Pettersson. Jonas Sjöstedt fick också analysera valresultatet.
Granskning Sverige - granskningsverige@gmail.com


16 kommentarer:

Mats sa...

Jag anser att alla partier som anser sig vara demokratiska måste ha som huvuduppgift att bevara demokratin. Demokrati är absolut inget självgående. Det finns flera länder där medborgarna har rösträtt utan att länderna har det folkstyre som är poängen med demokrati.

I Afghanistan och Irak så röstar folket också men liksom i Sverige så finns det starka grupper som använder diverse maktmedel för att köra över demokratin. Att folk får rösta är ingen garanti i sig själv för att makten ska utgå från folket.

Robsten sa...

Folk och partier kommer nog alltid sukta efter så mycket makt de kan. Demokratn bevars av konnkurrens och mostånd,, om ingen part blir för stark.

Mats sa...

@Robsten, jo, men demokratin fungerar enbart om tillräckligt många har demokratiska ideal. Så är det inte nu, vi har nått den där punkten för längesen när det inte längre går att bilda opinion i invandringsfrågan på acceptabla villkor.

Stig sa...

SVT har åkt på 300 anmälningar men hur det kommer att gå i Granskningsnämnden är ju redan klart, kulturmarxister som ska granska andra kulturmarxister blir ju rena aprilskämtet.

Stig sa...

SVT har åkt på 300 anmälningar men hur det kommer att gå i Granskningsnämnden är ju redan klart, kulturmarxister som ska granska andra kulturmarxister blir ju rena aprilskämtet.

Robsten sa...

Håller med. Dessutom tycker jag vi är förbannat slöa. de borde fått 3000 anmälningar på sig.

Stig sa...

Ja med tanke på att hundratusentals (kanske en miljon?) svenskar är SD-sympatisörer borde minst det tiodubbla anmälningar ha kommit in. Själv ska jag visserligen inget säga för jag har inte anmält för jag upplever det som i praktiken meningslöst att käbbla med sådana som de på SVT. Men det kanske går att anmäla på webben.

Mats sa...

Håller med Stig här. Anmälningar verkar inte göra så stor nytta.

Mats sa...

På tal om anmälningar så blir det nu klart för åtal mot expressen och Thomas Mattson. David mot Goliat naturligtvis men ibland vinner rättvisan också.

Robsten sa...

Vad kul! Har du en länk?

Mats sa...

Här
http://avpixlat.info/2014/06/02/klart-for-atal-mot-expressen/

Robsten sa...

"Fria Tider har varit i kontakt med ett antal ytterligare personer som också drabbats av Expressens uthängningar. En person visade sig inledningsvis vara intresserad, ändrade sig senare. Som skäl angavs att Expressen hade hört av sig och låtit antyda att nya publiceringar med namn och bild skulle följa om han bestämde sig för att åtala Thomas Mattsson.""

Ha, ha, fattar inte att folk låter sig skrämmas.

Stig sa...

Jag är också registrerad av Expressens inkvisatorer och fick ett brev från Bisnode om att Aschbergs hejdukar i Researchgruppen sökt kreditupplysning om mig. Om Mattson blir skadeståndsskyldig kräver jag Mattsons och Aschbergs kala huvuden på ett fat. Silverfat ska det vara så att jag får något av värde... :-)

Robsten sa...

Jag är också reggat, allt under eget namn.

Stig sa...

Jag skriver under pseudonymen "Korpralen" på Disqus med 91:an som avatar men har funderat på att ändra till mitt fullständiga namn men risken är ju att Researchgruppen ser det som en seger om fler går ut med sitt riktiga namn och det ska sådana pissråttor inte bjudas på.

Robsten sa...

Precis alla skulle ta pseudonymen Mattias Wåg och de övriga i researchgruppen, typ Aschberg-den store och liknande. Då skulle de nog tänka till.