måndag, februari 13, 2006

Yttrandefriheten igen

Tittar på bilden som Kuriren publicerade, en välskapt ung man som tittar sig i spegeln med ett svart streck för ögonen. För denna harmlösa teckning blev alltså SDKuriren stängd av serverleverantören Levonline, efter påtryckningar av Freivalds och SÄPO. Jag vill helst inte publicera den själv, man vet aldrig vad som kan hända, hallå!! Har det inte gått lite väl långt nu? Vår regering kryper för dessa hot, vad skall då enskilda medborgare göra? Vår regering har svikit alla de principer de så många gånger stått upp för och hyllat med fina ord och högstämda deklarationer. Flera jag känner tvekar i alla fall att publicera teckningar innehållande något som kan tas för profeten Muhammed. Nu måste folk vakna. Sveket av vår regering och våra politiker känns ändå värst, alla principer över bord vid minsta motstånd, så mycket var de värda. Reinfeldt har ändå gått längst i detta lismande, jag ser hans hundögon och lite sura min framför mig när han förklarar att vi i princip skall lägga oss för hoten, huliganfasonerna och hatet.
Freivald sade så här: - "Det är fruktansvärt att en liten grupp extremister utsätter svenska personer och svenska intressen för uppenbar fara."
Det är alltså inte extrema muslimer hon menar utan SD!
Vidare säger hon: -" Jag ber om ursäkt att vi i Sverige har enstaka personer som är så hänsynslösa och medvetet kränker andra människors religion."
Hon ber om ursäkt för Kurirens harmlösa teckning! Hon kallar Kurirens folk för hänsyslösa och medvetet skulle kränka islam som religion! De extrema muslimerna är alltså inte hänsynslösa, de kränker ingen, har ni sett alla flaggbränningar?
Vidare - "Jag skäms över att det i vårt land finns extremister - som i yttrandefrihetens namn - försöker utnyttja de rättigheter som vi håller så högt till att kränka andra människor och dessutom spä på en konflikt där nu alla krafter borde samlas för att nå en lösning".
Du hycklande lögnare! Du skäms över kuriren? Kallar dessa extremister? Du håller inte rättigheter som yttrandefriheten högt, du skändar dessa värden, säljer ut dem för en grynvälling. Om jag finge bestämma skulle du avgå p.g.a. detta, inte tsunamikatastrofen som trots allt var en naturkatastrof. Du Freivalds, representerar det värsta som finns inom politiken. Som avslutning ger jag er två "alla barnen-historia".

Alla barnen tryckte tidningar utom profeten
han var emot yttrandefriheten

Alla barnen var glada och upprymda utom Torsten
han jobbade på Jyllandsposten

Inga kommentarer: