torsdag, februari 23, 2006

Fy fan! Freivalds


Enligt DN har står det i Sydsvenskan att Liala Freivalds lovat arton muslimska ambassadörer att personligen be om ursäkt om någon svensk tidning publicerade karikatyrerna. Hon skall enligt sydsvenskan ha framfört denna ursäkt till ambassadörerna, -"Jag ber om ursäkt att vi i Sverige har enstaka personer som är så hänsynslösa och medvetet kränker andra människors religion".
Freivalds tog också avstånd från den karikatyr som fanns publicerad en kort tid på Kuriren. Enligt Sydsvenskan berömmer flera muslimska ambassadörer utrikesministern, bl, a för att aktivt ha stoppat svenska Muhammedbilder på nätet.
Så bra då, vi är kompis med muslimska ambassadörer och stjälper över all skuld på danskarna. De muslimska ambassadörerna har nu den uppfattningen att deras protester har fått den svenska regeringen att aktivt ha stoppat Muhammedbilder på nätet. Freivalds gör ju inget för att ändra denna bild utåt. Samtidigt förnekar hon ivrigt att hon stoppat någon publicering inrikespolitiskt. Vilket konststycke! Detta måste vara höjden av feghet och svek mot våra grannländer. Detta måste vara höjden av fegehet överhuvudtaget. Vi har lagt oss platt för hot, upplopp och ambassadbränningar, vi har gett de muslimska staterna uppfattningen att vi överger tryckfriheten så fort vi blir det minsta pressade. Fy fan Freivalds! Detta är äckligt! Sveriges roll under andra värdskriget har kritiserats för att vara fegt, detta är, när det gäller ren feghet och svek, ännu värre.

3 kommentarer:

Weine Berg sa...

Ja visst är det sjukt? Gjorde själv ett inlägg i min blogg om det. men hon har rätt i en sak, den där Freivalds: Har man ingen ryggrad kan ingen knäcka en...

Robsten sa...

Vi borde alla skicka henne ett mail, jag har gjort det. Hon skall fanimig veta vad svenska folket tycker, subban!

Humle och Dumle sa...

Eller en låda med slaktavfall?
Undrar om hon blir kränkt av en låda med ett grishuvud? Kanske kryddat med ett äpple i munnen?

/ Dumle