torsdag, mars 19, 2009

Nu har bägaren runnit över

Jag läser i både DN och SvD om den lärare på Segevångsskolan i Malmö som blev misshandlad mitt under en pågående lektion. Minst en av gärningsmännen hade knogjärn. Tre män knackade på dörren mitt under pågående lektion. De frågade efter ett namn och när läraren sade att det var hans namn slog de honom blodig. Minst en av gärningsmännen hade knogjärn. Detta skedde alltså mitt under en pågående lektion.

Jag läste i Metro att ett gäng skjutit hunden för en person i Rosengård som vägrade kasta sten på poliser samt delta i upploppet där.

Det har gått för långt nu, dessa händelser är fullständigt oacceptabla. Det är lätt att skrika när sådana här saker händer, utan att veta vem som är skyldig till utvecklingen och vad som skall göras. Men nu måste utvecklingen vändas, det är dags att göra detta NU! Alla normala människor fattar att det gått för långt, att samhällsutvecklingen tagit en riktning inga normala människor vill att den skall ta.

Jag ger våra politiker ansvaret för denna samhällsutveckling. De har styrt utvecklingen åt fel håll. Det är dags med markeringar från högsta politiska nivå. Jag vill att politiker ställer sig upp och gör kraftigast möjliga markering. Jag vill att det talas om vad som är acceptabelt och vad som är fullständigt oacceptabelt. Jag vill, jag kräver t.o.m. att straffen skärps rejält för sådana här brott av unga människor. Är man inte svensk medborgare skall det vara biljett härifrån omedelbart efter avtjänat straff. Vi måste återinföra moral och etik, vi måste visa med skärpa vad som är rätt och vad som är fel. Det är nog nu. Jag kräver att våra politiker agerar. Jag vill även att dessa politiker ställer sig upp och gör någon slags markering. Jag är väldigt missnöjd, milt uttryckt.

Länk DN


Länk SvD

15 kommentarer:

Anonym sa...

Visst har den runnit över, men det kommer att mycket lång tid att får ordning. Undrar om det räcket med en generation?

Hemlig sa...

Ja, hur ska jag skriva för att få fram sanningen men ändå förhålla mig inom ramen av den politisk korekta falskheten. Malmö har sett framtiden, flera orter står på tur och närmast är väll Södertälje. De partier som vid senaste valet hamnade över 4%-spärren kommer aldrig att agera. Lösningen är väldigt lätt, det är därför den har förlagts med munkavel.

Robin Shadowes sa...

Man blir förbannad så man kokar. Man skulle bara vilja gå in som en The Punisher och bara röja bland slöddret. Jag hyser inga förhoppningar att Schweinfeldt eller hans lakejer skall agera. Detta kommer tvärtom bara flyta på och bli ännu värre. Efter en lååång vinter har jag som så många andra längtat efter sommaren. Nu är jag inte så säker längre. Tror stora delar av Sverige kommer stå i brand i sommar, både bildligt men även bokstavligt talat.

Robsten sa...

huvudansvaret har ändå svenska politiker. Det är de som satt upp reglerna, lagarna och gett signalerna. Det är tamig fan de som får lov till att vakna nu.

Anonym sa...

Skänk skåne till Danmark så slipper vi nästan alla sådana här problem.

Mattias sa...

Anonym: Du tror väl inte Danmark vill ha Skåne med tanke på hur det ser ut? Fast å andra sidan hade en dansk överhöghet kunnat sätta ner foten och påbörja och avsluta ett arbete som våra mesar till politiker inte vågar.

Sen så kommer dessa problemen att komma även till din ort, oavsett om du bor i Lycksele eller något sådant. Den vansinniga invandringspolitiken påverkar på sikt hela Sverige. Det måste snart alla svenskar fatta! Man kan inte flytta från problemen för att de kommer att jaga dig och dina barn och barnbarn tills dess att du inte har en enda kvadratmeter kvar av ditt gamla land.

Robsten sa...

Ja skänka bort Skåne är ingen lösning. Dels så kanske skåningarna inte vill det, det är ju inte de som främst styrt utvecklingen. Dels så blir Göteborg och Stockholm nästa objekt att skänka bort, till vilka då? Finland och Norge?

Fredrik Arvidsson sa...

Det värsta är att detta våld börjar bli en normalitet. Snart har det väl gått dithän att det knappt ens ger några rubriker i tidningarna.

Nattvakten sa...

Bra att läraren var en rejäl man som kunde kuta efter och gripa en av raketforskarna iaf..

Anonym sa...

Dom väljare ur den rödgröna mesalliansen som ser Malmö och Södertälje som framgångsrikt multikulturaliserade kommuner skall naturligtvis få ha sitt fekalsocialistiska utopia !
Bara resten av Svea rike kan bestå som en demokratisk & västerländsk stat. Praktiskt kanske att fallet Isael/Gazaremsan är en prototyp för hur denna situation ska administreras.

Anonym sa...

Jag tycker att Du rasonerar fel i en fråga. Du skriver "Jag ger våra politiker ansvaret för denna samhällsutveckling. De har styrt utvecklingen åt fel håll. Det är dags med markeringar från högsta politiska nivå. "

Jag tycker att skulden är hela svenska befolkningens. I närmast 70 år har Sverige styrts av demokratiskt valda partier från vänsterkanten som tenderar att se kriminella som "stackars offer för det grymma kapitalistiska systemet". Det är befolkningen som måste ställa konsekventa krav på politikerna. Men när man t.ex vill avlyssna kriminella så börjar vänstersymåpatisörer att gnälla att det är "integritetskränkande". Vänstersympatisörer oponerar sig också att polisen gallra fällor för kriminella. Detta är bara två exempel av hur befolkningen själva är ansvarig för att polisen kan knappast göra något.
Vänstersympatisörer, alltså det större delen av befolkningen i landet har skapat det läget vi har idag. Vi har det som vi förtjänar.

Anonym sa...

Våra nya "pensionsräddare" från Rosengård, bestående av "hjärnkirurger, kärnfysiker och raketforskare", har varit i farten igen! Dessa "högutbildade invandrare" tycks ej vara välkomna till Integrationsminister Sabunis Östermalm i Stockholm, kan någon förklara detta för mig!!!!

Robsten sa...

Anonym häruppe. Självklart har befolkningen ett ansvar, som de inte tar i dag t.ex. Men politisk korrekthet och medias inbalndning har blandat bort korten för väljarna. De har t.e.x inte kunnat välja bort det mångkulturella samhället, vilket parti skulle de rösta på då?

Du verkar glömma bort att Alliansen faktiskt sitter vid makten just nu, de HAR faktiskt ansvaret för alla beslut som tas nu. De skulle lätt kunna ändra de lagar du talar om, ifall, de ville.

Det mångkulturella projektet med massinvandring ÄR också ett liberalt projekt, utan någonsomhelst tvekan. Dess främsta förespråkare är t.ex. Bengt Westerberg Folkpartist. Det var de nborgerliga som rev upp Luciabeslutet om att stoppa invandringen. Det är inte bara kalla fakta, det är jävligt kalla fakta t.o.m.

Sossar och liberaler har ungefär samma skuldbörda, tillhör samma nomenklatura. Nu sitter Alliansen vid makten, vad fan gör dom just nu?

Anonym sa...

Jag ger fortfarande politikerna ansvaret för den situation som har skapats i landet. Ingen som helst valdebatt har försegått förutom ett pat gånger med Ian och Bert.

Men desto alvarligare är den medvetna begravningen och försvårandet av en samlad bild av konsekvenserna av invandringen. Men massa myter som är smulade sönder i verkliga studier lever i politikernas värld. Vi vet fortfarande inte vilka kostnader som belastar samhället av invandringen. Denna okunnighet är en medveten strategi av den enade politikerligan då alla har del i eleändet och vet vilket ramaskri som väntar.

Peter B

Anonym sa...

Very good article, well written and very thought out.