onsdag, januari 21, 2009

Varför vågar vi inte?


Om alla sade vad de tycker i vissa politiskt korrekta frågor så skulle det politiskt korrekta bygget falla som ett korthus. Hela den politiska korrekthet som vi lever under skulle rasa samman. Människor skulle inte fatta hur det kunnat pågå så länge och skämmas att de inte gjorde slut på eländet tidigare.

Denna politiska korrekthet omfattar alla de nuvarande politiska partierna. Det är inget rent vänsterprojekt som vissa tycks tro, utan det är det sämsta från liberalismen och det sämsta från socialdemokratin som man samlats kring. Man kan tänka sig att alla de stora riksdagspartierna gått mot någon imaginär mitten i svensk politik. Inte bara det, man har anammat det sämsta från de båda ideologierna och gjort de politiskt korrekt att stå för dessa åsikter.

När man pratar med folk på gatan så hyser alla (nästan) samma förakt för denna politiska korrekthet, men få vågar stå upp för sina åsikter offentligt. Vem är man rädd för egentligen? Sahlin eller Reinfeldt kanske? Hela det politiska systemet förmodligen, som lagt en våt filt över alla debatt.

Förr så slogs människor för sina idéer med livet som insats. Fackföreningsledare mördades, de fortsatte i alla fall. Representanter för politiska partier sattes i fängelse, de fortsatte att driva det de trodde på likafullt. Människor torterades i fängelsehålor, likafullt stod de fast vid sina åsikter. Nu hukar vi för att inte bli kallade rasister. Är det värre än att bli torterad i en fängelsehåla? Dessutom skulle ju hela bygget rasa samman om alla reste sig som en man. Det här duger inte längre. Dags för en förändring, dags att låta förändringens vind blåsa över vårt kära fosterland. Det är dags NU!

Förövrigt skiter jag i Obama.

7 kommentarer:

Minngor sa...

Inte kunde dom väl fortsätta när dom var döda?*skrattar* Förlåt ! men du är så söt när du tar i.*S*

Andreas sa...

Haha, jag förstår vad Robsten menar, men visst var det ett roligt ordval :) Den filmen skulle vara en kioskvältare... "Zombie-fackföreningsledare from hell"

Andreas sa...

Det är också relativt politiskt inkorrekt att säga att man vill att anslagen till Sveriges försvarsmakt ökar. Men det vill jag. Bra debattartikel:
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_2339023.svd

Robin Shadowes sa...

Vad dom som hukar inte har begripit är att dom KOMMER hamna i fängelsehåla tids nog om dom inte reagerar innan det är försent. Låter man makten/eliten utvecklas till en tyrannisk diktatur så kommer slutresultatet ALLTID att bli väldigt otrevligt och ännu mera kladdigt. Först släpar dom en till fängelsehålan, sedan till tortyrkammaren och slutligen till schavotten. Den som tror snällismen har kommit till Sverige för att stanna för alltid är mycket naiv.

Matz sa...

Robsten Jag gillar kampviljan i ditt inlägg. Att vi som delar dina insikter och åskter måste kämpa på trots påhopp och glåpord(och tortyr i fängelsehålor!)
Själva andan i detta är helt rätt men tänk på att metoderna måste anpassas efter situationen. Själv har jag märkt hur viktigt det är att tex hålla fram fakta och konkreta händelser."Läste du om den den 20-åriga blonda svenska tjejen som misshandlades i Södertälje av 20 invandrarkillar", när man argumenterar. Att låta mottagaren av budskapet dra dom flesta slutsatserna själv. Problemet med att gå i strid med sina åsikter är att mångkulturidén och hela invadringsindustrin är som en religion i Sverige. Vanliga, av media och politiker vilseförda människor, i Sverige kan vara nog så aggresiva i sin övertygelse.Slutsats : Man måste vara psykolog oxå för att skapa sjukdomsinsikt hos dessa patologiskt vilseförda.

Anonym sa...

Tror att en stor del av att de etablerade riksdagspartierna - och framförallt de på vänsterkanten - är så väldigt emot Sverigedemokraterna är att om de kommer in i riksdagen - och därmed får kanalen att tala om för svenska folket hur mycket de blivit förda bakom ljuset – så kommer, precis som du säger, det politisk korrekta korthuset att falla. Troligt är då också att svenska folket kommer att ställa ansvariga (Bengt Westerberg, Mona Sahlin etc.) till svars för hur dom fördärvat Sverige på ett oreparabelt sätt. Den rädsla jag tror de hyser – i första hand - är inte att bli straffade politiskt eller juridisk - där det korrupta systemet nog skyddar dom – utan rädslan vad vissa individer själv då kan tänkas ta sig till gentemot dom där inte systemet kan skydda dom.

Robsten sa...

Ja i Danmark gick det tydligen fort när det väl började, tror samma process kommer att ske här. Men hur och när, det är frågan. Man såg under EMU-omröstningen vilket oerhört hat det fanns mot det politiska etablissemanget, tror många av dom är rädda de också innerst inne, i alla fall efter EMU-omröstningen.