söndag, december 03, 2006

Transport utesluter Sverigedemokrat

Ja, transportarbetarförbundet utesluter en yrkesförare för att han representerar SD i en kommun i Hälsingland. Transports ordförande, Per Winberg, säger att SD är ett rasistiskt och nynazistiskt parti.
Hur någon kan få SD till ett nynazistiskt parti är en gåta, inget ens andas nynazism senast jag läste partiprogrammet, det är lika mycket nynazism som i Moderaternas eller Folkpartiets program. Detta är ett utmärkt exempel på den antidemokratiska strömning som kommit till vårt land. I en undersökning av jordens alla länder hur demokratiska de var kom Sverige mycket högt, jag tror dock inte att de som gjorde den undersökningen har haft koll på dessa exempel på odemokratiskt agerande från både fack och riksdagspartier, som blivit allt vanligare senare tid efter att riksdagspartierna känt sig alltmer hotade vid köttgrytorna.

Dessutom skall fackföreningar arbeta för medlemmarna, ta tillvara medlemmarnas intressen, inte göra några politiska omdömen om medlemmarnas politiska preferenser, det är helt uppåt väggarna, tänk er att något fackförbund t.ex. inte gillade Moderaterna, och därmed började utesluta medlemmar som är med i Moderata Samlingspartiet. Dagens fackföreningar har spårat ur, de har glömt vilket uppdrag de har, de har dessutom glömt vilka som betalar medlemsavgifterna. Jag uppmanar alla demokratiskt sinnade som är med i transportarbetarförbundet att gå ur sin fackförening, det går alldeles utmärkt att enbart vara med i A-kassan, dessutom blir det billigare, speciellt sedan Alliansen skall slopa avdragsrätten för medlemsavgifterna vid årsskiftet. Minskat medlemsantal och därmed minskade medlemsavgifter är nog det enda som biter på pampar som Winberg, minskade ekonomiska medel är ett språk som i princip alla förstår.

Inga kommentarer: