måndag, juli 28, 2008

Hatbrottet i Tantolunden – Ett tips har kommit in

En mycket nära bekant till en av de utsatta för det omtalade hatbrottet (det var verkligen ett hatbrott) har kontaktat mig. Först kom ett mail med en personlig berättelse. Jag svarade på mailet och sade att jag inte kan publicera något enbart med ett mail som utgångspunkt. Så i kväll har jag även pratat med personen i telefon. Jag har valt att publicera denna personliga berättelse då jag gjort den bedömningen att den är sann. Här kommer berättelsen, håll till godo.

Först av allt, jag har en nära anknytning till en av de angripna männen, och har fått en exakt återgivning av hela händelseförloppet från denne. Jag skriver dock detta helt på eget bevåg, utan varken vetskap eller medgivande från de angripna männen, då jag anser att sanningen om detta och det som det representerar bara MÅSTE komma ut till det svenska folket innan allt är HELT försent för detta land!

Nattens händelse var inte bara ett hatbrott mot homosexuella, utan även ett hatbrott mot svenskar. Det är ett utmärkt exempel på det hat och oprovocerade våld mot både svenskar och homosexuella, som utomeuropeisk invandring är ekvivalent med.

Självklart har ingen av de stora tidningarna eller nyhetskällorna avslöjat att det handlade om tre araber som utförde handlingen mot två svenskar, och inte heller hur dessa araber förnedrade de två männen och deras nationalitet, t.o.m. en lång stund efter att en av dem låg knivhuggen på marken. Detta trots att dessa tidningar mycket väl har delgivits alla dessa detaljer.

Under knivmisshandeln säger araberna bl.a. till offren att "alla svenskar är bögar", medan de sticker kniven i den ena av dem, helt oprovocerat.

I tidningen beskrivs det som ett "hatbrott" bara för att offren var homosexuella, men om det hade handlat om heterosexuella svenskar så hade det minsann inte kallats hatbrott, trots att det uppfyllde hela definitionen på detsamma, d.v.s. att gärningsmännen under brottet uttalar ett hat eller en bakomliggande orsak till angreppet baserat på offrens etnicitet. Nej, för våra kära politiker har nämligen sett till att lägga in ett undantag i lagen om "hatbrott", nämligen att det inte räknas om offren är svenska, även om de just angrips för sin etnicitet, just snyggt va?

Samtidigt har man inom svensk media en obrytbar regel om att aldrig nämna angripares och brottslingars etnicitet så länge som de inte är svenska. Just två fina undantag stipulerade av vår kära politiska ledning och dess manipulerande media, utformade för att ytterligare snabba på avsvenskningen och förtrycket mot landets invånare.

På precis detta sätt tystas ständigt sanningen om dagens hat och råa våld mot svenskar ned av media. Sanningen är att saker som detta pågår och händer konstant i dagens "mångkulturella" samhälle, och sanningen är även att just detta hat mot homosexuella och det kvinnoförtryck som media på samma gång ständigt skriker högt om och fördömer, till en extremt stor majoritet består av direktimport från utomeuropeiska länder.

Och inte bara undanhåller media sanningen, utan de försöker även samtidigt så ofta de bara kan insinuera att det är "nazister", "skin-heads" eller dylikt som ligger bakom denna typ av brott, medan andelen sådana egentligen är försvinnande liten, näst intill ickeexisterande, jämfört med invandrarbrottsligheten av denna typ (och de flesta andra typer, för den delen).

DN länk

SvD länk

Expressen

Aftonbladet

Personen jag pratat med har valt att vara anonym, av förklarliga skäl. Samhällsklimatet är förnärvarande inte sådant att vi kan utnyttja våra demokratiska rättigheter full ut.

50 kommentarer:

Anonym sa...

Jag länkar hit till din blogg. Ju fler som får veta medias mörkningar dessto bättre.

//Systemfel

Robsten sa...

Bra "systemfel" och jag uppmanar andra att göra samma sak.

Anonym sa...

Pride Park är ett reservat för de Goda krafterna. Alla invandrare är också Goda. Varje journalist vet, att det är hans skyldighet att med alla medel hävda denna sanning. De heterosexuella skattebetalarna sponsrar det hela:

”Europride beräknas bli ett av de större arrangemangen i Europa nästa sommar [2008]. Stockholms stad bidrog med 200 000 sek till årets Stockholmpride, nästa år [2008] blir det mer än dubbelt så mycket. En halv miljon betalas ut av Stockholm Visitors Board. Pengarna ska gå till marknadsföring.” (Källa: RFSL.)

Såsom till att utrusta alla Stockholms bussar med två fladdrande regnbågsflaggor på taket ovanför varje förarhytt. Ser övermåttan löjligt ut. Och skrämmande. HBT-maffian äger staden.

Svenska flaggor eller kanske en och annan liten flagga med Stockholms stadsvapen på bussarna vore däremot, som alla förstår, en otänkbarhet.

Info

Anonym sa...

Sedan tidigt 2000-tal har över 1000 journalister mördats runt om i världen. De har rapportterat från krigshärdar,krisområden,brottliga sammanhang och naturkatastrofer.
För ett enda syfte. Att överföra sanningen till sina läsare.Att uppfylla sina plikter med att belysa vad som egentligen har hänt och där sanningen aldrig får
missbrukas.
Här sitter svenska journalister i Sverige och mörkar om fakta i ett fruktansvärt brott. Och det har pågått i 15 år minst.
Hur kan dessa "yrkesmän eller kvinnor" se sig själv i spegeln utan att spy ner den?
" I en tid av universiellt bedrägeri
är yppandet av sanningen
en revoltionär handling" George Orwell.

Jean Moulin sa...

Min styvson sade igår framför tv:n att det nog var skinheads.

Inte så säkert, sa jag.

Hade det varit det eller nynazister, så hade de sagt det. Sade jag.

Så är det alltid. Om förövaren är icke-svensk, så tonas det ned.
Sade jag.

Meddelade min fru sanningen nyss.

Tack Robsten för den!

Jean Moulin sa...

För övrigt delar jag anonyms åsikt om journalister.

Men detta tar priset i mörkning!

Borde vi inte dela ut journalistpris för bäst censur?

Känns lika upprörande som när jag läste om en gruppvåldtäkt i Södertälje 1998 och långt senare fick veta att det var assyrier som var skyldiga.

Inte ett ord om det innan.

Istället diskuterades som om det rörde sig om svenska killar.

Chocken av sanningen den gången plus insikten att likhet inför lagen var omöjlig att kombinera med fortsatt muslimsk massinvandring drev mig över på den invandringskritiska sidan.

Jag hatar journalister. Vad mer döljer de för oss?

Robsten sa...

Den här mörkläggningen skall vi se till att den misslyckas mina vänner. Ring till våra medier oupphörligt, jag har mailat svt, aftynbladet och Expressen, samt ring svt.

Anonym sa...

Hur många andra sk. "hatbrott" begås av invandrare?
Som media framställer det så är det ju inte ens teoretiskt sett möjligt än att någon annan än en vit, kristen och heterosexuell man utför de sk. "hatbrotten".

Medias mörkläggning av kriminaliteten måste få ett slut!

Anonym sa...

För några år sedan attackerades Pride i Köpenhamn av muslimska ungdomar, vi vet ju vad som händer med homosexuella i deras länder.

Anonym sa...

Jag fick ett anomymt mail igår på de tre männen som är häktade för brutala bankrånet i Skurup i fredags. Han säga att de inte heter Olle, Kalle eller Pontus.

Namnen är bekräftade

De har "pensionsräddar" namn
http://systemfel.wordpress.com

Anonym sa...

Risken att som homosexuell i Sverige råka ut för hatbrott av någon med dina åsikter vet jag av egen erfarenhet är betydligt större än att bli misshandlad av "utomeuropeiska invandrare". Sluta hyckla, det är NI som sprider hatet!

Anonym sa...

