fredag, april 03, 2009

ALLMÄNT UPPROP!


Jag får i dag höra att Sverigedemokraterna fått ännu ett ”nej” för den kommunkonferens som skall hållas 2010. Nu är det till sist Nobiskoncernen som slutgiltigt sagt nej till att hyra ut lokaler till Sverigedemokraterna, ett fullt demokratiskt parti i vårt land. Som skäl till att vägra hyra ut till SD anger Nobiskoncernen säkerhetsskäl samt risk att bli bojkottad av vänsterorganisationer och andra organisationer närstående till politiska partier. Företag efter företag har vägrat hyra ut lokaler till SD, de anger ungefär samma skäl som Nobiskoncernen.

Förra riskårsmötet hölls i Karlstad på hotell Gustav Fröding. Hotellet har offentligt gått ut med att de aldrig mer tänker hyra ut lokaler till Sverigedemokraterna. De har nämligen blivit straffade med bojkott för sitt tilltag att hyra ut till Sverigedemokraterna, de har enligt obekräftade uppgifter förlorat en del pengar på sitt olydiga beteende.

Det är dags att slå tillbaka mina damer och herrar. En trolig majoritet av befolkningen är emot nuvarande flyktingpolitik. Stora delar av befolkningen anser att vi har ett demokratiskt problem när yttrandefriheten och vissa politiska partier motarbetas med odemokratiska metoder. En icke oansenlig del av befolkningen börjar bli alltmer systemkritisk. Det är kanske dags att den del av befolkningen som inte ställer upp på dessa odemokratiska repressalier börjar bojkotta vissa hotell och restauranger, samt gynnar andra som vågar ställa sig upp för demokratin. Vi måste slå tillbaka, om någon slår dig på din vänstra kind, så måste du slå tillbaka på din antagonists högra kind. Jag hoppas att alla systemkritiska människor hjälper till att sprida budskapet. Kanske vi kan uppföra någon ”svart lista” eller liknande.

10 kommentarer:

Rune sa...

Då får man ju ordna konferensen i någon annanstans. Förslagsvis i Köpenhamn eller Oslo eller Helsingfors.
Förmodar att det orsakar höjda ögonbryn runtom i västvärlden och undringar hur det står till med demokratin i Sverige?
Kanske regeringen för att undvika den skammen ordnar lokal?

Robsten sa...

jag hoppas vi skämmer ut oss innihelvete mycket i omvärlden, så de verkligen får förklara sig de jävlarna som står bakom detta. Skriv för fan inte på någon lista om David Isaak innan vi själv har löst våra demokratiska problem.

Cap sa...

Mycket bra förslag med en "svart lista" så åtminstone vi Sverigedemokrater och våra sympasitörer vet vilka företag vi ska bojkotta.

Anonym sa...

Ja helt rätt!
Alla sådana där saker skall nogsamt memoreras för framtida åtgärder.
Rätt vad det är så sitter SD med i olika nämnder osv som beslutar om tillstånd osv.
Då kan man väga in sådana beteenden och yrka avslag...

Milla sa...

Det är bara löjligt med såna här bojkotter. Men det kommer att släppa snart, för SD blir ju hela tiden mer accepterat hos folket. Detta eftersom media lyckas visa att vi är helt vanliga människor som jagas för något vi inte är..

Robsten sa...

men just nu har en del människor ett helvete att lösa sina uppgifter Milla.

Milla sa...

Jo det är sant. Och det stora dilemmat är ju att det oftast inte är tex hotellen som saknar vilja att hyra ut till SD..utan det är som du nämde andra och mer frekventa "hyresgärster" som tex kyrkan, facken och andra förbund som högljutt talar om att dom i sånt fall aldrig mer kommer att nyttja deras tjänster.

Snacka om sandlådebeteende..Låter som barn i småskolan som inte kan samsas om spaden i sandlådan: Om jag inte får som jag vill så ska jag se till att du inte får nåt alls..och så går dom ihop och företagen blir skraja.

Frågan är bara vad man ska göra?

Robsten sa...

Alltså vi är ju väldigt många som stödjer själva politiken. Skulle alla aktivt stödja respektive bojkotta på samma sätt som de politisk korrekta skulle vi ju vinna. Det är ju det, potentialen finns ju där. det räcker inte med bara aktiva SDare, de är ännu för få.

Robsten sa...

Hörru Milla det skulle vara kul att veta varifrån du kommer ifrån i Värmland. Bott i landskapet många år själv ;-) Du kan väl maila mig om du inte vill skriva ut det här.

vinterbadaren sa...

Gamla hederliga men tyvärr nedlagda Bataljon Sparre i Karlskrona som man hyrde för några år sedan är alldeles upperlig ur säkerhetssynpunkt mm. Jomshof kan säkerligen ordna detta inför 2010.
Låg själv där 1972 som röjdykare...--men det är ju en helt annan historia:-))))