söndag, maj 04, 2008

RÅ 2008

Sd:s Riksårsmöte avhölls i solens stad Karlstad. Allt gick väl och både stadgar och motioner klubbades igenom såsom tänkt. En del grymtningar hördes för att partistyrelsen fick igenom det mesta den ville. Antar att det ändå är ganska normalt på sådana här parti-riksmöten. Genomtänkta och genomarbetade motioner har alltid större chans att gå igenom, dessutom får man strida hårt för sina motioner. Några motioner gick igenom mot partistyrelsens rekommendationer som t.ex. förslag på sänkt drivmedelsskatt.


Tillställningen gick lugnt till och de få värmländska AFA:iter som huttrande stod med plakat där det stod att rasister bör åka hem fick t.o.m. medhåll av de tillresta Sd:arna. rasister bör verkligen åka härifrån. De värmländska poliserna hade en dialekt som gjorde att de mest framstod som snälla brumbjörnan, fan tro't.

Hotellet Gustav Fröding fungerade över all förväntan och personalen kunde var för sig ha gett epitetet "Solen i Karlstad". Visa gärna er goda vilja genom att nyttja detta hotell när ni behöver en övernattningen i denna fina stad.

Själv bodde jag på ett något enklare hotell som visst kallades "sunkerian", det var i alla fall tak över huvudet. Ett stort tack till arrangörerna och det utomordentliga hotellet Gustav Fröding.

Inga kommentarer: