fredag, juli 07, 2006

Har M Olofsson fått solsting?

Maud Olofsson sägs brinna för kampen mot arbetslösheten, i alla fall enligt K G Bergström. Maud uppvisade äkta engagemang enligt bedömare när de gäller kampen för att minska arbetslösheten, Maud har möjligen egna barn som är arbetslösa, hon antydde det i en intervju i SVT. Det är ju bra att även partiledarna drabbas av det som vanligt folk drabbas av, det öppnar ögonen på dem. Samtidigt för hon med braskande rubriker fram förslag på att Sverige skall fördubbla invandringen. Sverige skall också ha arbetskraftsinvandring, samt något som USA använder sig av, ett s.k. ”green card”, ett tillstånd som tillåter människor att vistas i Sverige under längre tid samt söka jobb om de så vill. Inte mindre än 20.000 per år skall kunna få detta kort. Samtidigt vill hon göra flyktingpolitiken generösare.

Fullständigt vansinnigt, vilka jobb har Olofsson tänkt att dessa invandrare skall ta? De kommer med nya kreativa idéer säger hon, säkert gör de det. Jobben flyttar utomlands, då vill Maud importera massvis med ny arbetskraft. Vi har problem med massarbetslöshet bland speciellt våra nya medborgare, då vill Maud komma med ett förslag som ingen vettig människa skulle drömma om att komma med, ännu fler invandrare.

Maud säger,

- Där man har både asylinvandring och arbetskraftsinvandring fungerar integrationen bättre.

Ja, snälla Maud, där man har arbetskraftsinvandring i stället för flyktinginvandring så fungerar integrationen betydligt bättre. Har man båda delar så fungerar flytingintegrationen lika dåligt, samtidigt som arbetskraftsintegrationen fungerar bättre, totalt sett blir det då lite bättre. Vilket geni du är Maud.

Maud säger också,

- Vi vill att invandring ska ses som en tillgång. Jag tar gärna debatten med fackliga organisationer, statsministern, det socialdemokratiska partiet och andra som fiskar i grumliga vatten, säger hon.

Jasså, fackliga organisationer, statsministern och det socialdemokratiska partiet fiskar i grumliga vatten? Alla som inte håller med Maud i hennes vansinniga idéer fiskar säkert i grumliga vatten. De som vill ha en åtstramning i flyktingpolitiken är alltså det grumliga vattnet, så demokratiskt. Skulle detta vansinniga C som tydligen vänder på en femöring, politiskt, hamna utanför riksdagen vid höstens val, så ska jag korka upp champagnen, den saken är säker.

Inga kommentarer: