lördag, september 11, 2010

Vidrigaste hitintills i Svensk politik


En Sverigedemokrat, David von Arnold blev intvingad med knivhot i sin lägenhet av två förmodade vänsterextremister. Väl inne i lägenheten knivskar de von Arnold under 20 minuter och skar bl.a. annat in ett hakkors i pannan på offret. Det är det vidrigaste politiska dåd jag hört talas om i Svensk historia. Anna Lindh blev mördad, men det var en galning som snarast gick bärsärk med sin kniv. Detta var ett utstuderat, planerat dåd med starkt sadistiska inslag. 


Det är inte bara de två gärningsmännen som är skyldiga till detta avskyvärda dåd. Det är de politiska partier som regelbundet anklagat SD för diverse diffusa saker utan ett uns av fakta eller verklighetsbakgrund. Dessa partiet har jämnat vägen och skapat det psykologiska tillstånd där sådana här dåd blivit möjliga. Media är också skyldig till att sådana här fruktansvärda politiska dåd sker i vårt land. Dagen efter det vansinniga dådet mot von Arnold publicerar Expressen en artikel där partiledare Åkesson beskrivs som Sveriges farligaste man. Det är Expressen ledarredaktion som gjort det möjligt och skapat den psykologiska atmosfär där förvirrade våldsbenägna individer tror att det är helt i sin ordning med dåd likande den von Arnold utsattes för. Expressen ledarredaktion är precis lika skyldiga till dådet mot von Arnold som gärningsmännen är.


Länk Politisk inkorrekt

Länk DN

Länk SvD

Nej, jag länkar inte till Expressen

30 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket bra skrivet. Jag håller med dig till fullo.

// Björn

Robsten sa...

Tack Björn.

Stig sa...

Expressens chefsredaktör Thomas Mattson borde ställas inför rätta för grov ärekränkning, grovt förtal och för att han därigenom hetsat till den sadistiska misshandeln av David. Han och alla andra vet vilket vedervärdigt stämningsläge det är i politikens Sverige idag och att risken för ännu ett attentat mot en sverigedemokrat är mycket stort. Deras "journalistiska etik och ansvar" har nått nollpunkten.
Thomas Mattson och hans redaktion borde dömas hårt och hystas in där de hör hemma: i finkan!!!

z999 sa...

Äntligen så vänds udden mot de skyldiga i riksdagen. Väldigt bra skrivet Robsten. Jag hade velat att riksdagspartiernas roll hade belysts mer redan när Kinnunen blev attackerad av antirasister.

Med tanke på att SD'are förlorar jobbet, fackligt medlemskap och så vidare så undrar jag hur det blir om de poliser som ska utreda det hela lägger på ett extra kol eftersom det handlar om hot mot demokratin? Om ingen grips så är det hög tid att anklaga de lagstiftande (=riksdagen) för att de struntar i det.

Cap sa...

De som tiger samtycker...

Såg på nyheterna nu kl 18, inte ljud om dådet. Och alla de Svenska Pravda tidningarna har bara små notiser om denna händelse. Norges största tidning (Dagbladet) hade detta som huvudnyhet ett tag på sin hemsida. Tror ni att det hade varit lika tyst om det varit ett annat part som blivit utsatta? Nej självklart inte, det är så vidrigt och lågt det här så man mår fan illa. Sitter och kokar här hemma...

Stig sa...

Det där blev ju alldeles åt helsicke fel av mig. Den fega attacken mot David von Arnold kom ju innan smädesartiken av Expressenredaktionen.
Har läst och skrivit om eländet på PI i flera timmar fylld av avsky och äckel mot att massmediernas lögner och sadistiska mobbing mot SD var nära att skörda sitt första dödsoffer. Och de blodtörstiga och omoraliska tidningsmurvel-svinen har inte ens vett på att ligga lågt en enda dag... De skall tydligen promt framkalla ett mord innan de blir nöjda.
Vilket JÄVLA LAND VI LEVER I!

Camilla sa...

Jag höll på att sätta kaffet i halsen när jag fick se expressens ledare EFTER attacken mot David von Arnold.

Värsta graden av äcklig journalistik om nån frågar mig,

Däremot får SVD ett plus som faktiskt tar ton och stödjer SD i denna fråga och kräver att man gör nåt åt dessa politiska attacker.

Camilla sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Camilla sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Robsten sa...

Håller med alla ovanstående här, även i kraftuttrycken. Bloggen strular lite, försökte ta bort trippelinlägget av Camilla, med det fungerade inte.

Valfusk rapporterat från Vårsta bibiotek. En kvinna i 25 års-åldern vägrade att lägga ut SD-valsedlar när dessa saknades, med orden "inga tycker om dom i alla fall". Skall se om någon lokal representant kan undersöka saken.

Cap sa...

Camilla, jag hoppas du inte såg TV4 nyheterna nu klockan 19. SD-hatets kanal har som huvudrubrik att det vimlar av nazister i SD.

Tydligen måste nån dö innan media kanske kan rannsaka sig själva. Det är vidrigt och smaklöst! Finner inte ord för det här längre...

Och just det, inte ett ord om dådet på TV4 nyheterna heller... FY FAN

Camilla sa...

@ Robsten.. Sorry för trippelpostningen, men det blev error varje gång jag skickade så jag trodde inte att det skulle dyka upp sen heller :)

@ Cap.. Nej, det missade jag. Jag skulle kanske ha sett det verkar det som.

Jag är lite kluven med den rapporteringen, för i de fall där det stämmer så anser jag att de ska få en fet fot rakt ut i tomma intet. För det handlar om så jäkla få och obetydliga personer. Men media utmålar ju HELA partiet som nazister!

Får kolla kl 22 :)

Robsten sa...

I själva verket är det också TV4 som med kniv ristat in svastikan i pannan på von Arnold. Det spelar ingen roll, TV4 kan producera vad de vill. Vi lever i ett delat samhälle. Det gäller bara för gemene man att välja sida. Ingenting glöms bort.

TV4 ägs av Stenbeck va?

Robsten sa...

En annan sak slår mig, hade en bråkdel av de som utpekas som nazister verkligen varit det, så hade en del av etablissemangets hejdukar legat rätt risigt till. Vilket de alltså inte gör.

Robsten sa...

Heder åt Gudmundson som skriver så här om polisens bristande arbete mot våldsslöddren.

"Är det en resursfråga? Lös den. Är det en ledningsfråga? Kicka de chefer som inte inser att demokratin är beroende av att de sköter sina jobb. Det finns inga ursäkter."

http://blogg.svd.se/ledarbloggen?id=20505

MS sa...

Jag skrev ett osande inlägg till Thomas Mattson där jag pekade ut honom som indirekt ansvarig för detta fega dåd. Inte så förvånade så är det inlägget borta. Efter att jag såg det så tog jag bort Expressen från rullorna. Jag vet inte vad jag ska säga om det fega dådet mot DvA. Det känns som en mardröm. Det verkar som gärningsmännen tillhör Mona Sahlins prioriteringsgrupp nummer ett.

Jag ska inte skriva vad jag egentligen känner för då kommer det bara bli en massa svärord. En sak kan jag säga. Jag kommer aldrig förlåta media eller sjuklövern för detta. Jag känner ett sådant förakt för våra politiker, dyngjournalister och den del av det svenska folket som stödjer det. Förakt är förresten ett svagt ord i detta sammanhang!!

Hoppas David kan komma över detta trauma och att han får det stöd han behöver.

Robsten sa...

Jag vet inte hur det blir med David MS, han har varit med om en rätt ruggig händelse. Men i övrigt backar ingen jävel en millimeter. Det vore en nationell tragik om våld tillåts segra. Vi kämpar inte bara för oss själva, utan för våra barn och barnbarn, etc. Samt vår framtida demokrati och yttrandefrihet.

Stig sa...

@ Robsten
"Det gäller bara för gemene man att välja sida. Ingenting glöms bort."
@ MS
"Jag kommer aldrig förlåta media eller sjuklövern för detta. Jag känner ett sådant förakt för våra politiker, dyngjournalister och den del av det svenska folket som stödjer det."

”Jag instämmer” med er båda låter som en klyscha just nu men jag säger det ändå.
Sverige är kluvet i två läger och än mer kluvet kommer det att bli bl.a. därför att ” Ingenting glöms bort” (Robsten) och ” den del av det svenska folket som stödjer det." (MS) gör det genom sin arrogans och ignorans och fortsätter rösta på dessa omnipotenta mumier i Riksdagen år efter år för att de blir mutade med ett par hundringar extra i bidrag eller skattesänkning. Den blinda majoritetens diktatur härskar i Sverige!
Det är inte lätt att vara sverigedemokrat och se hur svarta listan växer och växer och det är inte lätt att älska sitt fosterland när en bra bit över hälften är råmande valboskap och mutkolvar på ett billigt gatluders nivå!

