måndag, januari 16, 2012

Minsta och snällaste lögnen någonsin om SD


Juholt har enligt samstämmiga uppgifter påstått att SD gjort upp om försvarspolitiken med alliansen. Detta skulle dessutom ha skett innan SD satt i riksdagen. Vi har aldrig skådat så många tappade hakor och långa ansikten som på SD:s kansli i dag. Inte för lögnen i sig, det är inte riktigt den första lögnen SD blir utsatt för, utan för att den var så obegriplig.  

Nu är det rätt OK att ljuga om SD, utan att man någonsin får stå till svars för det. Juholt glömde dock i hastigheten bort att lögnen denna gång också råkade rikta sig mot Alliansen, och då är det inte OK att ljuga. Nåväl, detta var den minsta och snällaste lögn någonsin mot SD. De långa ansiktena och tappade hakorna förvandlades snabbt till godmodiga leenden.

Länk DN

Länk SvD

Länk SVT

9 kommentarer:

z999 sa...

På tal om lögner. SD kallades ju innan riksdagsinträdet för nazister tämligen frekvent i den regimtrogna median, delvis varvat med det klämkäcka "främlingsfientligt". Vad jag undrar över är varför så få nazister har dykt upp i SD? Visserligen så tog ju SD-kuriren avstånd från nazismen för väldigt längesedan (hakkorset i papperskorgen) men SD-kuriren kan väl knappast ha större genomslag än riksmedian väl? Nazister är ju visserligen misstänksamma mot media i Sverige men inte så till den grad att de misstror den helt. Till och med expo påstår ju att SD har tagit avstånd från rasismen och nazismen från start (alltså från SD's mörka historia).

Vinterbadaren sa...

Det ter sig ju allt mer uppenbart att herr Ljugholt inte har alla indianerna i kanoten. Faen vet om inte farkosten till och med redan kantrat?

Nisse sa...

Och ändå finns det de (SD):are som ser det som tidernas grej att få till ett samarbete med (S)... ;)

z999 sa...

@Nisse:
Varför inte, om dom nu inom snar framtid ska byta partiledare igen?

Robsten sa...

"Och ändå finns det de (SD):are som ser det som tidernas grej att få till ett samarbete med (S)... ;)"

Jasså? Ja, varför inte, om vi får igenom vår immigrationspolitik. Men jag har inte mött några som gnuggar händerna och hoppar jämfota med en sådan uppgörelse i blick.

Robsten sa...

OT.
Gick ett bra program på 2an nu om rockens historia. Band som Purple, Zeppelin, Black Zabbath och Judas Priest var med. Hoppas verkligen att ni inte missade det Robin och Z.

Robin Shadowes sa...

Har sett dom två tidigare avsnitten men får se dom i efterhand på SVT Play eftersom jag inte har licens. LOL! Spelar ingen roll då man kan se det när man känner för det eller har tid istället.

z999 sa...

Rockens historia? Jag lyssnar fortfarande på dom med samma behållning, det betyder att jag själv är historia :-)

Jag har en demandbox men tyvärr så går det oftast inte att köra om de program som jag vill se.

Betalar du inte licens Robin?! Tänk på att du för (eh...vad kostar den...?) får inte en utan hela TVÅ statliga propagandakanaler samt en extra kanal, TV4. TV4 är dessutom en viktig kanal för demokratin och yttrandefriheten eftersom dom aldrig skulle tveka att till exempel sända sverigedemokraternas valfilmer. Om inte för annat så skulle dom sända den som en markering att de inte ställer upp på icke-demokratiska metoder som en del grupper sysslar med när det gäller mötesstörning och nedrivning av SD's valmaterial på bussar.

Sveriges radios olagliga avlyssning av SD kostade också pengar som måste finansieras på något sätt.

Jan sa...

Har du hängt med i Fria Tiders bevakning av fallet med de terrordömda svenska journalisterna, Robsten? Här är den senaste artikeln:

http://www.friatider.se/darfor-domdes-terrorjournalisterna

Du borde också skriva om detta! Det här är ett mycket bra tillfälle att sänka mainstreammedias trovärdighet.