fredag, januari 07, 2011

Det här är inte Hassan


Eduardo Grutzky fick en artikel publicerad på Newsmill, trots att Leo Lagercrantz nog inte gillar det Grutzky skriver i sin artikel, där Grutzky beskriver en vanlig hygglig muslim med värderingar vi i västerlandet kan acceptera. Grutzky kallar sin vän Hassan.

Vi läser i Västra Götalands Nättidning att en troende muslim, som fått avslag på sin asylansökan våldtagit en kvinna, ljugit om denna våldtäkt, handlat och brukat hasch samt försökt drogat en hund med sitt hasch. Få se nu, enligt islam får man inte ljuga, hur många lögner har denna muslim serverat det svenska rättsystemet? Kom inte med påståendet att man som muslim får ljuga mot otrogna, enligt islam får man helt enkelt inte ljuga, punkt. Om man får nyttja hasch samt droga hundar, som ju anses som orena i islam, undandrar sig min vetskap. Jag har dock svårt att föreställa mig att man får våldta kvinnor enligt profeten, det skulle ju rasera all samhällsbyggnad.

Självklart beter sig inte alla muslimer på detta svinaktiga sätt, men tydligen kan man kalla sig troende muslim och utan någon som helst skamkänsla, med stora bruna ögon deklarera att man är en djupt troende muslim. Svartenbrandt brukar i alla fall inte högtidligt deklarera att han är en djupt troende kristen, det skall i alla fall hålla både honom och kristendomen för gott, trots allt ont, både han och Svenska kyrkan orsakat samhället.

Vi läser också i VGNT att mannen fått avslag på sin asylansökan men fortfarande befann sig i landet. Ansvaret faller tungt på regeringen som inte ser till att de som fått avslag på sin asylansökan avvisas från landet. På sätt och vis kan regeringen göras medskyldig till de brott den troende muslimen gjort sig skyldig till. Vem skall se till att sådana här saker inte sker, om inte regeringen? Jag betvivlar inte att Reinfeldt inte vill ta i sådant här med tång, men det är nu en gång för alla regeringens ansvar att se till att efterlevnaden av svensk lagstiftning fungerar någorlunda.

Länk VGNT

1 kommentar:

Anonym sa...

Han kanske höll sig gömd i en kyrka eller fick hjälp av någon Henry Ascher-stödd organisation i väntan på PUT. Den som väntar på något gott gömmer sig och får amnesti.