Robin Shadowes sa...

Det ryktas att de två GM är medlemmar av "fredens religion". Någon som blir förvånad?

Mikael sa...

Nej TV4 är ägt av Bonniers inte
Stenbeck...

Robsten sa...

Jaha, då förstår jag. Vad äger Stenbeck?

z999 sa...

TV3

MS sa...

@Robsten

"(..)Men i övrigt backar ingen jävel en millimeter"

Det vet jag att ni inte gör. Jag förmodar att denna händelse blir som en extra tändvätska. En extra ”laddning” som ni självklart helst hade velat klara er utan men nu har det hänt och det har väckt känslor hos många människor runt hela landet. Jag tro att många som mig äcklas av vissa kommentarer från media och Expo- människor där dom dels skrattar år Davids olycka men även försöker att insinuera att det var självförvållat. Man behöver inte rösta på SD för att tycka att det är ovärdigt och att det säger mycket om våldsvänsterns och PK-elitens människosyn.


@Stig

"Det är inte lätt att vara sverigedemokrat och se hur svarta listan växer och växer och det är inte lätt att älska sitt fosterland när en bra bit över hälften är råmande valboskap och mutkolvar på ett billigt gatluders nivå!"

Nej, det är det verkligen inte men jag är så j-vla övertygad om att jag står på rätt sida så det är värt denna hemska känsla att vara alienerad från en stor del av sina landsmän.Den svarta listan bara växer och växer och har man en gång hamnat på min svarta lista så krävs det mycket innan man blir struken därifrån.

Andreas sa...

Fullständigt vidrigt att jag hört folk uttrycka sig som att "det värsta med det här är att (censur) får fler röster!". Censuren lade jag in nu. Hur fan tänker folk? Är inte den personliga tragedin värre?? Är det inte värre att folk i vårat land blir attackerade för sitt politiska engagemang än att SD eventuellt skrapar ihop lite sympatiröster?? Det är just sånt här som en del människor söker asyl i vårat land för att fly från! Sådana kommentarer som den ovan citerade vittnar om en långt vidrigare "människosyn" än vad SD beskylls för! Men det tänker inte boskapen på. Så länge man är snällistisk. Mot alla utom SD:are. Blir heligt förbannad undrar hur långt det sträcker sig? Om fyra SDare blir torterade till döds av antidemokratisk extremvänster, kommer folk som min bekanta fortfarande tycka att det är värre att SD ev. får lite fler röster, än att folk har dött -och dött för sina politiska åsikter. I Sverige. Vad tror ni?

profanum_vulgus sa...

Ådalen, Almathea-dådet, Norrskensflamman, Olof Palme, Björn Söderberg.....

Robsten sa...

De dåd du räknar upp hade dödlig utgång, vllket m,an ju inte kan bortse ifrån. Dock var de inte riktigt så utstuderade, möjligen bortsett från Björn Söderberg.

z999 sa...

"Björn Söderberg....."

Njaa, dom försökte ju inte förnedra honom på nåt sätt för hans åsikter. Björn Söderberg ville ju ha yrkesförbud för alla som inte delade hans åsikter men fick nöja sig med åsiktskontroll inom facket. Han måste ha varit medveten om att han tog en stor risk när han raserade livet (som Hampus upplevde det) för mördaren.

Robsten sa...

Då framstår återigen dådet mot von Arnold som värre. Men naturligtvis fördömer jag å det starkaste dådet mot Söderberg, vi måste få bort allt politiskt våld. Från vänster till höger. Dock borde reglerna och lagarna för självförsvar modifieras så rätten till självförsvar utökas, vi kan inte ha det på detta vis.

Nisse i svängen sa...

Som faktiskt många hade sina aningar om så verkar det som om överfallet var ren bluff:

SvD - Läkare: Ristade själv in hakkors

Med sådana supporters behöver (SD) inga fiender och det visar att utrensningskampanjen av rena dårfinkar inom (SD) är långt ifrån slutförd.

Robsten sa...

@Nisse
Detta har vi ingen aning om. Stämmer det har han gjort obotlig skada för partiet, men det är i alla fall han själv som har ansvaret. Nu släpper de uppgifter om självskada trots att von Arnold förnekar, uppgifterna är baserade på en icke namngiven rättsläkare, som bara är 90 procent säker.

Skulle uppgifter INTE stämma... ja då...nä, jag vill inte fortsätta.