tisdag, juli 11, 2006

Vad sade Materazzi till Zidane i VM-finalen

Vi gratulerar Italien till VM-titeln. Frankrike spelade bäst i VM-finalen, de var de som förde spelet, skapade något på plan, försökte vara konstruktiva. Nu är det målen som räknas, det stod 1 -1 efter förlängningen. När straffarna tog vid så var italienarna bäst.

När det gäller Zidanes omtalade utvisning så undrar alla vad Materazzi sade till Zidane. Enligt Times som lutar sig mot en läppläsare, Jessica Rees, så sade Materazzi detta,

- You are a son of a terrorist whore, so just fuck off for good .

Not very nice. Folk undrar hur Zidane kunde låta sig provoceras på detta sätt. Nu är det ju så att vi är endast människor, allihopa. Att man någon gång låter sig provoceras är inte alls konstigt. Det var förresten inte första gången för Zidane, som varit inblandad i flera incidenter under sin aktiva karriär. Det jag undrar över är hur fotbollsspelare av högsta internationell klass kan förnedra sig och filma så som gjordes så mycket i denna VM-turnering. Vi har Cristiano Ronaldo som är en spelare av yppersta klass, ändå har han satt filmandet i system, alla vet om det, alla kritiserar honom för det, ändå fortsätter han, obegripligt.

Inga kommentarer: