torsdag, mars 15, 2012

Jämställdhetspolitiken i riksdagen

Sven-Olof Sällström SD debatterar jämställdhet i riksdagen. Tycker det är ett givande och roligt tal av Sällström. Klart värt att lyssna på. Vi hoppas att länken fungerar. Klicka på 3. Sven-Olof Sällström. Länk.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det står risdagen i rubriken

z999 sa...

Tyyypiskt djävla expoit och komma med klagomål på stavfel!!! Spellflames är bara så djävla patetiskt när dom inte har några argument! Vi nationalister tillåts aldrig säga vad vi tycker trots att alla andra tycker likadant som oss. Jag ska omedelbart starta en facebookgrupp full med personangrepp mot Anonym!!!


...och så vidare :-)
Om någon tar detta inlägg seriöst så är det hög tid att alla nationalister och sverigevänner börjar fundera hur dom uttrycker sig och höja ribban lite. Funderar oroligt om jag själv har skrivit något i den stilen men allvarligt menat...?

z999 sa...

Jag lyssnade även på efterföljande talare, Josefin Brink (V), som talade om feministiskt självförsvar och vad det egentligen handlar om. Första intrycket är att hon tycker att det är positivt att kvinnor sätts ihop i en grupp som talar om hur de upplever våld hot, typ sitta och skrämma upp varandra med hot som inte är så konkreta.

Det tragiska är att jag tror att det skulle uppstå en utfrysning om en kvinna deltar i en sådan grupp och upplever sig vara i en hotfull situation för att hon nästan vet att hon kommer att utsättas för hedersvåld därför att hennes familj och släkt har uttalat att de har en sådan kultur (=livssyn).

z999 sa...

Väldigt bra av Sällström annars.

Robsten sa...

Ja faktiskt. jag lade upp det för att människor får sällan höra bra tal från riksdagen. TV väljer ju noga ut det som de sänder därifrån.