tisdag, december 06, 2011

Putin och sjuklövern

I SvD står det att nätet är det enda som kan hota Putins makt. Utan att gnälla kan man inte låta bli att dra vissa paralleller till Sverige, även om klimatet naturligtvis är ett par snäpp hårdare i Ryssland. Lägg ihop de sju mångkulturella partierna i Sverige så har vi Rysslands "Enade Ryssland". Rent politiskt är Ryssland en spegelbild av Sverige. Enade Ryssland är nationalistiskt och företrädarna försvarar Ryssland intressen hårt. I Sverige finns det bara ett parti som försvarar Sveriges intressen, de sju systrarna ignorerar svenska intressen för att frottera sig med EU-dignitärer. Så här står det i SvD-artikeln.
Aldrig tidigare har jag mött så många som öppet talat om sitt missnöje som den gångna veckan i Moskva. Både rädsla och respekt tycks ha försvunnit och det är ett hälsotecken. 
Här är det ännu inte så många som öppet luftar sitt missnöje, men det blir fler och fler. Rädsla och respekt finns fortfarande i vårt land, men det börjar sakta släppa. 

Länk SvD

9 kommentarer:

Anonym sa...

Håller inte med om att snäppet är hårdare, enda skillnaden egentligen är väl att Putin mördar för att uppnå sitt syfte. Vi har haft mordförsök för att uppnå ett visst syfte. Att det var en klåpare som försökte räddade oss.
Allemand

Kung Fy sa...

Det är som sagt inte mycket som skiljer Sverige från Ryssland ifråga om demokrati.
Aftonblaskan hade igår en artikel med rubriken "Nu har Putin blivit en tunnis".
I denna kan man läsa följande

"Det var ingen slump när parlamentets Putintrogne talman Boris Gryzlov häromåret deklarerade att Duman (Rysslands parlament) inte är någon plats för diskussioner,
Kreml har alltid på olika sätt manipulerat valen. Putin kontrollerar alla stora tv-kanaler och övriga medier. Oppositionen får i stort sett inget utrymme alls i press, radio och tv. En rad partier får inte ställa upp.
Demonstrerar de på gatorna haglar batongslagen över dem." Det senare via polisen.

Det är inte mycket man behöver modifiera för att få det till en direkt kopia av förhållandena i Sverige. Eller vad sägs om följande:

"Det var ingen slump när Fredrik Reinfeldt deklarerade att partistyrelsemöten inte är någon plats för diskussioner,
7-klövern har alltid på olika sätt manipulerat valen. Man kontrollerar alla stora tv-kanaler och övriga medier. Oppositionen (läs SD) får i stort sett inget utrymme alls i press, radio och tv.
Demonstrerar de på gatorna haglar ägg och flaskor etc över dem i kombination med en veritabel ljudmatta med signum 7-köverns hantlangare AFA, Rättvisepartiet Socialisterna, Ung Vänster och SSU."

Robin Shadowes sa...

Det mördas minsann här också för maktens skull, bara att det sker så mycket snyggare och mer sofistikerat sätt än i Ryssland.

Kung Fy sa...

Förresten, länk till Putinartikeln nämnd ovan:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/analys/wolfganghansson/article14031316.ab

z999 sa...

Off topic:
Gruppvåldtäkt på migrationsverket.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14036808.ab

Eftersom antirasister är positiva till gruppvåldtäkter så tystades det hela ner i andra media som göteborgsposten.

Swedish Dissident sa...

Som jag skrev om i mitt senaste inlägg så kommer också "sjuklövern", mainstreammedia med mera att öka det totalitära trycket i takt med att oppositionen växer; man blir alltmer desperata och gör då sina insatser med mindre pedagogisk precision.

Ingen vill egentlig bo ihop med andra etniciteter (med undantag för adopterade, assimilerade och en del andra undantag, framför allt på individnivå) eftersom det så totalt strider mot den mänskliga naturen. SD bör i min mening bli något mer våghasliga (utan att för den sakens skull bli mindre nyanserade, snarare tvärtom) och ta upp fenomen som t.ex. white flight.

Men "sjuklövern", mainstreammedia med mera kommer aldrig att ändra sig - det enda som krävs är vetenskapliga paradigmskiften och att de nuvarande "eliterna" byts ut.

Swedish Dissident sa...

I vanlig ordning en del slarvfel. Var barmhärtiga.

z999 sa...

:-)
...det gick att tyda.

z999 sa...

Skithögen muhammeds övervintrade ättlingar utmärker sig igen.
http://www.dn.se/nyheter/varlden/australier-domd-till-500-rapp-for-hadelse

Händelsen gör självklart inte att muslimer ens anser det värt att kommentera, om man jämför med kristnas reaktion i Sverige när pedofilin inom katolska kyrkan var på tapeten.