tisdag, januari 31, 2006

Även en servitris intygar Sjödins aggresivitet

Nu sällar sig även en servitris till den, vid detta lag, ganska stora skara som intygar Sjödins olämpliga beteénde. Läs:
-"Arlinda Gashi beskriver de sex SSU-arna som bossiga och provocerande. Bråket startade när Anna Sjödin och en av hennes väninnor ville beställa mer alkohol men nekades av barchefen, som ansåg att de var alltför berusade.
När sällskapet vägrade avlägsna sig, uppstod slagsmålet. Enligt Arlinda Gashi bad flera vakter dem först vänligt innan de transporterade dem ut.
- Anna Sjödin skrek könsord och att vakten var en svartskalle och att han inte borde vara i Sverige. Vi försökte verkligen lösa det verbalt, men hon var jätteaggressiv, säger Arlinda Gashi.
"

Börjar bli svettigt för SSU-basen. Detta med rasistiska tillmälen passar sig nog inte i de kretsar hon rör sig i. Verifieras dessa tillmälen så är nog hennes politiska saga all. Det är väl osannolikt att så sker, förflugna ord går alltid att förneka. En skugga av det inträffade kommer nog alltid att dröja sig kvar vid Sjödins sida dock.

Inga kommentarer: