torsdag, augusti 23, 2007

Sd om kommunala extraval

Se här:

Åkessons och Söders artikel i Aftonbladet är precis sådan som jag efterlyste i artikeln nedan:

Söder och Åkesson är upprörda och tar inte lätt på problemen men lägger ändå tyngdpunkten på argumenten snarare än på retoriken och tar inte till överord. Kontrasten mot det högtravande snömos PK-folket brukar stå för är tydlig.

Kommunala nyval behöver det i och för sig inte vara något fel på men att De Sju Systrarna väcker frågan just nu, när Sd är på frammarsch, är naturligtvis ingen slump. Man vill på alla sätt stoppa Sd. "Det räcker med sju slevar i köttgrytan!" är budskapet.

De etablerade partierna verkar vara väldigt rådvilla inför hur de ska göra för att stoppa Sd — detta är ett exempel på det. Först försökte de tiga ihjäl dem. När det inte fungerade "tog man debatten" men Sd fortsatte att växa. Nu tycks taktiken, i synnerhet från vänsterhåll, vara att smutskasta Sd maximalt men aldrig gå i klinch om sakfrågor (för där vet man att Sd har väljarna med sig).

Om partierna inte vill ha konkurrens vid köttgrytorna måste de bita i det sura äpplet och lägga om invandringspolitiken radikalt. Man måste ge folket den invandringspolitik det vill ha - en invandringspolitik i linje med den som redan förs i resten av Europa. För majoriteten — som dessvärre allt för länge varit tystad av diverse politiskt korrekta eliter — är det obegripligt varför Sverige ska ta emot fler invandrare än andra länder.

Å andra sidan måste den som vill ha en sådan omsvängning ta sitt ansvar och rösta på Sd. Partierna kommer aldrig att förändra sig om de inte tvingas till det genom att deras plats vid makten hotas. Att gnälla i fikarummet eller knyta näven tyst i byxfickan räcker inte — det måste till politisk handling, dvs. en röst på Sd 2010, för att få till en förändring av invandringspolitiken.

/Grue

Inga kommentarer: