tisdag, maj 08, 2012

Logiken med Peter Mangs nätaktiviteter

Journalister missar inte ett tillfälle att på twitter påpeka det faktum att Peter Mangs, serieskytten lyckats plita ner några kommentarer på Politisk Inkorrekt. Vad man vill visa är oklart, eller så är det glasklart - "alla som är emot massimmigrationen är onda människor". Nu är det så att vår immigrationspolitik varken blir bättre eller sämre oavsett vad Mangs skrivit eller inte. Är vi dessutom helt säkra på att Mangs aldrig kommenterade på DN? Eller att Frida Metso aldrig kommenterade på PI? 


Varför inte, för en gångs skull, diskutera själva sakfrågan - vår immigrationspolitik? Vilka är det som vi tar emot och varför? Vilka effekter får det för vårt land, ursprungsländerna och för  oss på lång sikt? Finns det andra, effektivare sätt att hjälpa människor?


88 kommentarer:

z999 sa...

Själva fenomenet visar väldigt tydligt hur sagan om SD's mörka historia byggdes upp en gång i tiden. När Peter Mangs skrev några anonyma meningslösheter så börjar man omedelbart prata om kopplingar på ett sätt som för in en ny dimension i ordet "konspirationsteori".

Reaktionen i media påminner mycket om när patienter inom missbruksvården får chansen att prata om något annat än sitt missbruk som orsak till problem i deras liv.

Anonym sa...

Vad Mangs har gjort är att han tagit del av personuppgifter om en person som är postade på en webbsida som inte har någon annan funktion än att fokusera hat mot invandrare och där publicerandet av personuppgifter i avsikt att fokusera hat är legio och metod.

Dessuppgifter har Mangs sedan använt i planeringen av ett mord på den person som Poltiskt inkorrekt fokuserade folkets hat mot.

För detta har SD via Kent Ekroths stöd till hatsiten ett etiskt och moraliskt ansvar.....som dom i vanlig ordning inte kommer att ta ansvar för eftersom dom är högerextremister och DELAR intentionen att sprida generellt hat mot invandare hos Politiskt inkorrekt/Avpixlat.

z999 sa...

@Anonym:
"Dessuppgifter har Mangs sedan använt i planeringen av ett mord på den person som Poltiskt inkorrekt fokuserade folkets hat mot."

OK. Du har inte möjligen någon länk till det? Så du menar att Mangs orsak att mörda berodde på att personen i fråga begått någon typ av brott som gjort att PI publicerat personuppgifter? Vilken person gäller det förresten? Någon kändis eller bara någon i mängden av invandrare som begått spektakulära grova brott?

Jag har läst om honom här. Att han skulle ha läst in sig och tagit till sig någon annan människas hat verkar inte speciellt trovärdigt. Han har inte heller valt de grövsta fallen som publicerats på PI.

z999 sa...

Angående att sprida hat. Det är moderaten Ulf Bingsgård som kallat Malmö för en pangstad, han är inte med i SD.

Det är Obamas främsta rådgivare om antisemitism som kallat Ilmar Reepalu för antisemit och hon är inte heller med i SD (väl?).

Minst 90% av det jag läst som gett en väldigt negativ syn på Malmö och invandring kommer från den regimtrogna politiskt korrekta median, inte från avpixlat eller från sdkuriren. Jag länkar för övrigt enbart PK-median när jag vill bekräfta något.

Anonym, det kanske inte är SD det är fel på? Det kanske är verkligheten själv som spökar?

Kung Fy sa...

@ Anonym

Antar att du syftar på följande, saxat från Expressen:

"Peter Mangs kartlade Xhafer Danis liv.
Han sökte även information 22-åringen på den främlingsfientliga bloggen Politiskt Inkorrekt, som hängde Xhafer Dani med namn och bild."


något som Avpixlat dementerar enligt följande:

"PI nämner Xhafer Dani (och Trez West) första gången den 12 oktober 2009 i samband med att skjutningen nyligen ägt rum – alltså efter att Dani blivit skjuten. Innan dess har ingen av dem nämnts överhuvudtaget. Ett inlägg om själva händelsen, som ägde rum natten mot lördagen den 10 oktober, gjordes samma dag men då utan några detaljer."

Dom, om några, borde välan veta.

Så du, tro inte på allt som skrivs i slaskmedia.

