fredag, oktober 28, 2011

Detta får Black Nogger att blekna

Vi minns alla hur Centrum Mot Rasism gått till storms mot GB när de lanserade en glass vid namn Nogger Black. Glassen lanserades med reklamen ”Nogger + lakrits = sant” vilket fick CMR att koda hela reklamkampanjen till något helt annat, där man bytte ut Nogger mot ett annat, otrevligare ord. Bägaren rann över hos det annars så tålmodiga och auktoritetsbundna svenska folket. Effekten blev den rakt motsatta mot vad CMR förmodade. Om jag minns rätt så drogs statsbidragen in för organisationen strax därefter (det var dessutom långt innan SD hotade med att äntra den svenska riksdagen).

Vi trodde att vi nått den botten på den politiskt korrekta idiotin med angreppet på en glass från en statsfinansierad organisation (rednecks som hittar dolda meddelanden från Elvis när man spelar musik baklänges kan inte sägas vara riktigt politiskt korrekta). Nu visar det sig att flera spelare vill blanda sig i denna bottenstrid. Inte nog med det, de verkar som om de t.o.m. besegrar CMR, något vi trodde omöjligt. Från Storbritannien kommer Anne O’Connor där hon arbetar med att ta fram jämställdhetsmaterial för skolor. O’Connor har verkligen tagit detta med antirasism på största allvar. Hon konstaterar att i alla sagor är häxorna klädda i svarta hattar, vilket i förlängningen innebär att barn förknippar färgen svart med något negativt (vilket vi också gör, nattsvart, svarta pengar, utan att koppla detta till hudfärgen svart). Inte nog med detta, så här står det i The Telegraph angående dolda budskap i miljön.

Another staple of the classroom - white paper - has also been questioned by Anne O'Connor, an early years consultant who advises local authorities on equality and diversity.
Children should be provided with paper other than white to drawn on and paints and crayons should come in "the full range of flesh tones", reflecting the diversity of the human race, according to the former teacher.
I sanning ett revolutionerade förslag, här får CMR känna sig skamligen besegrade. Vitt papper är rasistiskt! Vi måste gå över till papper som innehåller ”the full range of flesh tones”. Men varför börja i skolorna? Skall inte underhuset i Storbritannien och riksdagen i vårt land föregå med gott exempel?

Utvecklingen i vårt eget land är inte entydig. Det finns krafter, t.o.m. i regeringen som insett att ett alltför ivrigt praktiserande av de multikulturella dogmerna inverkar hämmande på den nya M-stämplade religionen ”arbetslinjen”. Nu deklarerar Ullenhag, av alla ministrar, att en utredning skall sjösättas om föräldraförsäkringens effekter på invandrarkvinnors låga sysselsättningsgrad. Så här står det i Corren.

Men direktivet till utredningen skvallrar om att det finns fler orsaker än bristande svenskkunskaper och låg utbildning bakom invandrarkvinnornas låga sysselsättning. Regeringen vill ha en särskild genomlysning av föräldraförsäkringen, eftersom uttag av föräldrapenning försenar invandrarkvinnornas etablering på arbetsmarknaden.
En annan aspekt på detta problem är den arbetslöshet vi redan nu har. För att dessa kvinnor skall kunna komma ut i arbetslivet måste det finnas lediga arbeten att ta. Det lär inte spela någon roll vad regeringen gör om det faktiskt inte finns lediga arbeten för dessa kvinnor. Den omtalade och omhuldade arbetsbristen som våra politiker varnat för lyser med sin absoluta frånvaro. Det är hela vår immigrationspolitik och de paradigmer som ligger bakom denna skall omprövas.

Länk The Telegraph

Länk Corren

14 kommentarer:

Swedish Dissident sa...

Läste om det där för några veckor sedan. Det är ett skitroligt aprilskämt - synd bara att det är höst och det blir allt mörkare för varje dag som går (kan man kanske kvotera in flera mörka dagar under sommartid så att inte årstiden ifråga blir sammankopplad med ljus?).

