tisdag, mars 31, 2009

Demokratin är grundstenen

Återigen ställer sig det etablerade mediala samhället som vakt mot uppstickarpartier som inte omfattar den politiska korrektheten i vårt samhälle. I en artikel i DN skriver Lisa Bjurwald att rasismen är grundstenen i SD:s politik. Typisk nog pekar hon inte på något som står i partiets program. Man undrar om hon överhuvudtaget läst partiprogrammet innan hon sätter sig på välbetald arbetstid och utpekar ett parti som rasistiskt. Så här skriver Bjurwald.

Själva idén med SD:s grundande och den politik som förs i dag är att människors värde avgörs av deras etnicitet och religiösa tillhörighet.

Det står ingenstans att människors värde skulle vara avhängigt av etnicitet eller religion i SD:s program, varken implicit eller explicit. Jag känner själv ett stort antal SD-medlemmar ingen av dessa gör åtskillnad på människor beroende på etnicitet. Det är Bjurwalds personliga åsikt hon framför som en sanning helt enkelt. Hon belägger inte detta påstående på minsta vis. Det verkar tvärtom som om Bjurwald själv värderar människor efter deras partitillhörighet och hur väl de anpassat sig till den politiskt korrekta paradigmen vi har i vårt samhälle i dag. Vidare skriver Bjurwald i artikeln.

SD i Göteborg använder klassisk högerextrem retorik på sina flygblad, där muslimsk trosutövning sammankopplas med extremism och invandring med brottslighet. Under rubriken ”LÅT SVERIGE FÖRBLI SVERIGE” radas fyra krav upp:

Inga fler moskéer. Medborgarna ska skyddas mot fundamentalistiska religiösa strömningar.

Insatser mot organiserad brottslighet. Hjälp invandrare att assimilera sig eller att återvandra.

En hel del människor i vårt samhälle tycker att en del av den muslimska religionen är extrem i vårt samhälle. Observera att den anses som extrem i vårt samhälle men naturligtvis inte i muslimska samhällen, där är det sannolikt vår sekulariserade livsstil som anses som extrem. Tar vi saker som hedersvåld så anser jag den extrem. Vi har Fadime och Pela som mördades för att de hade svenska pojkvänner, av sina egna familjer som frivilligt flyttat till vårt land. Det tycker jag är extremt och jag kommer att fortsätta tycka det är extremt.

Vad gäller brottslighet så läste jag precis ”Svensk maffia” av Lasse Weirup och Matti Larsson, ISBN: 978-91-1-302033-4. De skrev boken garanterat utan några som helst politiska baktankar. Men tyvärr visar det sig med all tydlighet att nya etniska brottssyndikat vuxit upp i Sverige de sista 10 åren. De heter ”Outlaws”, Original gangsters och allt möjligt. Dessa organisationer är systematiskt uppbyggda kring etnicitet, om inte annat av skäl som att de blir lättare att styra och organisera, samt att de blir omöjliga att infiltrera. Detta är fakta kära Bjurwald, fakta som du och dina gelikar blundar för.

Till sist vad är det för rasistiskt att hjälpa invandrare att assimilera sig? Det har varit officiell svensk politik i decennier, var det en rasistisk politik? Till sist skriver Bjurwald så här.

Låt svenskarna känna nationalstolthet.” På baksidan finns de tabeller över hur mycket invandringen kostar som använts av rasistiska grupper sedan 1980-talet.

Vad är det för fel att känna nationalstolthet? Finnarna får, ja t.o.m. anmodas känna nationalstolthet, norrmännen likaså, ja alla våra nordiska grannländer känner oerhört mycket mer nationalstolthet än vad vi får göra i Sverige, är våra nordiska grannländer rasistiska enligt Bjurwald? Är USA, ett land som formligen frossar i nationell yra ett rasistiskt land? Jag har i alla fall aldrig sett Bjurwald skriva något om det. Vad gäller beräkningar på hur mycket invandringen får kosta så finns det ju inga officiella beräkningar på det. Alla andra verksamheters kostnader redovisas i vårt samhälle. En aspekt av vårt samhälle redovisas inte, nämligen vad vår flyktingpolitik kostar. Visst redovisas enskilda verksamheters kostnader som Migrationsverket och förläggningar, men inte vår flyktingpolitik sammantaget. Då öppnar man ju själv dörren för enskilda ekonomiska beräkningar som olika nationalekonomer gjort.

