fredag, augusti 04, 2006

Centrum Mot Rasism slår till igen

De skarpa hjärnorna på Centrum Mot Rasism slår till igen med sitt överlägsna intellekt. Nu har de, med sina falkblickar, upptäckt att Kolmården ägnar sig åt rasistisk verksamhet. Kolmården har nämligen hyrt in massajer som enligt CMR ” dansar, sjunger och hoppar". Ja, vad skall vi tro om det? Dansar och sjunger gör vi ju själva, men hoppa också? Där går verkligen gränsen, tack CMR för er skarpsynthet, detta hade jag aldrig kommit på själv. Nu känns det verkligen att mina skattepengar kommer till sin rätt, visserligen håller vi väl på att gå under av de höga skatterna, men går de till sådana intellektuella storheter som de på CMR så må det vara hänt. Sist upptäckte ju dessa skattefinansierade tomtar att en glass också var rasistisk.

- Idag kan djurparkerna få tillstånd av regeringen för sin verksamhet även om de förmedlar rasistiska budskap. Ingen tar ansvar för om det förekommer rasism eller inte och det är inte acceptabelt. En förutsättning för att djurparker ska få driva sin verksamhet måste vara att den är icke-diskriminerande och icke-rasistisk

Detta säger CMR:s ordförande Yvonne Ruwaida. Hmmm….hur är det med Skansen? Går det inte att hitta något rasistiskt där också som kanske kan påverka de små barnen som helt oskyldigt går där och tittar på de trevliga djuren? Vi väntar med spänning på nästa utspel från CMR och Ruwaida, engelsmännen har sin Cleese och ”Pang i bygget”, vi har vårt CMR och Ruwaida. Skillnaden är att engelsmännen inte skattefinansierade Cleese. Och skall vi vara riktigt ärliga, var inte ”Pang i bygget” ännu lite dråpligare än CMR?

Inga kommentarer: