lördag, januari 07, 2006

Vänsterpartiets valplattform antagen med "acklamation"

Ja, så är då Vs valplattform antagen, desutom med "acklamation". Vi kan i DN läsa att 200.000 nya jobb skall skapas i offentlig sektor, hur detta skall finansieras undrar man. Det antogs att sex timmars arbetsdag med bibehållen lön för vårdbiträden och undersköterskor skall stå som krav, hur detta skall finansieras undrar man också. Dessutom skall det bli högre kvinnolöner! Hur skall detta gå till? Skall alla män på en arbetsplats bli utan löneökningar emedan kvinnorna får ett rejält tillskott?
Dessutom fastslogs det att "
Krigsvapenexporten till USA och andra krigförande länder ska stoppas". Bush darrar nog i Vita huset, tänk om detta förverkligas! Hela USAs krigsmakt går säkert ner för räkning.
Det finns ett naturligt väljarunderlag till vänster om S, V ser effektivt till att skrämma bort alla sådana förnuftiga väljare med fullständigt vansinniga och verklighetsfrämmande förslag. Problemet är väl att dessa riskerar att vandra till MP som är lika verklighetsfrämmande de med, och har nästan lika vansinniga förslag på sin agenda. S skall vara väldigt glada att ingen partiledare till vänster om dem har sunt bondförnuft och något som kan liknas vid en fungerande hjärna, då skulle de tappa procent direkt.

Inga kommentarer: