lördag, augusti 02, 2008

Fredrik Malm har hållit ett föredrag

Ja på Pridefestivalen har Malm hållit ett föredrag om Sd. Föredraget ligger inte ute på nätet men en sammanfattning finns HÄR på något som kallas QX. Malm säger bl.a. så här.

Vi ska vara medvetna om att det är ett öppet rasistiskt parti som kanske är på väg in i riksdagen.

Malm vet tydligen mer än mig om detta parti. På vilket sätt är Sd rasistisk Malm? Du bara kommer med ett påstående, utan att underbygga ditt påstående på minsta vis. Var snäll och peka på var i partiprogrammet det rasistiska finns Malm. Vidare säger Malm så här.

Visserligen är islamofobin i SD mer utbredd än homofobin och syns mer i deras politik utåt, men homofobin finns ofta mer internt i partiet.

Malm måste ha en examen som psykiatriker med fobier som specialitet, så många fobier. Gillar man inte kritik mot den förda politiken så drar man helt enkelt till med en fobi. Gillar du inte Sveriges flyktingpolitik så är du vips en xenofob, har du synpunkter på att samhället backar för mycket för imamer med understöd av den socialdemokratiska broderskapsrörelsen så är du vips en islamofob. Detta är ord som inte ens fanns för tio år sedan, jag hörde dem aldrig i alla fall. Hur har alla dessa fobier uppstått? Har fullt friska människor som för tio femton år sedan var fullt psykiskt friska fått en massa fobier? Är det inte läkare och psykiatriker som skall ställa psykiatriska diagnoser? Fobier är nämligen en psykisk sjukdom och hör till facket psykiatri. Det borde i princip vara åtalbart för offentliga personer att svänga sig och anklaga folk hur som helst med psykiatriska diagnoser.

Länk Malm

22 kommentarer:

Anonym sa...

Det verkar tyvärr som om Malm lider av oikofobi. Hoppas han får hjälp. Själv skulle jag nog rekommendera medicinering i hans fall.

Tobias Lindgren sa...

Det värsta är väl ändå hans lögner om och förtal av Björn Söder. Söder borde polisanmäla och sätta dit svinet.

Marthin sa...

Söder har mitt kryss.

Magnus sa...

Malms ord "men homofobin finns ofta mer internt i partiet" är en kunskap han grundar på...?

Magnus sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Magnus sa...

Alla icke-PK-åsikter finns såklart alltid mer internt än externt. Frågar man ett antal svenskar i TV-intervjuer om invandring får man sannolikt inte samma svar som det de säger på fikarasten på sina arbetsplatser, och är det homofobt av mig att nu kritisera att man i en morgonsoffa i TV i dag sa att stöd för kärnfamiljen var superreaktionärt och måste väck, att homorörelsen riskerade typ helylle-rykte och att det måste bli mer okej och vanligt att knulla med vem som helst när och var som helt, och att det var det enda höga idealet...

Jag undrar vad Malm menade med homofobi. (Jag är säker på att det förr eller senare skulle skapas heterofobi om hetero-pride fanns.)

Anonym sa...

Varför åtalar man inte denne Fredrik Malm och andra som offentligt kallar medlemmar i ett parti för psykiskt sjuka?

Jag menar att detta borde hålla i en rättegång. Fast det är kanske svårt att hitta en åklagare med civilkurage i dessa dagar.

Men de partimedlemmar som drabbas borde kanske överväga ett åtal. Om det går till rättegång borde det bli en del publicitet. Nej, förlåt jag glömde. Pressen tiger still...
F*n vad skall man göra?

Vänsterflocken har nu börjat skicka ut sina hjärntvättade ungdomsbrigader som börjat attackera folk som man "tror" är medlemmar i partier typ ND, SD.

Dessa vänsterhuliganer har börjat bränna folks bilar och vandaliserar folks hus och hem Brandbomber kastas in i hemmen. Folk är vettskrämda. Polisen verkar inte våga utreda.

VEM FAN eller VILKA DJÄVLAR skickar ut dessa unga vettvillingar? Är det sossarna?
Typ Mona och Marita "ulven" Ulvskog?

Den dag vänsterfalangen skadar någon till döds i sina räder kommer saker och ting att hända. Vi har c.a 700 000 aktiva pricksäkra skyttar i det här landet. Den dagen, jag säger bara det, då skall vi mobilisera dom....