Anonym sa...

Slasknazisterna på den av Ekroth stödda bloggen Avpixlat där man öppet hyllar Breivik i kommentarerna har sannolikt raderat allt material dom haft som kunde vara komprometterande i samma ögonblick som det blev känt att Xhafer Dani och Trez West blivit mördade av en högerextrem seriemördare.

Den andra vi har i det här landet.

Robsten sa...

Nej, här får man ju säga att Z har flera poänger.

Robsten sa...

Dessutom är Anonym väldigt nära att bli filtrerad här.

Steenson sa...

Man kan läsa alla Mangs inlägg från PI på Avpixlat numera.

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Att påstå att Avpixlat drivs av nazister är som att påstå att det finns aborginiska representanter för den norska regeringen i Spanien i den amerikanska senaten.
Med andra ord så finns det varken sanning eller logik i dina anklagelser emot Avpixlat.

Angående högerextrem seriemördare: Breivik var, och är fortfarande, antirasist. Han har flera gånger klargjort att han är emot både nazism och islam.
Är man rasist om man är emot nazism? Även den här gången, liksom i andra fall, saknar dina påståenden både logik och sanning.
Vill du leta efter brottslingar så ska du leta efter dem i den vänsterextrema rörelsen, för där finns det gott om både mördare, våldtäktsmän, knarkare, terrorister och misshandelspersoner.
Fast det klart, då skulle du ju hitta dig själv förstås.

Steenson sa...

Flera av offren var Svenskar, så vad har det här med rasism att göra?

Anonym sa...

Jag ser ingen egentlig skillnad på nazister som hatar judar och nazister som hatar muslimer. På Avpixlat finns det plats för bägge varianter där dom uttrycker förståelse för Breiviks problemformulering och hans desperation.

Karpstryparn vill inte kännas vid att den högerextrema rörelse han själv företräder har utfört uppåt 25 politiska mord i Sverige sedan 80 talet och det är ju förståeligt att han inte vill det.


Du kan ju skriva en artikel och påstå att alla dessa mord är utförda av sossar?

Du är ju bra på sånt.

Anonym sa...

"Man kan läsa alla Mangs inlägg från PI på Avpixlat numera."


Utom det som är raderat därför att det är komprometterande för Kent Ekroth.

Anonym sa...

"Dessutom är Anonym väldigt nära att bli filtrerad här"


Dina vänner säger i princip vad som om vemsomhelst helst varsomhelst.

Där är nivån.

Anonym sa...

"något som Avpixlat dementerar enligt följande"


Skojar du?
Varför skulle någon som inte är högerextremist tro på något som dom säger när dom förnekar Ekroths koppling till siten trots att den är bevisad?

z999 sa...

@Anonym:
"Utom det som är raderat därför att det är komprometterande för Kent Ekroth."

Istället för att bara rada upp påståenden så kan du väl skriva vad det är du vill ha sagt? Har du en länk till något komprometterande inlägg eller kan du återge ur minnet vad som skrivits? Och varför har ingen journalist skrivit något om just det som du påstår?

z999 sa...

@Anonym:
"Jag ser ingen egentlig skillnad på nazister som hatar judar och nazister som hatar muslimer."

Jag anser att det är skillnad och det beror på att jag är lite konservativ när det gäller att gifta sig med barn, alltså flickor runt 10 till 12 år. Den typen av giftermål anser stormuftin i Saudi Arabien är ok.
World observer

Steenson sa...

Mangs liksom Lasermannen har dessutom invandrarbakgrund..

z999 sa...

Som alla här vet men inte vill erkänna så är det Kent Ekeroth som står bakom sveriges television där man nu under c:a 1 timme åt gången misskrediterar mångkulturen rejält genom att öppet redovisa situationen i Malmö.

se själva

Jag kontaktade SVT som säger rakt i ansiktet på mig att det inte är Kent Ekeroth som står bakom företaget. Löjligt! Han är ju själv med i sista avsnittet!
Jag citerar Anonym här:
Varför skulle någon som inte är högerextremist tro på något som dom säger när dom förnekar Ekroths koppling till siten trots att den är bevisad?

z999 sa...