Till den senaste anonyme:
Du kanske skulle ta och titta lite på denna sida: http://www.brucebawer.com/

Men det är klart, han har ju "fel" åsikter vad gäller vissa frågor, så han (som är öppet homosexuell) sprider väl bara hatet!

Anonym sa...

Wow Jonny, du hittade en homosexuell person com också är "invandrarkritisk", det måste ju betyda att "invandrarktitiska" personer inte är eller kan vara sådana som hatar homosexuella! Tack,du har lärt mig mycket om världen idag!

Anonym sa...

anonym, vem är det som hycklar? Var det invandringskritiska bloggare som högg ner, rånade och förnedrade den homosexuelle killen? Vad har du för belägg för dina påståenden?

Anonym sa...

Hej "Korkad"
Du verkar ha en väldigt rigid indelning av människor i olika fack... Ett väl utvecklat vi-och-de-tänkande? Varför tror du att alla som på något sätt är kritiska till Sveriges invandringspolitk (lustigt att du använder "invandrarktitiska" förresten) skulle vara fientligt inställda till homosexuella?

Sedan kan väl inte Bruce Bawer direkt beskrivas som "invandringskritisk", utan snarast oroad över islams spridning och ökade inflytande i Västeuropa - en religion och samhällsideologi vars grundsyn vad gäller t.ex. homosexualitet är minst sagt problematisk!

Anonym sa...

The reason for the rise in gay bashings in Europe is clear - and it’s the same reason for the rise in rape. As the number of Muslims in Europe grows, and as the proportion of those Muslims who were born and bred in Europe also grows, many Muslim men are more inclined to see Europe as a part of the ummah (or Muslim world), to believe that they have the right and duty to enforce sharia law in the cities where they live, and to recognize that any aggression on their part will likely go unpunished. Such men need not be actively religious in order to feel that they have carte blanche to assault openly gay men and non-submissive women, whose freedom to live their lives as they wish is among the most conspicuous symbols of the West’s defiance of holy law.

Multiculturalists can’t face all this. So it is that even when there are brutal gay-bashings, few journalists write about them; of those who do, few mention that the perpetrators are Muslims; and those who do mention it take the line that these perpetrators are lashing out in desperate response to their own oppression.

Anonym sa...

På portalen nordisk.nu har denna incident också diskuterats flitigt. http://www.nordisk.nu/showthread.php?t=27832

Anonym sa...

TILL ROBSTEN M.FL. Som ni kan se i kommentar nr 3, har jag som Anonymus undertecknat med min signatur, Info. Nu prövar jag att klicka på ett annat ställe, så får vi se vad som händer.

Info

Anonym sa...

The Prophet of Islam (peace and blessings be upon him) said: Whoever you find committing the sin of the people of Lut [i.e. homosexuality], kill them, both the one who does it and the one to whom it is done. (Al-Tirmidhi: 1376)

"The punishment for homosexuality is death." ... "Ibn Qudamah said, The companions of the Prophet were unanimous on killing, although they differed in the description, that is, in the manner of killing. Some of the companions of the Prophet stated that [a homosexual] is to be burned with fire. It has also been said that he should be stoned, or thrown from a high place. Other things have also been said."
Jurisprudence, Tenth Grade. Hadith and Islamic Culture, Tenth Grade. Kingdom of Saudi Arabia. Ministry of Education. Education Development, 1427-1428; 2006-2007, p 76-77
http://www.hudson.org/files/pdf_upload/textbooks_final_for_pdf.pdf

According to the International Lesbian and Gay Association (ILGA) there are at least seven countries today which still retain capital punishment for homosexuality: Afghanistan, Iran, Mauritania, Pakistan, Saudi Arabia, Sudan, and Yemen. The situation with regard to the United Arab Emirates (UAE) is unclear.

Anonym sa...

Har media lagt på det berömda "locket", finns inte en enda ny artikel om "hatbrottet".

Anonym sa...

De minderåriga bankrånarna som brutalt rånade Skurups Sparbank och om vilka bl.a. Sydsvenskan initialt rapporterade flitigt om hörs ej heller ett knyst om. Kanske har det att göra med att förövarna heter:

Argjent Lukacs född -88
Rami El Mohammad född -92
Josef Bassam El-Heich född -92

Journalistkåren i Sverige är såpass konform med PK-eliten att Pravdas gamla nyhetsredaktion framstår som rena rama Sörgården i jämförelse. Skrämmande samhällsutveckling!

Anonym sa...

Vad intressant att du, Robsten, och alla andra sd-typer, går i taket över just detta hatbrott men har inte skrivit ett ord om fallet där en man dömts för mord och mordförsök på homosexuella män alldeles nyligen. Medierna har inte skrivit ut gärningsmannens eller offrens etnicitet där heller, så ni borde i teorin vara lika upprörda.

Det vore kul om jag fick ett svar på varför det förhåller sig så här, men det behövs inte för egentligen vet jag varför. Och det är den här typen av hyckleri och dubbelmoral som kommer bli ditt och hela den "nationella" rörelsens fall till slut. Ha det så roligt tills dess.

Anonym sa...

Martin:
http://www.kvp.se/nyheter/1.1240746/smeden-domd-till-livstid

Här finns bild och namn på "smeden"

När det är vit man pixlar man inte ens bilderna.

Anonym sa...

Den straffen satte du klockrent i krysset Systemfel.
Bengt

Robsten sa...

Du Martin vill du debattera med mig? tror jag är ett misstag.

-"Vad intressant att du, Robsten, och alla andra sd-typer, går i taket över just detta hatbrott men har inte skrivit ett ord om fallet där en man dömts för mord och mordförsök på homosexuella män alldeles nyligen."-

Jag gick i taket för att de beskrevs som ett hatbrott mot homosexuela, när det i själva verker är ett hatbrott mot svenskar i första hand, och detta mörkas mycket noggrant av media. De drabbade har mycket tydligt talat om både för media och polisen vad gärningsmännen sade, inget av det har rapporterats av medierna. Jag skriver inte om alla brott mot homosexuella, lika lite som jag skriver vanligtvis om brott mot heterosexuella, inget konstigt i det. Det frågan gäller här är själva mörkläggningen. Jag har skrivit om brott på denna blogg, några fick jag ta bort efter diverse hot. Gärningsmännen i dessa fall var etniska svenskar. Så grabben, här kammar du noll poäng, enligt alla domare.

-"Och det är den här typen av hyckleri och dubbelmoral som kommer bli ditt och hela den "nationella" rörelsens fall till slut. Ha det så roligt tills dess."-

Visst jag sysslar med dubbelmoral och hyckleri. Men det är inte hyckleri att framställa ett allvarligt brott som det är riktad mot homosexuella, när det i själva verker är ett brott mot svenskars etnicitet, och sedan mörklägga det hela. Du får nog slå upp orden i en ordbok.

Anonym sa...

Ifrån Svd

"– Det finns ju en allmän hotbild mot homosexuella, bisexuella och transpersoner. Dessa är en utsatt grupp och under festivalen är det flera som rör sig och är synliga i Stockholm..."

Det kanske borde stå så här istället.

"– Det finns ju en allmän hotbild mot homosexuella, bisexuella, transpersoner och svenskar. Dessa är en utsatt grupp och under festivalen är det flera som rör sig och är synliga i Stockholm..."

Anonym sa...

Jag läser inte kvp/expressen, tycker de är skit, så jag hade missat den artikeln. Jag hade fel där, det kan jag erkänna.

Men, Robsten, du tror på fullt allvar att männen hade blivit överfallna även om de inte visat sin homosexualitet öppet? Jag är övertygad om att du har 100% fel.

Jag ser nu för övrigt att jag inte ens behöver debattera mot dig, eftersom Peter Karlberg fullständigt kastrerar alla dina argument i sitt blogginlägg som länkas nedan: "Vad skall man välja - islamofob eller homofob"

Robsten sa...

Jag tror att deras etnicitet spelade en huvudroll för attacken, Gärningsmännen uttryckte explicit hat mot svenskar, det står utom allt tvivel, du tycker det är en bagatell?
Sedan är gärningsmännen inte förtjusta i homosexuella heller, det står också utom allt tvivel.

Därefter säger du att "du inte behöver debattera mer" p.g.a. en annan blogg. Du går alltså in på min blogg, startar en debatt, för att sedan avsluta den med hänvisning till en annan blogg. Inte speciellt snyggt faktiskt.

Nåväl, jag har svarat denna Peter, här kommer svaren.

""där vi först får veta att Robsten haft kontakt med en av de attackerade männen, att han gjort klart att mail inte var tillräckligt underlag för att skriva om det för att sedan få veta att Robsten, efter samtal med vederbörande, denne ovetande valt att publicera berättelsen som alltså består av de tre första styckena ovan. Resten är en kritik av media för oviljan att publicera uppgifter om etnicitet på""


Jag hade INTE kontakt med en av de angripna männen, utan en mycket nära bekant till honom.

ja hela mitt syfte är kritik mot media.

""Robstens krav på publicering av förövarnas etnicitet sker alltså baserat på ett ett av offren till honom uppgivit att det var araber.""

jag själv har inte krävt någon publicering av offrets etnicitet, idiot! Jag har explicit krävt att om brottet är riktat i första hand mot svenskar skall det inte utmålas som om det är riktat mot homosexuella, vad är det i detta som är svårt att förstå?

""Därmed kan det ju vara intressant att ta del av den statistik som BRÅ nyligen publicerade när det gäller just hatbrott (här skall anmärkas att BRÅ i denna kartläggning när de räknat brott motiverade av gärningspersonens negativa inställning till hudfärg, nationalitet eller etnisk bakgrund likställt det senare med utländsk bakgrund""

Yes, och brottet i Tantolunden, hur tror du det förs upp i BRÅ,s statisstik? Precis, som ett hatbrott mot homosexuella, skulle inte förvåna mig om det läggs på högerextremas konto också. För BRÅ upp rån mot svenskar av mobiltelefoner, där rånen sker explicit mot svenskar just för att de är "överklass"svenskar upp i BRÅ.s statistik? Jag har hört invandrare säga att de gör just så, alltså de har själva sagt att de går ut på stan för att klippa lite rikaöverklasssvenskar. Hur tar förresten BRÅ reda på gärningsmännens politiska preferenser? Skulle vara mycket intressant att få veta.

Robsten sa...

Den här Karlberg, som "kastrerade alla mina argument" verkar inte ens förstått att det är en nära väns berättelse som är publicerad, utan tror att det är min text. Skärpt kille!

Andra som läser Karlberg text kan ju kanske göra en egen bedömning, men när jag läser hans artikel för andra gången så kvarstår min uppfattning, han har inte koll på någonting, inte ens vems text det är.

Anonym sa...

Det är skönt i detta totalitära samhälle att det finns andningshål typ denna blogg. Man förstår hur viktig Radio Free Europe var för människorna i öst under Sovjet-stöveln.

Låt Dig inte nedslås av män som Karlberg som inte förstått den konflikt vi skapat genom att ta hit 1 miljon människor med medeltidsvärderingar. Enda trösten är att han också står på listan bland oss andra "otrogna" om än längre ner på listan.

Mot Jerusalem!

Anonym sa...

Jag debatterar gärna mer mot dig, Robsten, det var slarvigt formulerat av mig att skriva att jag inte "behöver" debattera mer. I själva verket var jag precis på väg till jobbet när jag skrev förra inlägget och hade inte tid att skriva mer. Därför var det bekvämt att hänvisa till Karlberg som jag tyckte skrev väldigt bra om detta.

Först och främst ska du ha beröm för att du är ärlig om att du inte bryr dig om brott mot homosexuella lika mycket som brott mot svenskar.

Sedan tycker jag att du ska fundera på följande. Om du skulle gå ut för att slå ned "en svensk", varför bemöda dig att ta gå ända till Pridefestivalen? Det enklaste är bara att gå ut och slå ned första bästa svensk man stöter på.

Ska man däremot ut för att slå ned "en bög" är Pridefestivalen ett perfekt mål.

Och du får ursäkta, men jag tycker inte att det är ställt "bortom allt tvivel" att gärningsmännen uttryckte explicit hat mot svenskar. Jag behöver en bättre källa än att någon blogg påstår att den har haft kontakt med en nära anhörig till en av de överfallna. Det är bara vanligt sunt förnuft att inte tro blint på alla påståenden man läser på Internet så ta det inte personligt.

Robsten sa...

Martin:
"Först och främst ska du ha beröm för att du är ärlig om att du inte bryr dig om brott mot homosexuella lika mycket som brott mot svenskar."

Det här är en konstruerad pryl, "halmgubbe" kallar man det på internetspråk, alltså man påstår att motståndaren sagt något som han aldrig sagt. På ett sätt reagerar jag mer på brott mot svenskar, eftersom inga medier tar upp det. Medierna skriver ju gärna om brott mot homosexuella, såsom harbrott. Det innebär inte att jag skulle tycka våldsbrott mot homosexuella är ok eller inte allvarliga. En oprovocerad knivskärning är rent fördjävlig vem det än är som drabbas, även om det drabbar en homosexuell, en heterosexuell, en kvinna eller man. Jag tycker straffet, som bör bli minst 6 år, skall vara exakt lika stort vem det än drabbar av dessa grupper. Jag har i min ungdom jobbat med homosexuella inom sjukvården, tror du jag behandlade dem annorlunda eller gick omkring på dagarna och tittade snett på dem? Glöm det, det gjorde jag inte. Dessutom var faktiskt de två som blev attackerade här homosexuella.

En kompis till mig berättade en dag att en släkting till honom gått ut på stan för att slåss, i ett vansinnigt tillstånd hade han slagit en gravid kvinna i magen, helt oprovocerat (händelsen har det gjort ett TV-program om) Jag tittade han i ögonen och sade "jag tycker din släkting är ett stort svin, och tycker du han handlade tufft kan du dra, då vill inte jag ha med dig att göra längre". Samma gäller att "knacka bög", jag hade sagt samma sak då, det borde vara tydligt nog.

"Sedan tycker jag att du ska fundera på följande. Om du skulle gå ut för att slå ned "en svensk", varför bemöda dig att ta gå ända till Pridefestivalen? Det enklaste är bara att gå ut och slå ned första bästa svensk man stöter på."

De ville alldeles uppenbart slå två flugor i en fet smäll.

"Och du får ursäkta, men jag tycker inte att det är ställt "bortom allt tvivel" att gärningsmännen uttryckte explicit hat mot svenskar. Jag behöver en bättre källa än att någon blogg påstår att den har haft kontakt med en nära anhörig till en av de överfallna. Det är bara vanligt sunt förnuft att inte tro blint på alla påståenden man läser på Internet så ta det inte personligt."

Jo, det är det. Jag pratade med en nära bekant, hur nära har jag inte tillåtelse att berätta här, till ett av offren. Dessutom framträdde ett polisbefäl i "godmorgon Sverige" och tjatade hela tiden om att gärningsmännen var ute efter deras mobiltelefoner, det var som om han velat säga något utan att riskera sparken. Vi får hoppas att gärningsmännen grips, av flera orsaker.

Anonym sa...

"Okej, rassekamraterm hur ska vi hantera det här nu? Ska vi ta bögarnas parti för att de var etniska svenskar som anfölls av blattar eller ska vi fortsätta hata blattar? Eller bögar som är blattar? Eller...? Nej nu blev det förvirrat! Vilka hatar vi mest egentligen???!"

Utdrag ur diariet från kamratföreningen nackanazisternas senaste möte.

Robsten sa...

Förvirringen torde vara den rakt motsatta i detta läge;-)

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

enligt BRÅs senaste statistik så kan bara 3 % av alla hatbrott kopplas till nationalsocialist organisation eller högerextrem grupp.

