tisdag, april 01, 2008

Metall Klarälven förklarar krig mot dem som sätter sig upp mot etablissemanget

Höjden av idioti och den mest lismande politiska korrekthet visar Metall avd Klarälven upp när de antog ett uttalande mot Sd. Så här skriver de på sin hemsida.

Avdelning 14 Klarälvens årsmöte den 26/3 antog följande uttalande mot rasism och för ett öppet Sverige, med anledning av att fackföreningsfienderna och rasisterna i "Sverigedemokraterna" avser att hålla riksstämma i Karlstad senare i vår.

Idioter! Ni har ingen aning om vad demokrati är, demokrati är att människor får tycka annorlunda än vad ni, etablissemangets lakejer, tycker. Att ett demokratiskt parti inte skulle få hålla årsmöte tycker ni är en kamp för demokratin, hur bakvänt kan man resonera? Exakt vad i Sd:s program är rasistiskt, kan ni inte peka på det? Metall skriver vidare.

Demokratin kan aldrig tolerera rasismen

Rasister, som exempelvis Sverigedemokraterna, gör gällande att en del människor är mindre värda på grund av ras, kultur eller ursprung. Rasismen är antidemokratisk. Demokrati förutsätter att alla individer tillmäts samma värde och samma rättigheter. Rasismen strider mot arbetarrörelsens värderingar.

Sd har aldrig gjort gällande att människor är olika mycket värda. Det är alldeles uppenbart att det är ni i Metall Klarälven som är antidemokratiska. Om alla människor skall ha samma värde som ni säger skall väl det gälla sverigedemokrater och människor som sympatiserar med Sd:s åsikter.

Tongångarna som Metall Klarälven visar upp är på gränsen till dem som förekommer i rena diktaturer. Man tar kampen för demokratin som intäkt för att just strypa demokratin. Det är dags att säga ifrån på allvar och jag uppmanar alla som inte tycker som Metall Klarälven att höja er röst mot detta som börjar gränsa till rent diktatoriska fasoner. Alla systemkritiska bloggar bör skriva om detta och slå näven i bordet rejält, nu får det fanimig vara nog!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nästan ofattbart korkat.

Här är adressen till kontaktpersonen som står under ovanstående uttalande. Maila honom och fråga (i artiga men skarpa ordalag!) vad tusan de håller på med! Det tänker i alla fall jag göra.

magnus.bergqvist@ifmetall.se

T sa...

That's it, nu lämnar jag metall.

Trader sa...

Låter som om Herr Bergqvist helst skulle vilja ta kontrollen över produktionsmedlen samt införa proletariatets diktatur.

Leo Sundberg sa...

Är det lustigt?

1. EU fäller byggnads. EU står mot facket.

2. Sahlin ställer sig på EU:s sida.

3. Facket står maktlösa utan politisk uppbackning i riksdagen.

4. SD vill gå ur EU. SD vill bevara kollektivavtalen.

5. Allt fler arbetare dras till SD. Sossarna känner sig hotade.

6. Facket slår ner på en mindre fiende - SD-medlemmen på jobbet. Mot EU kan man inget göra.

Många fackpampar är ju sossar. Ibland har det gynnat facket när man velat få igenom krav. Men det har också varit ett sätt för sossarna att ha en kanal in direkt till arbetarna i fikarummet.

Fackliga sossar ska nu både slåss mot EU ovanför och SD nedanför.