måndag, mars 21, 2011

Gustav Jansson avliden


Politiskt Inkorrekts starke man och främsta drivkraft Gustav Jansson har gått bort i sviterna efter en lunginflammation. Jansson har betydd oerhört mycket för ett demokratiskt och fritt informationsflöde i vårt land. Med facit i hand har förmodligen Jansson själv påverkat hela medieklimatet i Sverige. Jag hoppas att de övriga skribenterna på PI orkar och kan driva sidan vidare med samma frenesi som hitintills. Det är ju så, att när en faller måste nästa man plocka upp flaggan och marschera vidare.

Länk PI

10 kommentarer:

z999 sa...

Tragiskt. Han kommer dock att leva länge till genom det han skapat.

Anonym sa...

Den vägen skall vi alla vandra förr eller senare. Tack för ett bra jobb och ha så kul var du än hamnar på sista resan.
Allemand

Anonym sa...

Nu blir man bara så ledsen! Varför skall sådant drabba de goda? Han var ju en god människa som inte höll tyst och bör vara ett föredöme för oss andra!!/Hm

Robsten sa...

Ja, förbannat trist, och ett avbräck för rörelsen. Jag tänkte som någon ovan här, varför inte någon mångkulturalist? Han var ju inte gammal, och hade egentligen ingen allvarlig sjukdom, trist, mycket trist.

Anonym sa...

Aj vad tråkigt. Hoppas att PI kan fortsätta.

Anonym sa...

Alldeles för tidigt!

Nu gäller det för arbetskamraterna att ta över och fortsätta i samma goda anda!

+ Vila i frid Gustav Jansson +

T W

BLU-82 sa...

Gustafs eftermäle lever för evigt.

Robin Shadowes sa...

Fan vad sjukt. Lunginflammation är ju ingen dödlig sjukdom numera, har inte varit på flera decennier. Möjligtvis kan det vara livshotande om patienten redan dras med dån annan allvarlig åkomma som sätter ner motståndskraften eller om vederbörande är mycket åldrig men om jag förstått saken rätt så var Gustavson bara i 50-års åldern och borde befunnit sig på den säkra sidan.

Robsten sa...

T.o.m. lunginflammation blir en dödlig sjukdom om man sitter framför datorn hela dagarna och försöker få styr på servrar och annan skit.

Anonym sa...

Ronny Hagström dog visst i TURKIET, enligt programmet medierna i P1. Utvandrade han till ett land som inte tog emot invandrare ?