måndag, maj 23, 2005

Evin Rubar hotad!

Evin Rubar som gjorde programet SVT "Könskriget" är nu hotad per telefon, samt fått ett antal hotmail. Hon har t.o.m. fått sexistiska mail från feministmaffian!!! Detta visar hur känsligt ämnet är, hon gick mot den rådande strömmen, var politisk inkorrekt, slaktade heliga kor vad ni vill. Se resultatet, radikalfeministerna visar plötsligt sitt rätta ansikte, (tycker jag de gjort hela tiden i.o.f.s.). Alla dessa reaktioner visar att det hon gjorde var rätt samt att det var viktigt. Skall skicka ett uppmuntrande mail om jag kommer över hennes mailadress. Läs hela storyn på Journalisten:


Journalisten

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi män ska förena oss och ge henne pengar till rättegångskostnaderna om dom där monstren stämmer henne för programmen. De jävlarna kanske kommer på någon paragraf som de kan utnyttja mot henne.

Hon är min hjälte. Hon har äntligen vågat visa vilket elände feminismen är. När jag var ung kille lät jag mig duperas till att tro, att feminismen skulle befria bägge könen och leda till ett naturligt och kamratligt förhållande könen emellan. Nu är jag nästan förti och har aldrig haft en flickvän. Mitt liv är alltigenom förstört av feminismen, därför att jag som ung hade fina och teoretiska idéer om hur man kunde vara tillsammans som man och kvinna men egentligen aldrig vågade gå nära en flicka, eftersom feminismen övertygat mig om att redan mannens heterosexuella begär är kvinnoförnedring och att en ovälkommen kärleksförklaring var nästan lika illa som en försökt våldtäkt.

Det är ute med mig. Jag fick aldrig vare sig flickvän eller barn, som jag alltid ville ha. Men framtidens killar kommer att undgå det helvetet nu när Evin har avslöjat feminismens sanna natur.

Robsten sa...

Det är väl inte försent än, hur gammal är du??