söndag, september 10, 2006

Högsby-modern kräver rekordskadestånd

18-årige Abbas Rezai mördades då han var intresserad av den mordåtalades familjens dotter. Sonen i familjen har fällts för modet, det är konstaterat att både pappan och mamman var i lägenheten när Abbas mördades på det mest bestialiska sätt. Abbas blev friterad med kokande olja innan han knivhöggs med 17 stick. Modern i familjen hade dessutom brännskador på händerna. Förvånande nog blev både pappan och mamman frikända. Sonen däremot blev dömd till fyra års sluten ungdomsvård samt livstids utvisning. Det enda föräldrarna protesterat mot är utvisningsdomen.

Nu kräver mamman ett rekordstort skadeståndsbelopp för den tid hon satt häktad. Enligt kvinnans advokat Karl-Olof Wirell beror detta på att kvinnan är analfabet, inte kan tala svenska och att hon varit avskuren från sin familj så länge.

Jaha, så kvinnan, som med all säkerhet är delaktig i mordet, skall möjligen få rekordskadestånd av det svenska folket för att hon är analfabet, ej kunnig i det svenska språket, samt varit avskuren från sin mordiska familj. Svensk immigrationspolitik, integrationspolitik och rättspolitik i sin prydo Jag mår plötsligt illa.

Inga kommentarer: