fredag, december 19, 2008

Våra politikers ansvar

Det är upplopp i Rosengård, stenkastning, brända bilar och annat liknande. Ungdomar har löpt amok samt förstört egendom och gjort våldsamt motstånd mot polisen som fått tillkalla förstärkning av närliggande distrikt.

Jag vill inte frossa i händelserna men det är ju precis detta som våra politiker skapat genom sin huvudlösa invandringspolitik och sitt genomförande av det "mångkulturella samhället". Detta är i verkligheten det mångkulturella samhället, inte den glättiga bild av ett samhälle med basarer där mat från olika kulturer finns och där man kan välja och vraka bland mat och andra saker från världens alla hörn. Det som Hänt i Rosengård är exakt vad vår politik orsakar och skapar, inget annat.

Låt mig vara mycket tydlig angående händelserna i Rosengård. Detta är våra politikers ansvar, både från höger till vänster. De har fört en oerhört generös immigrationspolitik (fel att kalla det flyktingpolitik) och försökt införa något slags "mångkulturell" samhälle. De har gjort det utan folkligt stöd eller ens tillfrågat svenska folket. Politikerna bär det fulla ansvaret för att vårt samhälle i många avseenden börjar spåra ur. Det är dags att de som inte vill ha det på detta sätt börjar höja sina röster och utnyttja sina demokratiska rättgheter, och faktiskt sin demokratiska skyldighet.

Länk DN

Länk SvD

onsdag, december 17, 2008

Stenkastning mot bussar


Stenkastning mot bussar har ökat den senaste tiden enligt DN. Främst är det i Stockholmsregionen denna avart av bus ökat. Det diskuteras att något måste göras och vad som skall göras i artikeln. Så här står det i artikeln.

- Stenkastandet har blivit ett samhällsproblem. Vi försöker samverka med polis, stadsdelsförvaltningar, trafikhuvudmän och skolinformatörer för att få stopp på det. För någonting måste göras. Vi kan inte acceptera det som händer, säger Helena Reinhagen, kommunikationschef på Busslink.

Skolinformatörer?! Tillåt mig att gapskratta. Är verkligen någon så urbota dum så hon tror att lite halvhjärtad information i skolorna som finns i våra moderna ghetton skall göra någon skillnad?

De åtgärder som jag föreslår är att hela samhället tydliggör föräldraansvaret på ett helt annat sätt än i dag.

Att konsekvenser införs för bus som egentligen är lagbrott.

Att skolorna inför konsekvenser och att skolornas auktoritet återupprättas.

Att lag, moral och etik återupprättas i landet, och inte bara är något man talar om.

Att vi ändrar vår huvudlösa flyktingpolitik.

Att vi ställer krav på våra nya medborgare. Följer de inte kraven så får man lämna landet.

Att vi lämnar liberalismens avarter och det socialdemokratiska flummet.

Något säger mig att dessa åtgärder inte kommer att införas. I stället får vi "Gated communitys". Så fel det kan bli i en demokrati.

Länk DN

måndag, december 15, 2008

Instruktionsfilm för befolkningen i Rosengård

Ja appropå förra artikeln om vilka krav svensk-jordanska vänskapsföreningen ställer på polisen och svenska samhället så är det välgörande med denna instruktionsfilm av Chris Rock hur man skall bete sig mot den amerikanska polisen. På denna punkt vill t.o.m. jag ha en amerikanisering i vårt land.

Bristande respekt

En källarlokal i Rosengård har använts som moské. Fastighetsägaren har sedan en tid tillbaka sagt upp kontraktet och vill inte längre hyra ut lokalen. Fastigheten har sedan uppsägningen varit ockuperad av ungdomar som vägrat finna sig i beslutet. Polisen gick i morse in och utrymde lokalen.

Enligt DN så har svensk-jordanska vänskapsföreningen anklagat polisen för "bristande respekt" i samband med avhysningen. Så här står det i artikeln.

Basem Mahmoud, talesman för svensk-jordanska vänskapsföreningen säger dock till TT att polisen visat bristande respekt för moskén då de gått in i den med skor på fötterna och hundar. Han menar också att polisen svikit en överenskommelse.

- Jag befarar att det här kan leda till oroligheter, säger Mahmoud

I detta land går polisen in med hundar och skor på fötterna överallt när de skall göra en avhysning eller annan åtgärd. Vad menar denna vänskapsförening, att polisen skulle ha tagit av sig skorna innan de gick in och avhyste folk? Det är ju fullkomligt absurt. Jag befarar också oroligheter. När människor i detta land ser hur långt det gått med anpassningen av vår kultur och sedvänjor, ja t.o.m. lagar, för att gå andra kulturer tillmötes så hoppas jag att människor reagerar starkt i detta land.

Länk DN

söndag, december 14, 2008

Journalismen i dagens Sverige, enligt Josefsson

Josefsson diskuterar journalismen i dagens Sverige. Jag håller i huvudsak med honom i allt väsentligt. jag tycker dock INTE att Göran Persson är den som hycklat mest i detta land. Företrädarna för vår nuvarande allians är värre enligt mig, och så förstås Sahlin. Men hon kanske inte ens hycklar, hon är bortom hyckleriet och i sin egen låtsasvärld.