söndag, november 27, 2005

Dokument inifrån

Har skaffat mig verktyg så att jag kan ladda ner och spara "streaming media". Har gjort några CD'ar med "Könskriget" del 1 &2 samt "Välfärdsmysteriet". Enligt mig de två bästa reportagen som visats på mycket länge i svensk TV.
Vill ni ha en kopia så maila mig för adress och skicka ett brev med en tom CD samt ett frankerat svarskuver. Skulle vara bättre med serverutrymme så att man bara kunde lägga ut dem, men tyvärr.

7 kommentarer:

olydig sa...

Har skaffat mig verktyg så att jag kan ladda ner och spara "streaming media".

Vilket program har du laddat ned? Jag har letat ett bra tag efter program som kan spara streamad media, utan framgång.

olydig sa...

På min profilsida så finns en länk med min mailadress. Maila gärna över vad programmet heter och var någonstans du laddade ned det!

:-)

Anonym sa...

Robsten:

Såg i en gammal postning du skrev:
"Har skaffat mig verktyg så att jag kan ladda ner och spara "streaming media". Har gjort några CD'ar med "Könskriget" del 1 &2 samt "Välfärdsmysteriet". Enligt mig de två bästa reportagen som visats på mycket länge i svensk TV."

En fråga: Vad är det för program?
Skulle vara bra att ha!

Gustafsson

Robsten sa...

Oj, oj oj, detta var verkligen en gammal postning. Ja jag laddade ner "könskriget" av Evin Rubar det var ju hela detta reportage som var spiken i kistan på F! och hela debatten om de fanatiska feministerna började blossa upp. Detta program var det som satte igång det hela,har de på CD någonstans, kan kopiera om det finns intresse.
Välfärdsmysteriet är ett program som tar upp var alla våra skattepengar tar vägen, de jämförde vår välfärd förut med een vi har nu och funderar var vår höjda skatt tar vägen. En reform, om jag kommer ihåg rätt, var den med personliga assistenter som grävt ur kommunernas ekonomier rejält.

Anonym sa...

Robsten:

Haha,

Jag uttryckte mig oklart såg jag i efterhand i min kommentar.

Vad jag egentligen undrade med min fråga: "Vad är det för program?", var vad för dator-program du använde för att tekniskt spara en mediafil av streamad video på din dator. Hoppas jag var mindre otydlig ny. :)

Sånt vet inte jag hur man sparar, och det vore kul att kunna. Det sänds ju så mycket video över nätet nu.

Trevlig helg föresten!

Gustafsson

Robsten sa...

Nä, det var ett krackat program som bara fungerade ibalnd, själva cracken hade nog påverkat hela programmet. Sedan i min nya dator fungerade det inta alls, skall kolla, vänta....Jo det hette "CoCSoft Stream Down" och var som sagt crackat, ja jag fick ju ner några filmer i alla fall. Nu har jag det inte ens installerat. Jag har det kvar på hårddisken om du vill pröva, det är på 1.15mb så det går väl att skicka zippat med bifogat antar jag. Maila mig i så fall.

Anonym sa...

Robsten:

Jag undersöker fallet närmare. Nu vet jag iallafall att det finns ett (eller flera)!

Tack för besväret!

GiS