lördag, november 22, 2008

Skriv på mot Lissabonfördraget! Krav på nyval

På begäran lägger jag ut denna länk för att skriva på mot Lissabonfördraget och kräva nyval. Makt kommer att förskjutas från Sverige mot EU och Bryssel när/om Lissabonfördraget klubbas igenom. Det finns människor i Sverige som tycker vi har för lite makt redan i dag, inte blir det bättre efter att detta fördrag gått igenom.

Länk Petition

4 kommentarer:

Garm sa...

Bravo Robban, jag har skrivit på o lagt ut länken i swnet.politik.

Robsten sa...

Swenet.politik? ha, ha, gamla kära minnen dyker upp, det var tider det;-) BRA!

Anonym sa...

Robert S

Man lägger ut länkar till petitioner (sktiv på) på många politiska bloggar. När man kollar efter en tid så finns där sällan mer än ett hundratal påskrifter. I det här fallet 32. Politikerna reagerar inte förrän vi har ett par miljoner underskrifter och det lär vi aldrig få.

Vi hejar på varann men något konkret blir det aldrig. Vi saknar ledare. Karismatiska ledare som är villiga att offra sig för sitt samhälle och sitt folk. Innan vi hittar dom och kan skapa en rörelse kommer inget att inträffa.

Många ställer sitt hopp till SD och tror att dom skall kunna ändra något när dom kommer in i riksdagen. Luftslott.. I och med att riksdagen röstat för Lissabonfördraget är det kört. Partier som SD, ND och allt vad dom heter kommer att förbjudas.

Vår polismakt kommer att underställas EU och oliktänkande i detta land kommer att jagas tills dom upphör att existera. Dom politiska bloggarna kommer att stängas och förbjudas. Så blir det.

Robert S

Robin Shadowes sa...

Ja, det kan mycket väl bli som i din dystopi. Ett bra exempel är Belgien. När dom inte lyckas komma åt Vlams Belang som parti satsar man istället på att åtala dessa politiker. Det är väl inte osannolikt att man kommer förgöra Sd med samma taktik, genom att åtala och trakassera Åkesson, Söder och andra politiker. Man kommer säkert jaga bloggare och stänga ned invandrings- och islamkritiska forum med.