Läste om Peter Mangs historia och hans åsikter. Det finns en speciell typ av extremhöger i USA som är sprungen ur ku klux klans idéer från början och som faktiskt har egna ideal och en egen syn på sådant som mänskliga raser. Inom den gruppen talas det om New World Order som visserligen innefattar judar men som annars inte har koppling till teorierna om ZOG. Hatet mot amerikanska staten är stort eftersom man anser att flera inom regeringen har starka kopplingar till New World Order.

Charles Bronsons rollkaraktär i filmen Death wish ses som ett föredöme och det är där man kan hitta idéerna bakom Mangs seriedödande. Det handlar helt enkelt om att utmäta dödsstraff och göra sig själv till både domare och bödel för speciella typer av brott. Brottstyperna är spektakulära, som brutala våldtäkter och andra typer av våldsbrott där offret har utsatts för extra stort lidande.

I början av malmöpolisens jakt på Peter Mangs så trodde dom att det var någon som på måfå sköt invandrare. Det var först efter en tid man kunde se ett annat samband.

I hans dator kunde polisen kolla upp personsökningar han gjort och att det gällt kriminella invandrare med främst grova våldsbrott som specialitet. Att det blir flera träffar på PI's sida beror på att PI lagt ut information om grova brottslingar med utländsk bakgrund men Mangs har liksom PI använt offentligheten när det gäller domstolsväsendet i Sverige. Det är inte speciellt troligt att han använt informationen på PI och han har använt kommentarsfältet för att lite vagt propagera för sin inställning till fenomenet PK.

"Tidningen" expo skriver ganska detaljerat om Mangs världsbild även om man utelämnar vissa detaljer om hur han skiljer sig från hela övriga "extremhögern" i Sverige.
http://expo.se/2012/peter-mangs-varldsbild_4997.html

Steenson sa...

Ops!! Ridå..

"Angående polisens frågor om Mangs politiska åsikter säger han: ”Jag var medlem i Vänsterpartiet på 2000-talet, men har aldrig varit med i någon högerextrem organisation”. Hör ni tystnaden som sänker sig på Expos redaktion och den ljudliga suck när Anna-Lena Lodenius går till sängs med dessa ord på näthinnan?"

Länk: http://petterssons.bloggsida.se/

Robin Shadowes sa...

@Anonym. Nazister hatar inte alls muslimer. Tvärtom så beundrade Hitler islam och önskade att det varit islam som tog över Europa istället för kristendomen. Du kan även passa på att läsa på om hans allierade stormuftin Al-Husseini och hans divisioner, bl a SS Handschar.

z999 sa...

@Robin, du borde ha kört vidare med din blogg om islam.

z999 sa...

DN tycker att det är skönt att EU avskaffar demokratin nu när fel partier i Europa går framåt.
http://www.dn.se/ledare/signerat/krisen-handlar-om-demokrati

Med tanke på alla extrema partier som för närvarande går framåt i Europa i krisens spår är det skönt att medlemsländerna inte kan göra precis som de vill.

Robsten sa...

Nej till EU, nej till främlingsfientlighet:

http://nejtilleu.se/pressmed/2012/12_05_07_nej_till_framlingsfientlighet.htm

Karpstryparn sa...

Svar till den Anonym som skrev följande om mig: "Karpstryparn vill inte kännas vid att den högerextrema rörelse han själv företräder har utfört uppåt 25 politiska mord i Sverige sedan 80 talet och det är ju förståeligt att han inte vill det.


Du kan ju skriva en artikel och påstå att alla dessa mord är utförda av sossar?

Du är ju bra på sånt.":

Anonym, fortsätt med dina lögner du, du är ju bra på sånt. Sakliga argument är ju inte din starka sida, däremot kör du med lögner.
Men det klart, ni vänsterextremister har aldrig mördat någon, va? Om du svarar "nej" på den frågan så känner du uppenbarligen inte till den tyska Bader Meinhof-ligan. Svenska AFA är en småbarnsvariant på Bader Meinhof-ligan.

Robsten sa...

Pekgul lämnar Tensta:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=731499

Karpstryparn sa...

Tillägg till Anonym: Angående din lögn om att jag företräder en högerextrem rörelse så borde du väl i så fall kunna plocka fram något exempel på att det är så, du är välkommen att göra det i min blogg om du vill för där borde du väl kunna hitta något bevis på att din lögn om mig är sann.
Välkommen!

Swedish Dissident sa...

Lästips till inte minst Anonym:
http://alazerius.wordpress.com/2012/05/08/jag-kallar-mig-inte-langre-islamist/

En av landets mest islamkunniga skribenter skriver klarsynt (den som påtalar att Omar är "antisemit" utan att läsa innehållet är en idiot och förtjänar inte att diskutera med).

z999 sa...

Intressant artikel Swedish Dissident. Speciellt eftersom han är suffist och alltså inne på den vad jag tycker mer ockulta delen av islam. Jag fascineras även av den ockulta delen i kristendomen (uppenbarelseboken framförallt).

z999 sa...

Fortsatt trams av de som saknar argument.
http://www.dn.se/nyheter/politik/sd-far-inte-spela-fotboll

z999 sa...

Angående att vi blir äldre och äldre och färre kommer att tvingas försörja allt fler äldre...
http://www.google.se/url?sa=t&rct=j&q=hur%20m%C3%A5nga%20jobbar%20efter%2065&source=web&cd=2&sqi=2&ved=0CFMQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.regeringen.se%2Fcontent%2F1%2Fc6%2F15%2F63%2F06%2F779b0ea3.pdf&ei=szerT4ePBaqI4gSj0JDNDw&usg=AFQjCNEYhvS1YLE5Bn37NVVmzhEhYUAyxA&cad=rja

Hoppas pdf-filen går att läsa. Den visar på att andelen äldre som arbetar ökar dramatiskt. Mer bland män än bland kvinnor beroende på att högre utbildning innebär att folk är mer benägna att jobba längre men skillnaden mellan män och kvinnors utbildning minskar. Detta innebär att beräkningar som talar om en katastrofal åldersboom är helt fel. Boomen med arbetslösa invandrare däremot är ett påtagligt problem redan idag och kommer att fortsätta växa lavinartat.

Massinvandringsförespråkare talar ibland om att 600.000 invandrare går till jobbet varje dag. Det är även en stor grupp sjukskrivna som går till jobbet varje dag men det innebär inte att sjukskrivningar skulle vara något positivt för samhället. Regeringen "skapar" i många fall jobb som är anpassade till invandrarna, dessa är ungefär lika lönsamma för samhället som jobb som anpassas till sjukskrivna.

Robsten sa...

"Fortsatt trams av de som saknar argument.
http://www.dn.se/nyheter/politik/sd-far-inte-spela-fotboll"

Slår alla rekord, men jag hoppas på en positiv effekt. Folk kanske vaknar en smula, inser hur sjukt det är i svensk politik. Men det kanske är en överdriven förhoppning.

Swedish Dissident sa...

z999: Ja, sufismen är framför allt esoterisk och har likheter med motsvarande läror inom västerländska religioner, och har över huvud taget tagit avtryck av nyplatonismen. Jag tycker att det är viktigt att lägga märke till två saker som Omars texter ofta påvsiar: islam är en rätt så mångfaldig religion, men den är alltid beroende av mänskliga uttolkare, och de uttolkare vi ser i många länder i dag är sällan demokratiska och toleranta. Om större delen av den islamiska världen vore i huvudsak demokrater rent politiskt och sufier rent andligt så skulle det vara positivt, men i stället ser vi ofta intolerant islamism och wahhabism.

Anonym sa...

"Blogger Robin Shadowes sa...

@Anonym. Nazister hatar inte alls muslimer."
Nej precis.Dom har till skillnad från SD inte fattat att dom inte kommer in i riksdagen med budskapet att man ska tömma landet på judar.

Det har ju ni och därför fokuserar ni på att tömma landet på muslimer.


Det är det enda som skiljer er i grunden.

Man kan dock vara helt säker på att i samma ögonblick som ni fått större mandat för era ideer om en svensk monokultur så kommer ni att sälja Kent Ekroth vända er mot judarna också.

max sa...

Intressant vändning från Mohammed Omar! Mer sånt i svensk debatt om Islam. Nån som känner Islam inifrån till skillnad från ytliga kulturmarxisters schabloner.

Anonym sa...

Max pratar liksom Breivik om "kulturmarixsterna".

max sa...

Anonynen:
"Max pratar liksom Breivik om "kulturmarixsterna"."

