onsdag, februari 15, 2006

Tack Persson!

Persson tar i dag avstånd från stängningen av SDs hemsida enligt DN. Han tar dock inte Freivalds i örat utan hennes närmaste man, Stefan Amér. Mycket bekvämt kan man tycka, skylla på underhuggare i ställer för att hänga ut ministrar, det går ju inte. Persson tar tydligt avstånd från regeringsinblandning i vad servrar och hemsidor innehåller så länge det är lagligt. Så här lär han enligt DN ha sagt på socialdemokraternas valupptakt i Örebro, -"UD ska hålla sig borta från det här med tryckfriheten, detta var ett mycket olämpligt agerande".
Samtidigt hörde jag på SVT att Freivalds försvarade sitt agerande i denna affär i riksdagen, påstod att UD aldrig utövat några påtryckningar. Det är i nuläget få som tror henne, inte ens Persson verkar tro på dessa utsagor enligt av vad han sade i dag i Örebro.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jätterironiskt. Departementssekreterares namn har aldrig tidigare publicerats i tidningar i någon omfattning. Men i år får vi flera namn att lära oss. Varför? Jo, de är nyttiga syndabockar för sosse-dumheter.

cowboy sa...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!
cowboy

Anonym sa...

Yeh! But can you read swedish?

Morgan sa...

Hi there! Very interesting blog. I'll add it to my favorites.
Best Regards,
Morgan