OttO även i detta fall så gick aldrig media ut med något signalemet på de tre gärningsmännen i 20-års åldern.

Hade det varit "vita" killar så hade det varit krigsrubriker i media om detta brott.

Robsten sa...

Ehhhh....anonym14:27, vad sanckar du om?
"Två av de män i 20-årsåldern som gripits misstänkta för hatbrott i centrala Stockholm natten till onsdagen har anhållits."

Det gäller alltså inte brottet i tantolunden utan är ett helt annat brott.

Anonym sa...

>Det gäller alltså inte brottet i tantolunden utan är ett helt annat brott.

OK. Ursäkta mig, då har jag misstagit mig.
Det sker så många överfall att jag inte riktigt hänger med i rapporteringen längre....

Då kan du radera min ovanstående kommentar.

/OttO

Robsten sa...

Nä, plötsligt kan jag inte redigera kommentarerna längre, vet inte vad det är för fel.

Anonym sa...

Nu står det i AB att "Tre pojkar har anhållits för överfallet i Tantolunden på Södermalm i Stockholm natten mot måndagen då två homosexuella män knivskars och rånades.
De anhållna pojkarna kommer från de södra förorterna och är kända av polisen sedan tidigare."

Killarna är även misstänkta för ett annat rån i Humlegården, strax innan överfallet i Tantolunden.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/arbogamorden/article3010560.ab

Robsten sa...

Såg det, tänkte lägga ut en liten blänkare men börjar få svårt att hänga med här i allt som skall göras.

Anonym sa...

Robsten:
Att driva en blogg är heltidssyssla *s*, det händer alldeles förmycket.

I DN artikeln om att tre "pojkar" har anhållits så nämner de inte att de är hemmahörande i någon av de södra förorterna ens.

Media gör allt för att undanhålla sanningen för medborgarna.

Anonym sa...

Robsten:
Att driva en blogg är heltidssyssla *s*, det händer alldeles förmycket.

I DN artikeln om att tre "pojkar" har anhållits så nämner de inte att de är hemmahörande i någon av de södra förorterna ens.

Media gör allt för att undanhålla sanningen för medborgarna.

Anonym sa...

Robsten:
Att driva en blogg är heltidssyssla *s*, det händer alldeles förmycket.

I DN artikeln om att tre "pojkar" har anhållits så nämner de inte att de är hemmahörande i någon av de södra förorterna ens.

Media gör allt för att undanhålla sanningen för medborgarna.

Robsten sa...

Jepp! och nu är det väl ingen jävel som läser min långa artikel om skolan bara för det;-) (det händer ju så mycket annat)

Anonym sa...

The argument in this 'personal account' rests on an entirely flawed premise which is that the two people who were attacked would have been attacked even if they were a straight couple. I find this hard to believe and regardless it's all hypothetical and doesn't merit any attention.

Anonym sa...

Tack för ditt engagemang i allt. stå på dig Robsten. lägger till dig i favoriter.

mvh Niklas

Anonym sa...

Sanninegn? allvarligt? vilken sanning? att det finns människor med olika etnicitet i Sverige och att det överallt finns idioter som vill ha en orsak att bråka??

har svårt att förstå vilket otroligt engagemang hos Robster som ni pratar om. vad är det ni tycker att ni har kommit på?

Anonym sa...

En senkommen kommentar:

Är det inte underbart med alla stollar som envisas med att det största hotet mot Sverige, Svensk kultur och Svenska värderingar just nu kommer från SD, högerextrema partier och nazister?

Ibland verkar de tro på det själva tom. Oftast tror jag dock bara att det är den vanliga standardretoriken man lärt sig på det senaste PK-konventet. Helt utan tanke, inehåll och mening.

Anonym sa...

Fria Nyheter skriver om domen som blev MYCKET mild.

http://frianyheter.wordpress.com/2008/10/25/overfallen-i-humlegarden-och-tantolunden-under-pridefestivalen/