Hen pratar om mycket annat också. Konservativa och kulturkonservativa t ex. Och landet Japan. Och hur Fremskrittspartiet kommer att krossas. Får man inte nämna de sakerna längre? Anonym har här liknande åsikt som viss ledarskribent på Aftonbladet, hen som på allvar vill stoppa kultur eftersom Breivik nämnt ordet kultur.
Kulturmarxister finns, Breivik har inte hittat på dem. Hen bara nämner dem.
Anonym, däremot, agerar liksom Greider & co nyttig idiot i Breiviks galna plot.

Anonym sa...

"Får man inte nämna de sakerna längre?"

Jo du är helt fri att dela Breiviks vanföreställningar.

Swedish Dissident sa...

Och så är vi tillbaka på ruta ett igen, då tid och energi läggs på att bemöta "Anonym"=) Denna artikel av Paul Gottfried är föredömlig beträffande kulturmarxism:
http://www.friatider.se/joda-visst-finns-det-en-kulturmarxism

max sa...

Bra arikelt av Gottfried. Kulturmarxister har funnits flera decennier innan Breivik lånade begreppet. Precis som kapitalister och borgare funnits långt innan Baader-Meinhof använde de begreppen.

Anonym sa...

Kultrurmarxism är ett vedertaget begrepp för alla fascister som används för att definiera den majoritet som inte är fascister och nazister.

Det är inga nyheter och dagens användning av begreppet har sin grund i Hitler och Mussolinis syn på intellektuella i allmänhet.


Att ni delar Breiviks syn på dessa "kulturmarxister" är helt logiskt.

max sa...

Anonym,
snarare såhär: "fascister" är vänsterns benämning på allt till höger om sossarna.
"Islamofobi" är vänsterns benämning på alla som inte hyllar multikultimarxismen. Det är inga nyheter att begreppet "islamofobi" uppfanns av islamofascisten Ayatolla Khomeini.

Att dagens s k vänster delar Khomeinis uppfattning är helt logiskt.

Anonym sa...

Dom vänner som du delar problemformulering med är aktiva i kampen mot multikulturmarxismen .Jag antar att du känner förståelse för deras engagemang.


http://www.dn.se/nyheter/varlden/vittne-i-breivikrattegang-hotat

Swedish Dissident sa...

Anonym: Fast poängen är ju ungefär så här: det finns en rätt så specifik kulturmarxism som är knuten inte minst till Frankfurtskolan och dess idéer, och så finns det en generisk kulturmarxism som är bredare och nog ofta används alltför slarvigt (lite som "PK"). Paul Gottfried är hur som en av de mest intressanta och klarsynta tänkarna som finns att tillgå, och om du läser artikeln så inser du - mot förmodan - att vederbörandes analys har rätt mycket substans då han dels är professor i politisk filosofi, dels har varit student hos en av de ledande kulturmarxisterna.

Anonym sa...

Det mest löjeväckande i svensk politik är hur ni gjort begreppet politiskt korrekt till en singularitet som ni adresserar i tredje person.
PK har sagt, Pk tycker...Pk anser ,Pk förbjuder, Pk cyklar....För dom i era led som pratar om kulturmarxism är ALLA som inte delar ert hat mot muslimer kulturmarxister och ingen av dom kan stava till Frankfurt.

På exakt samma sätt var alla fiender kulturmarxister för er när ni hatade judar för 70 år sedan.

max sa...

Anonym,
som följeslagare till Ayatolla Khomeini är du rätt förutsägbar. Hen såg också världen på det sättet.

Swedish Dissident sa...

Fast "vi" fanns nog inte för 70 år sen. Nu är du inne på den här vidskepliga generiska fascismteorin igen där fascistoida idéer förutsätts spridas som en metafysisk tradition mellan generationerna. Gottfried föddes visserligen 1941 men han var dels marxist i tidiga vuxenår och är alltjämt etnisk jude så det är högst tveksamt om han hatar judar vare sig nu eller då.

z999 sa...

Det är synd att indianer inte räknas som människor av antirasisterna i Sverige. Om dom gjorde det så skulle det inte vara lika självklart för vissa att man är en god människa för att man stöder massinvandring.

Faktum är ju att massinvandringen till USA ledde till folkmord.

Anonym sa...

"Fast "vi" fanns nog inte för 70 år sen"

Jo ni fanns för 70 år sedan och då vaktade ni läger och det skulle ni göra igen givet att dom rätta omständigheterna uppstod.

max sa...

