torsdag, september 04, 2008

En nation av fjollor


Jag tycker väl ungefär likadant om Sveriges asylpolitik som Bill O'Reilly tycker om den "telepronter" han just stiftat bekanskap med.Jag börjar dessutom tycka att de av svenska folket som tycker likadant som mig om asylpolitiken och Sveriges politiskt korrekta rikspolitiker måste i herrans namn stå upp för det som män, vart har vårt vikingablod tagit vägen? Vi är en nation av fjollor som inte vågar ställa oss upp som män, slå näven i bordet och säga vad vi tycker. Vi låter typer som Reinfeldt, Sahlin, Olofsson och Westerberg trampa oss i ansiktet emedan vi ligger ned och ber om förlåtelse. När blev vi en nation av rädda, svansande harar, som lismar för inkompetenta idioter? Det är dags att ta av oss våra klänningar pojkar och visa lite "balls".

19 kommentarer:

Tobias sa...

"Prompter".

Robsten sa...

Whatever, jag skiter i vad det heter.

Robsten sa...

Nu är det rättat i vilket fall.

Rune sa...

Att svenskarna fegar beror väl mycket på att det finns så få oberoende människor numera i Sverige. De flesta med kunskaper befinner sig ju i karriären och vågar därmed inte yttra sig i obekväma frågor.
De flesta som vågar yttra sig är vanliga arbetare vars karriärstege ligger platt på marken.

Jonas sa...

Svenska folket är så hjärntvättat att dom inte har en aning hur stor världen egentligen är. Inlärt beteende sedan grindslantens dagar.

Anonym sa...

O'Reilly är ju yrkesman. Ska det vara så svårt att improvisera att säga adjö.

Robsten sa...

Förmodligen lika lätt som att säga adjö till Reinfeldt och Sahlin. Om alla reste sig skulle det plötsligt vara de politiskt korrekta som fick svårt att göra karriär, är det inte dagfs att vända på steken?

Anonym sa...

Vikingablod??haha VIKINGABLOD???? vi har en statminister som tycker att vikingarna var rena avskummet,barbariska,hårda,han spottar på svenska vikingar,han är ju för f-n det mesigaste som gått i ett par skor,en riktig j-a tönt,möter du någon gång svinfeldt så prova skrika till exakt när du passerar honom,slår vad att han kissar på sig och börjar gråta.

Robsten sa...

Ungefär så ja.

peter a. sa...

This is not working, fuck it, lets do this over again, goddamm it.

Just det, lat oss borja om fran borjan med invandrings politken med en ny regering. Goddamm it,

Utvisa den miljon kriminella politikerna tagit in och besluta om en rimlig grans vid max 1000 om aret, som ar anpassat till sveriges storlek, folkmangd och ekonomi.

Robsten sa...

Vi kan inte utvisa en miljon människor på ett bräde, det är inte ens önskvärt. I övrigt håller jag med dig.

Robin Shadowes sa...

Varför inte? Dom har ändå inte här att göra och väldigt få skulle sakna dom om dom plötsligt försvann.

z999 sa...

Kunde det inte vara kul med en analys av den genomsnittliga antirasisten? Man kan väl skrapa ihop en del intryck av antirasister på nätet och länka till antirasistiska sidor och så vidare.

Robsten sa...

Alvarligt talat Z, skulle vara jävligt kul och nyttigt. OM man kunde göra det seriöst. Jag har nämligen med tiden fått upfattningen att denne typiske "förespråkare" är liberal och inte socialdemokrat som många tror (innebär ju INTE att det inte finns många sossar också). Kollade på Expos styrelse för ganska länge sedan, liberalerna vann där också.

Karl sa...

Jag står gärna upp, behövs bara någon organisation.

Robsten sa...

i sådana fall får du välja den du tycker 'är minst dålig Karl, och påverka den innfrån, det är inte omöjligt för en stark och drigtig person.

Anonym sa...

Jag har just kommit hem från Tyskland och vart man än kommer pratas det om samma sak.Som jag ser set jämnar politikerna med sin flathet vägen för en ny Hittler.Istället för att göra det vettigt nu kommer det att sluta med elände för alla parter. Sanna mina ord så kommer det att bli.Ett litet påpekande bara till Robsten att nationen består inte av enbart män.Det finns en annan sort också ifall du inte har märkt det.*S*/Minngor

Robsten sa...

jo, jag har understundom noterat det Minngor;-)

Varjager sa...

Svensken har inte blivit feg, slår han tillbaka kallas han rasist och döms hårdare för att han är svensk. Våra egna politiker dömer våra barn till hårdare straff än multikulti packet. Jag har själv hört mångkulturens kreatur skrika på Polis efter att de fått stryk av tilltänkta offer. De första ordet de fick ur sig mellan tårarna var rasism.