lördag, januari 24, 2009

Köp svenskt!

Svenska, eller i alla fall halvsvenska mobiltelefoner tål kyla bättre än i alla fall Nokia. Den finska mobilen kan lägga av långt innan det blir minusgrader. Ericsson tål temperaturer ned till i alla fall -10. Min egen Ericsson går att ringa med vid -18, det har jag gjort.

Länk DN

4 kommentarer:

Anonym sa...

Never to forget, never to forgive to the muslim evil terror. Islam and freedom of speech don´t work. So NO islam in Europe. Watch and read mohammed T-shirt from Sweden at,
http://www.mohammedt-shirt.com
mail: mohammedt-shirt@europe.com
tele: +46735563126

Marthin sa...

Nu drar man den ju ej efter sig i ett snöre genom snön, man har den ju vanligen i en ficka vilket gör att temperaturen på telefonen aldrig blir så pass låg att den ödeläggs.

Glömmer man den däremot i bilen över natten blir det annat, ungefär som man förstår att elektronik ej garanterat överlever att sitta jämte i bastun.

Andreas sa...

Herre jösses vad är det för skit som Anonym länkar till? T-shirtarna är apfula, den engelska texten på dom är felstavad på flera ställen, och det står massa trams om att "swedish secred police dont allow freedom of speech". Nu är det väl inte direkt så att PK-eliten är att beskiva som en officiell hemlig polis. I den mån utlänska medborgare besöker hans/hennes sida, så får dom garanterat en usel bild av Sverige - oavsett deras åsikter om Muhammed och islam. Lägg ner.

Anonym sa...

Jag tycker att Mohammed t-shirt bilderna e mega bra och säpo gick in och tog bort Mohammed bilder på nätet mot Sveriges lag om ytrandefrihet.