Anonym,
nej, det var ni som gjorde det.

z999 sa...

@Anonym, är du inte rädd att sammankopplas med Breivik när du forsar fram som en ensam galning i kommentarsfältet? Med tanke på din beröringsskräck mot Breivik så är det säkert inte bra för dig. Du är liksom inte representativ för antirasismen och du är ensam företrädare för större delen av din verklighetsbeskrivning.

Anonym sa...

Anonym: Delar du samma världsbild som Breivik?

Micke sa...

"Med tanke på din beröringsskräck mot Breivik"Att jag inte är fascist eler nazist är lika uppenbart som att du är det.

Att jag därmed inte behöver oroa mig för att kopplas samman med honom är lika uppenbart som att du uttryckt stöd för hans problemformulering och det sätt han definierar fienden.

Swedish Dissident sa...

Jag tror att Anonym ÄR Breivik. Det här är en del av hans stora plan.

Anonym sa...

Landsförrädaren

T.o.m du inser att det där skitsvaret inte räcker för att hålla skenet uppe om din intellektuella förmåga.

Svara istället på varför det är så viktigt för dig att mörka att ni delar problemformulering med Breivik?

z999 sa...

@Anonym:
"Att jag därmed inte behöver oroa mig för att kopplas samman med honom är lika uppenbart som att du uttryckt stöd för hans problemformulering och det sätt han definierar fienden."

Men tänk OM! Det finns alltid risk för OM. Skriver du ner allt du säger? Om inte så bör du omedelbart börja med det för att vara säker på att du inte har samma problemformuleringar som honom av misstag någonstans. Det är ju faktiskt jätteviktigt! Tänk på att större auktoriteter på aftonbladet har övervägt att ta bort ordet kultur ur sitt språk.

z999 sa...

@Anonym:
"Svara istället på varför det är så viktigt för dig att mörka att ni delar problemformulering med Breivik?"

Men det begriper du väl?

Swedish Dissident sa...

Man får ibland vad man förtjänar i livet. Varför "vi" ska hålla med om dina besynnerliga analyser av historien och nuet är inte alls klart. Du tycks ha svårt att förstå att det inte riktigt finns ett vi, vare sig inom den hetereogena invandringskritiska oppositionen som rymmer hela spektrumet från muttrande socialdemokrater till revolutionära nationalister, liksom Breivik förmodligen har rätt svårt att se att muslimer inte är en essentiell och enhetlig grupp. Jag har vid flera tillfällen hänvisat till mina inlägg om islam på min blogg, men det finns gränser för hur mycket tid och energi jag vill ägna åt troll och/eller individer med retarderad fattningsförmåga. (Det här debattinlägget tog tack och lov bara en minut att skriva.)

z999 sa...

@Anonym:
"Svara istället på varför det är så viktigt för dig att mörka att ni delar problemformulering med Breivik?"

Vad är det för problemformulering som Breivik har menar du? Och har det ingen betydelse vad man anser vara svaret/lösningen på problemet? Anser du att politiker som vill bygga ut motorvägarna har samma problemformulering som Hitler? Om inte, varför inte?

max sa...

Anonyme Micke:
"Att jag inte är fascist eler nazist är lika uppenbart som att du är det."

Fascist är du nog allt. Anhängare av Khomeini och försvarare av kommunismens massmord. Dessutom Breiviks nyttiga idiot. Säger allt.

Anonym sa...

Kära Stig OLSSON, har du formaterat den här sidan /transfer? Det låter din tankestil, intressant i a f God fotsättning med bloggandet!

http://www.fido7.net/cgi-bin/forumm.fpl?user=uci&num=85259

Mvh.

Gunilla Robsten

z999 sa...

@Anonym:
"Att jag inte är fascist eler nazist är lika uppenbart som att du är det."

Och varför skulle det vara uppenbart på något sätt? Du anser ju inte att det räcker med SD's partiprogram för att definiera vad dom står för.

Anonym sa...

"Anser du att politiker som vill bygga ut motorvägarna har samma problemformulering som Hitler"


Vad har det att göra med att ni betraktar muslimer på samma sätt som nazisterna såg på judar?

max sa...

Anonym:
"Vad har det att göra med att ni betraktar muslimer på samma sätt som nazisterna såg på judar?"

T ex att du och Ayatolla Khomeini delar samma värdegrund och föreställningsvärld.

z999 sa...

@Anonym:
"Vad har det att göra med att ni betraktar muslimer på samma sätt som nazisterna såg på judar?"

OK. Jag tar det som att du inte vet själv vad du tycker om nånting egentligen.

Anonym sa...

Jag anser att ert debila hat mot judar och muslimer är ett hot mot demokratin av sama magnitud som på 30 talet.

Det torde vara uppenbart.

max sa...

Anoonym,
här är en video om de nya nazister du vurmar för:
http://www.mrctv.org/videos/tomorrow-belongs

Swedish Dissident sa...

Anonyms trollande eller begåvningshandikapp börjar faktiskt bli riktigt lustigt. Ekerotharna är etniska judar så i likhet med ovannämnde Gottfried är det tveksamt om dessa BÅDE hatar judar och muslimer.

Om jag har förstått din historieideologiska logik rätt så är "vi" alltså nazistiska lägervakter fast "vi" hatar mest muslimer i dag - på 1930-talet var det judar som "vi" hatade mest. Det skulle alltså innebära att "vi" transcenderar den konventionella temporala-spatiala uppfattningen och därmed existerar på två platser och tidpunkter samtidigt.

Robsten sa...

Lustigt och lustigt. Om vi skall försöka se skogen och inte bara träd. Anonym tjatar och tjatar om sitt "hat". Vi hatar än den ena gruppen, än den andra gruppen. Det enda som Anonym talar om, tänker på, skriver om är sitt hat. Då måste vi faktiskt fråga oss vem det är som är uppfylld av hat? Ingen har pratat om hat mot någon grupp innan Anonym här gjorde sin entre, som väl mest kan liknas vid en berusad buffels entre i en porslinsaffär.

Swedish Dissident sa...

Robsten: Fast Anonym-Micke har ju hållit på ungefär så här ett rätt bra tag - tidigare på bland annat Axess-bloggen men nu har han likt en virtuell nomad sökt sig till denna webbplats för att sprida sitt manifest. Det finns många muppar i kommentarsfält som knappt går att diskutera med, men detta troll - eller om det nu är en "seriös" människa - tar priset.

Robsten sa...

Mitt tips är nog att man struntar i dem, när det inte längre är seriöst. Varför skall man lägga ned tid och energi att diskutera med dem överhuvudtaget?

Vinna en diskussion är inte möjligt eftersom de inte följer några regler, typ jag kan vinna över Usain Bolt om jag får starta 9 sekunder innan honom, alltså är jag snabbare. Det är på samma nivå.

Man övertygar inte andra läsare eftersom hela diskussionen är löjlig.

Anonymarna får väl tro vad de vill. De får tro att vi är fascister och att vi hatar alla jordens folk, vad spelar det för roll? Fortsätt att rösta på MP, V och C. Jag gör det inte. Bara strunta i dem.

Robsten sa...

Väldigt bra och roligt om en textanalys av det partisekreterare Kent Persson har skrivit, av Zolfagary:

http://www.dodsmaskinen.se/reflektioner-om-en-viss-politikers-framtid/

Klicka på bilden för förstoring

http://www.dodsmaskinen.se/wordpress/wp-content/uploads/2012/05/kent.png

Ha, ha, så träffande och roligt.

Anonym sa...

"Vi hatar än den ena gruppen, än den andra gruppen"


Exakt.Muslimer och alla som inte delar detta hat och dom senare har ni samlat i en singularitet som ni döpt till PK.

Det är faktiskt inte mitt fel att det är så.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
max sa...

Anonym:
"Det är faktiskt inte mitt fel att det är så."

Det är ditt fel att du väljer att stödja Khomeini och islamo-fascismen.
Att jämföra dina vänner med 30-talets judar är skrattretande vilket alla som ser följande lilla snutt inser:
http://www.mrctv.org/videos/tomorrow-belongs

Finns inga likheter. 30-talets judar demonstrerade inte agressivt med plakat om att krossa Tyskland. Till att börja med.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Robsten sa...

Ja, jag raderar dina obekräftade uppgifter, som du aldrig bevisat eller länkat.

Anonym sa...

Nej du idkar politisk censur och beviset är att du ALDRIG raderar inlägg med motivet att källa saknas för ett påstående som syftar till att stärka din egen sidas position.