Annars vet ju både du och jag som har arbetat inom skolan att, framför allt inom bildämnet och liknande, att det finns gott om röda, svarta, gröna papper etc.

Anonym sa...

Svart papper och blyertspennor...fint!

Swedish Dissident sa...

Det onda pappret:
http://www.youtube.com/watch?v=8-zvhdSLDE4

Anonym sa...

fan va putt hon måste vara när det snöar, allt detta vita måste ju göra att det plingar hej vilt på hennes rasistradar.

MP forevvör! sa...

Grön blyerts eller bläck på grönt papper! Annars ren fascism!

z999 sa...

"Om jag minns rätt så drogs statsbidragen in för organisationen strax därefter (det var dessutom långt innan SD hotade med att äntra den svenska riksdagen). "

Det drogs in tillfälligt men det berodde på att organisationen utnyttjat pengarna med enormt dyra konfererenser med mera. Men mig veterligen så har dom bidrag igen nu.

z999 sa...

Förstår inte varför de ser så mörkt på allting.

z999 sa...

Det här kan inte vara sant (off topic)!
http://www.dn.se/sthlm/doris-ar-arets-polishund

Polisen som har hand om Doris kan man inte klaga på men hunden är helt värdelös som polishund.
Citerar:
Husse är en ovanlig hundförare eftersom han själv inte haft hund innan han började jobba med Doris.

– Vi hade hund i familjen men i övrigt har jag inte hållit på med hundar innan jag blev hundförare 2008, säger Hans Johansson till Svenska Kennelklubbens hemsida.

Södertörnspolisen och intilliggande Botkyrka har flera andra hundar med mycket större meriter (och hundförare med längre erfarenhet än från 2008).
Hunden som har vunnit priset har vid ett flertal tillfällen pekat ut helt oskyldiga vid både vapen och narkotika sök. Ändå kan man läsa följande:
Doris tjänstgör som patrullhund i Stockholms län med narkotika- och vapensök som specialitet.

Och sedan...

Doris har med sin bredd visat prov på den betydelse en väl fungerande polishund har i verksamheten.


Bredd?! Ja, det kan man ju lugnt påstå eftersom den markerar alla som skyldiga, judging by covering.

Husse kommenterar så här:
Doris är framför allt en bra spårhund som varit lätt att utbilda redan från början, säger Hans. Övriga bitar får vi kanske öva mer på, men å andra sidan börjar de flesta uppdrag med att ta upp spår och hittar vi ingen gärningsman spelar det ingen roll hur bra hon är vid gripanden, säger Hans Johansson.

Lätt att utbilda?! Tanken är ju att hunden inte ska springa iväg innan den fått upp spår. Han antyder att hunden är dålig vid ingripanden och det kan man ju hålla med om. Det är dessutom den enda ärliga kommentaren. Hund och hundförare ska utvecklas tillsammans är det tänkt, det kommer aldrig att ske med tanke på att hunden går i pension långt innan hon når acceptabel utveckling. Positiva sidor? Tjaa, hon kommer när hundföraren ropar på henne.
Blev så upprörd bara.

Robsten sa...

Hur vet du allt detta Z? Det står ju inte i artikeln, att jycken pekar ut oskyldiga (borde vara åtalbart).

Robsten sa...

"Det drogs in tillfälligt men det berodde på att organisationen utnyttjat pengarna med enormt dyra konfererenser med mera. Men mig veterligen så har dom bidrag igen nu. "

Åfan, det borde kollas upp.

z999 sa...

"Hur vet du allt detta Z? Det står ju inte i artikeln, att jycken pekar ut oskyldiga (borde vara åtalbart)."

Jag har en viss kontakt med både hundföraren och hunden. Jag har varit fodervärd till diverse polishundar.

Robsten sa...

Ja, jag misstänkte något ditåt.

z999 sa...

Hårda tag på barnakuten i Malmö...
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/overfallslarm-pa-barnakuten_6592730.svd

Robsten sa...

Ja, jag såg det. Phuuu....