söndag, november 16, 2008

Hur Alliansen tänker angående homoäktenskap

Ingen stor fråga för mig personligen, men nu förstår jag hur Alliansen tänker när de skall införa könsneutrala äktenskap. Chris Rock förklarar det utomordentligt väl i denna video, OBS den måste ses;-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Undrar varför ingen kommenterar.Kanske jag hade rätt ändå *S* /Minngor

Anonym sa...

SVENSK GENUSFORSKNING: DET BEHÖVS INGA MÄN

Tolvslaget hade förklingat. Ett nytt dygn hade börjat. En ny söndag hade infallit. I Sveriges radio började P1 nattens sändningar.

En kvinnlig röst började läsa upp en novell. Ungefär (ej fullt ordagrant):

”När jag kom in i baren blev jag alldeles varm i fittan. Hon såg så härligt butchig ut där hon stod vid bardisken med sina svällande muskler och jag bara kände att vi måste…”

Jaha, programmet Sexnovellen. Jag kände till det. Riksradions nya satsning för ensamma nattlyssnare. En tröstande röst i mörkret. För egen del struntar jag dock i porrnoveller i allmänhet och homoporr i synnerhet. Men innan jag kopplade över till BBC, hann jag höra ytterligare några meningar. Frampressade mellan exalterade, kvinnliga kåtstön. Ungefär: ”Oh ja, träng in i mig mera, fortsätt, din kuk är så härlig…”

Man undrade en aning, om man hade hört rätt i hastigheten. ”Din strap on-dildo av gummi/silikon är så härlig”, borde det väl heta. Men säg inte det. Porrnovellens författare och tillika huvudperson, Ulrika Dahl, lektor i s.k. genusvetenskap vid Södertörns högskola, har redan 2006 förklarat saken i ett temanummer av den feministiska (ymnigt statsbidragsstödda) tidskriften Bang: "Våra fittor är både oknullade och fyllda av pussy power […] som tjackar silikon inte bara i bröstform men i kukform för vi vet att den lesbiska fallosen håller sig hård och gör oss inte till mödrar."

Den lesbiska fallosen inte bara finns utan är också långt överlägsen den ynkliga och härskartekniska manliga. Alltid hård och ger inte upphov till några äckliga barn. Så är det i den nya s.k. femme-inismens förvridna men politiskt och medialt korrekta föreställningsvärld.

På detta sätt bedrivs numera dyrbar forskning med riktade mångmiljonanslag på Sveriges högskolor och universitet. Så här presenterar genuslektor Ulrika Dahl officiellt sin forskargärning:

”Sedan 2002 har jag först och främst intresserat mig för feministisk sexualpolitik och INTERSEKTIONELLA perspektiv på QUEERA FEMINITETER. Sedan januari 2008 har jag finansiering från Riksbankens Jubileumsfond för projektet Femme as Figuration: Rethinking (Queer) femininities och där undersöker jag relationen mellan FEMINITETER och feministisk teori. Mer om detta hittar du här: Femme som FIGURATION. Studier i (queer) FEMINITET och feministisk teori. Tillsammans med fotografen Del LaGrace Volcano har jag också skrivit boken "Femmes of Power: Exploring Queer Femininites" (Serpent's Tail Press, 2008).

Jag arbetar också i projektet "Translating and Constructing Gender Studies in the Nordic Region, 1975-2005" tillsammans med Docent Ulla Manns på Södertörn och Professor Marianne Liljeström vid Turku Universitet i Finland. Mitt delprojekt heter "A Joint Canon? Transitions and Translations in Nordic Women's and Gender studies 1990-2005" och FOKUSERAR CITERINGSPRAKTIKER, intellektuella släktskapsnätverk och KANONISERING. Projektet finansieras av Östersjöstiftelsen.”

Är det någon som blivit nyfiken på att få veta mera om denna en av genusforskningens ledarfigurer? I så fall hittas utförliga upplysningar av henne själv i denna artikel i husorganet Aftonbladet: MÄN BLIR HOTADE AV ATT INTE BEHÖVAS:

http://www.aftonbladet.se/debatt/article203571.ab

/Info

Anonym sa...

Oj,Oj, Jag fattar ingenting av allt det där men det har man ju hört att egentligen behövs det inga män längre utan bara några exemplar för avel.Men å andra sidan behövs det ju inga kvinnor häller när man kan fixa prvrörsbarn. Männoskor behövs ju inga heller egentligen bara några superexemplar och så klonar vi dom. Vad gör vi här egentligen.???Vi behövs ju inte längre *S*/Minngor