tisdag, november 02, 2010

Nya skott i Malmö

Ja i natt var det skottlossning igen i den härjade staden Malmö. Denna gång misstänks dock inte vår nye "laserman" ligga bakom skotten, utan det verkar mer vara den gamla vanliga skottlossningen mellan kriminella gäng. Alltså har i alla fall temporärt allt återgått till normalläge. Bara DN rapporterar denna gång om skottlossningen i den mångkulturella staden Malmö.


Länk DN

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja Du,trots allt händer det mesta i den "grå vardagen". Kriget emellan de mer framträdande etniska kriminella gängen i Malmö K-falangen och M-falangen är bl a ett sådant och tillhör numera Malmö´s grå vardag. Det här fortsättningskriget som vi importerat från forna Jugoslavien har nu pågått i flera år utan att man satt stopp för det. Mot den bakgrunden väcker den eventuella och s k lasermannen 2, många frågor.

Hans Blücher

markus sa...

Ja det blev ur massmedias perspektiv väldigt ointressant när senaste skottlossningen kunde klassas som "gängrelaterad"...

cavatus.wordpress.com sa...

Ja, inget ont som inte har något gott med sig. Nu skriver i alla fall tidningarna om det näranog "okej" skottlossningarna, så medelsvensson får upp ögonen för hur det är Malmö egentligen.