Svårare än så är det inte. Swedish dissident är dessutom en papegoja så länge hans påstående att jag är utvecklingsstörd ligger kvar.

Svårare ä så är det inte

z999 sa...

@Anonym:
"Nej du idkar politisk censur"

Politisk :-) ?
Du talar ju aldrig om va du tycker och radar bara upp en massa löjliga påståenden utan några länkhänvisningar och framförallt utan att logiskt förklara hur du kommit fram till vad du "tycker". Ungefär som att bara kopiera negativa tidningsrubriker om SD och sen kalla det för ett inlägg.

max sa...

Om Anonym reagerar på den här censuren kan hen fundera över hur censuren ser ut i de territorier som styrs av Islam framöver. Då blir det svårt eller omöjligt att ens klaga i kommentarsfält.

Anonym sa...

"Du talar ju aldrig om va du tycker"


När i helvete har du LOGISKT förklarat vad du tycker?

Du som inte ens klarar av att markera distans till Breiviks problemformulering utan öppet deklarerar att du delar den?

Anonym sa...

I slutet av denna intervju i P1 distanserar sig Lundberg klart och tydligt till "invandringskritiska rörelser" i Sverige efter att SD´s syn på invandring tas upp.han säger DESSUTOM att han är "all for it" när det gäller invandring och "det mångkulturella samhället.


http://avpixlat.info/2012/04/19/goran-greider-debatterar-breivik/
http://avpixlat.info/2012/04/19/goran-greider-debatterar-breivik/

Anonym sa...

I nedanstående artikel i DN jämnställer Lundberg det tveksamma i att bjuda in Nationaldemokraterna och SD i debatten med att bjuda in Stalinister och terrorister i debatten."Vilka borgerliga tankesmedjor har bjudit in representanter för Nationaldemokraterna eller ens SD till ideologiska diskussioner så som ABF fortfarande bjuder in representanter för stalinistiska partier eller personer som begått terrorbrott eller romantiserar terrorism?"http://www.dn.se/kultur-noje/debatt-essa/johan-lundberg-konservatismen-ar-icke-revolutionarSätt nu igång och fantisera ihop att det han säger inte är det han säger.

Robsten sa...

"I slutet av denna intervju i P1 distanserar sig Lundberg klart och tydligt till "invandringskritiska rörelser" i Sverige efter att SD´s syn på invandring tas upp"

Ja han får väl göra som han vill, jag är ju lika immigrationskritisk i alla fall. I Finland så verkar samtliga partier och politiker ha samma syn på immigration som jag har. Men om nu Lundberg är emot invandringskritiska rörelser i Sverige, är han väl lika kritisk var på jorden de än befinner sig.

Robsten sa...

Jag diskuterar överhuvudtaget inte med dig Anonym. Du saknar ton, uppfostran, vett och etikett. Jag diskuterar gärna med människor som inte tycker som jag, men de får i alla fall ha den mest grundläggande uppfostran. Jag diskuterar heller inte politik med en nersupen A-lagare på en parkbänk, inte så stor ide.

Anonym sa...

Återigen så gör du dig skyldig till en inkonsekvens då du utan problem omger dig med folk som i princip säger vad fan som helst men i linje med din politiska övertygelse.


"Men om nu Lundberg är emot invandringskritiska rörelser i Sverige, är han väl lika kritisk var på jorden de än befinner sig."

Ja det hoppas jag men inte ni.Jag ska inte ställa frågan en gång till varför du omger dig med människor som inte lever upp till dom kriterier du ställer och varför det blir ett problem först när någon svarar på samma sätt som dom.


Slutligen är det inte konstigare att jag drar paralleller mellan den bevisligen existerande sambandet mellan gårdagens fascism och dagens än att ni oupphörligen tjatar om singulariteten PK´s skuld för att Sverige degenererar till oigenkännlighet som en konsekvens att vi släpper in muslimer i landet.

Anonym sa...

"I Finland så verkar samtliga partier och politiker ha samma syn på immigration som jag har"

Ja det tog väldigt lång tid innan Finland ens släppte in defacto flyktingar enligt genevekonventionen i landet överhuvudtaget.
Man lät andra länder som t.ex Sverige och Danmark ta det ansvaret.

Man kan ju se det positivt om man vill.