söndag, januari 29, 2006

SSU-basen Anna Sjödin gripen för våld samt fylleri

SSU-basen Anna Sjödin har gripits på krogen "Crazy horse" i natt. Enligt vakterna var hon höggradigt berusad samt skall ha utdelat ett knytnävsslag mot en vakt, det är således inte bara mot Bodström denna hetlevrade kvinna delar ut svingar emot.
Egentligen inget konstigt att en ung människa är ute lite i svängen och röjer lite, det gjorde jag också som ung. Men...detta hände inte när jag var ung och röjde lite på stans krogar, nämligen får uppbackning av "Ungdomsförbundets pressekreterare Peter Skeppström", han går till försvar för sin "adept" och går till angrepp mot vakter och stationsbefäl, han säger,
-"vakterna använde övervåld, En vakt plockade fram en fjäderbatong och pressade ner en person mot golvet. "
När det gäller Sjödin säger Skeppström,
-" De kallade henne vitt djävla slödder och hora. Att behandla en ung kvinna så här är under all jävla kritik".
Han är således upprörd, tänk om någon pressekreterare kunde ställt upp på mig och mina kompisar när vi "gjorde stan" någon fredagnatt när det begav sig. Men det är klart, det är skillnad om man är predestinerad till den politiska adeln.
Upprinnelsen skall ha varit när en av Sjödins kamrater blev nekad alkohol och blev utkastad, känns scenariot igen? Den som inte varit med om det har inte varit ung, men tillhör man den politiska adeln, eller är på väg in i den, så tolereras tydligen inte detta. Kul är det i alla fall;-) Vi har nu ett antal politiker som ertappats onyktra när de gått till angrepp mot poliser, vakter och i övrigt uppträtt störande. De på högerkanten anser väl att det endast är sossar som varit berusade, de på vänsterkanten anser nog att Sjödin uppträdde enligt konstens alla regler och att högerpolitikerna varit stupfulla. Jag för min del tror att alla dessa politiker varit berusade och misstänker att det börjar bli en tendens att de anser sig själva stå äver de regler och normer som vi andra är tvingade att följa.

Inga kommentarer: