fredag, februari 10, 2006

Freivalds och SÄPO fick SDkuriren stängd

Så fick då Freivalds sin vilja igenom, hon fick SDKurirens webbplats stängd. Det gick enligt tidningar bl.a DN till så att SÄPO informerade Levonline, webbhotellet som huserade SDKuriren, om riskerna med publiceringen. Nu hade väl Kuriren tagit bort bilden redan innan den stängdes, eller i alla fall kort därefter. Nedstägningen tjänade alltså inget syfte, utom kanske som en demostration för muslimska länder att svenska regeringen gör vad den kan för att gå dem till mötes. Samtidigt som Freivalds talade om yttrandefrihet så arbetade hon sannolikt på en stängning av Kuriren. På SVT (fredag 10 feb C 21:20) talade Freivalds om risken för att fokus flyttade till Sverige, detta beskrivit som en katastrofal utveckling. Vad hon inte sade var att fokus då skulle flyttas FRÅN Danmark, till Sverige. Inte mycket till broderskänslor där inte. Vi torde ana var Freivalds känslor ligger, de ligger lite mer åt Baltikum till.
Laila Freivalds säger så här i DN, -"
Det är fruktansvärt att en liten grupp svenska extremister utsätter svenskar för en uppenbar fara."
Detta angående Sverigedemokraternas publicering. I klartext, -Vi offrar yttrandefriheten för säkerheten och lugnet. Det Kuriren gjorde var att publicera en streckgubbe, tittande in i en spegel med ögonbindel, det är alltså "fruktansvärt", är det inte dags att återigen jämföra med "Ecce Homo" och en homosexuell Jesus med erektion.
Avslutar med att publicera uppgifterna på Levonline:
Telefon: 08-320 360
info@levonline.com
Levonline AB
Box 21158
100 31 Stockholm
Norra Stationsgatan 93
113 64 Stockholm
PS.
Så här står det på Kurirens hemsida just nu fredag kväll: "Det är väldigt många besök och hög belastning här just nu och därför kan det vara svårt att nå vissa sidor.
Stöter Ni på problem
- prova igen inom några minuter. /Red
Verkar inte ha varit någon ljus idé att stänga siten. Denna hemsida ligger på en spegelserver.

2 kommentarer:

Humle och Dumle sa...

Har mejlat Levonline. Än har de inte behagat svara. Fega kräk!
/ Dumle

Robsten sa...

Nä, de hukar de jävlarna. Man borde bojkotta dem, tyvärr känner inte jag någon som har något med dem att göra. Det är bara att låta budkavlen gå.