Lisa Bjurwald gör som vanligt det etablerade politiska skitet en tjänst genom att utmåla uppstickarpartiet som rasistiskt. Hon själv står säkert för de liberala idéerna om det mångkulturella samhället och hur vi alla skall leva tillsammans som en enda stor familj. Har Bjurwald någon gång varit i Fittja, Tensta, Ronna, Hammarkullen eller Rosengård? Knappast, skulle hon kunna tänka sig att själv bosätta sig där med sina barn? Aldrig i livet. Hon bor gissningsvis i Stockholms innerstad, välbetalt jobb på liberalernas högborg. Umgås med likasinnade. De sitter i sina välplanerade ganska dyra lägenheter på fredagskvällen, läppjar på dyrt rött vin och förfasar sig över de hemska rasisterna i SD. Tänk så fördomsfria och liberala vi är, samtidigt som vi hyser en stor humanistisk ådra. Ungefär så går samtalen och tankarna.

SD-medlemmar är egentligen de enda som kan sätta sig in i verkligt diskriminerade människor situation, de är nämligen själva diskriminerade. SD försöker just nu hyra lokal i Stockholm till en större konferens nästa år. Det är lågkonjunktur och man tycker många skulle nappa på kroken att hyra ut en stor konferenslokal. Nu har SD ringt samtliga konferenslokaler i hela Storstockholm. Ingen, INGEN vågar hyra ut en konferenslokal till SD, ett demokratiskt politiskt parti i Sverige anno 2009. De vågar inte får den som ringer höra, de är rädda för att bojkottas av organisationer från det politiska etablissemanget eller närstående organisationer till samma etablissemang. Det är tveksamt om man fortfarande kan säga att Sverige fortfarande är en demokratisk stat. Ett demokratiskt politisk parti får inte hyra lokal för sina konferenser i vårt land i dag, detta för att företagen är rädda för repressalier. Skriv gärna på för Dawit Isaak, men sopa rent framför er egen dörr ni etablissemangets politruker.

Länk DN

4 kommentarer:

Robin Shadowes sa...

Lite ironiskt i sammanhanget att Folkets Hus och Folkets Park uppstod just för att det dåtida svenska etablissemanget förvägrade det unga socialdemokratiska partiet att hyra lokal för sina egna möten. Verkar som den historiska cirkeln är sluten nu. Kanske måste även Sd samla ihop pengar till att skaffa sina egna mötesplatser.

Robsten sa...

Du har rätt Robin, dags för en revivel. Men AFA lär väl snabbt komma på besök, dessa bortskämda överklassyngel.

Cap sa...

Reagerade också på det som Lisa skrev i DN, funderade även på att maila henne för att ställa henne mot väggen men det blev aldrig av. Har du kontaktat henne och ifrågasatt det hon skrev? Vore intressant att få svar på vad som exakt är rasistiskt enligt henne i SDs politik...

Anonym sa...

Även jag blev lite arg på denna typiska "politiskt korrekta" artikel och ville maile henne... Men du har lyckats få ner just de saker jag tänkte! Det är för lätt för dessa journalister att kasta ur sig RASIST eller NAZIST så fort någon oliktänkande om invandring gör sig hörda. Dom kanske ska ta en background check på vad dessa begrepp innebär.. Och vad är så farligt med att dela upp i etnicitet? Man delar ju upp i alla andra tänkbara grupper. Män, kvinnor, sossar, moderater, bögar, hetero, kristna, judar, muslimer osv osv osv!