torsdag, maj 10, 2012

Organisationen "Nej till EU" visar hur konsekvent svensk politik är


Organisationen "Nej till EU" visar hur konsekvent svensk politik är när det kommer till immigrationsfrågan. Organisationen, som alltmer minskar i betydelse, har stolt deklarerat att de minsann inte vill ha något med SD att göra. Så här skriver de i sitt pressmeddelande.


Nej till EU klart tar avstånd från Sverigedemokraterna och andra främlingsfientliga och högerextremistiska organisationer: ”Vårt nej till EU är ett nej till främlingsfientlighet och ett ja till en human flyktingpolitik och ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle."


Retoriken är ett infantilt upprepande av de floskler överheten i vårt land har anbefallt att vi skall använda oss av. Organisationen visar att den dessutom inte är en tvärpolitisk organisation utan en intresseorganisation för vänstern. Lite längre ned i pressmeddelandet står det följande:


Kongressen gästades av representanter för Vänsterpartiet, Socialdemokratiska EU-kritiker och Kommunistiska partiet, samt Folkrörelsen Nej till EU:s systerorganisationer i Danmark, Finland, Island och Norge.  


Så organisationen gästades av Kommunistiska Partiet, tidigare KPMLr. Så chickt. Nej till EU anser alltså att ett parti som alltid förespråkat proletariatets diktatur som mer demokratiskt än SD. Dessutom råkar undertecknad ha ett mycket gott långtidsminne, även om korttidsminnet ibland fallerar en smula. KPMLr, har i alla fall under 70-talet förespråkat en restriktiv immigrationspolitik då de då ansåg att folkomflyttningspolitik enbart tjänade syftet att öka konkurrensen bland proletariatet och sänka lönerna för den arbetande massan. Nej till EU bör nog kontrollera de gästande organisationernas "brunröda" rötter innan de uttalar sina stolta deklarationer. 


Så då säger vi adjö till denna organisation, som nog spelat ut sin roll i svensk politik. 


Länk Nej till EU

4 kommentarer:

Karpstryparn sa...

Bra skrivet, Robsten! Det är ju organisationen "Nej till EU" som är främlingsfientliga, de vill ju inte ha med SD att göra. Däremot går det bra att umgås med kommunister, alltså stödjer organisationen folkmord.

Anonym sa...

Enligt den definition av demokrati som ni håller er med så ska dom kommunister som ni pratar om få driva sin politik INOM SD.


Hur kom ni fram till det?

z999 sa...

Undrar hur framtiden kommer att bli?
"”Vårt nej till EU är ett nej till främlingsfientlighet och ett ja till en human flyktingpolitik och ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle.""

Än så länge finns det ju snälla politiker i riksdagen som kan tala om för politiskt korrekta människor var gränserna går för vad som är humant och icke-främlingsfientligt. Men tänk om dessa röstas bort? Organisationen "nej till eu" skriver "human flyktingpolitik" som om det var en objektiv sanning, och det upplevs naturligtvis så när man ser riksdagspolitikerna som en slags gudar. Ingenting av vad dom skrivit ger ett intryck att de själva skulle kunna definiera vad de menar utan att hänvisa till vad övermänniskorna i riksdagen bestämt.

Robsten sa...

Äää...tror hela organisationen är obsolet. bakgrunden till pressmeddelandet är att en politisk sekreterare för SD E-postade organisationen för att påtala att SD också, eller snarare det enda parti, som är emot EU. Efter ett par sådana E-postmeddelanden kom alltså denna pressrelease. Patetiskt!