Vill vänsterflocken ha ett inbördeskrig så skall dom få det.

Pelle P

Robsten sa...

Sossarna skickar väl inte direkt ut dem, men något som kan liknas vid tyst medgivande kan man väl säga att de ägnar sig åt. Ohly har ju däremot varit betydligt mer aggresiv i sina tal och har väl närmast uppmuntrat dessa huliganer och våldsverkare.

Nu sitter ju Alliansen vid rodret, de har alla möjligheter i världen att göra något åt saken, jag har dock inte noterat några åtgärder.

Robsten sa...

Varför inte säga som det är? Fredrik Malm, folkpartist och liberal säger att Sd är rasister, främlingsfientliga, homofoba och islamofoba. Är det konstigt att vissa grupper känner att det är legitimt att använda fysiskt våld mot anhängarna? Malm och andra liberaler hjälper till att legitimera politiskt våld i Sverige anno 2008. Det är rent förjävligt!

Liberaler fordom var människor (om de fick säga det själv) som inte höll med dig i din åsikt, men kunde dö för din rätt att framföra den.

Nu när dessa liberaler verkligen har stött på människor med i huvudsak en annan åsikt än de själva så legitimerar de politiskt våld. Så mycket var den devisen värd i verkligheten.

Guds Basun sa...

Om du var systemkritiker i det gamla Sovjet hamnade du på mentalsjukhus. VänsterSverige uppvisar samma fenomen, men säger att motståndarna lider av fobier.

Anonym sa...

Dessa folkpartistiska viktigpettrar.... Det går 13 på dussinent av dom....

Sverige består av två stora partier, de andra är dvärgar. Mp och v har ingen större anledning att känna sig oroade av Sd, men det har Kd, C och Fp, där varje litet medlemstapp kan innebära slutet.

Malms bjäbb är en egennyttig reflex.

Säfflemannen

Rune sa...

I går var Fredrik Malms uttalande uppe på "Exilen" som ju ofta är läsvärd. Men förbryllande nog så föll det inte administratören på läppen. Han hotade skribenterna med avstängning och kallade tråden för xd-tjafs.
Xd-tjafs har ju förut varit gräl mellan SD-anhängare och ND-anhängare.
Trodde han att Fredrik Malm var en ND-anhängare? Detta förbryllar mig. Tråden är helt borta idag. Någon som vet vad som tog åt administratören?

Robsten sa...

Något missförstånd eller blackout. Fenrisulv brukar ju gästspela här, han kan nog räta ut frågetecknen och ställa det till rätta.

Robsten sa...

Malm har fortfarande inte lagt ut kommentarerna under posten, visa lite liberalt sinne nu Malm, ta den beska medicinen och lägg ut kommentarerna, annars tar vi ifrån dig den liberala stämpeln pojk!

Fenrisulv sa...

Rune och Robsten: Först vill jag be om ursäkt för att tråden försvann, det hela handlar om det som Robsten är inne på, något av en "blackout" eller vad man skall kalla det. Tråden innehöll ett inlägg som var förhastat postat, ett svar på privat epost som publicerats utan avsändarens explicita tillstånd.

När sedan moderator gick in och åtgärdade hände det sig inte bättre än att en moderator till samtidigt gick in och vidtog åtgärder i denna tråd. På något sätt "lyckades" man med förenade krafter radera tråden. Ett misstag, men sånt händer. Ber återigen om ursäkt för fadäsen!

Robsten sa...

En sådan ursäkt måste man acceptera;-)

Rune sa...

Jaha! Var det det som hände?
Misstag kan ju alla göra.
Hoppas att någon tar upp ämnet på nytt.

Att en etablissemangspolitiker som Fredrik Malm lögnaktigt kan påstå att SDs partisekreterare Björn Söder har hållit tal på ett hitlermöte. Detta kan ju inte bara få passera opåtalt.

Robsten sa...

Eeeehh, kolla på kommentarerna under posten. Tror Malm påstår att han blev felciterad av den där blaskan "vad den nu hette" två bokstäver. Så då är väl just den saken ur världen. Borde kanske publicera hans kommentar här, vad tycker ni?

norrland sa...

Hmm,själv är man stolt "homofob",tycker,till motsats av malms åsikter att det är ganska onormalt och äckligt att ställa en man på alla 4 för att sen se en hårig röv och trycka in ballen för att packa lite bajs...men i sverige är ju detta helt normalt...det värsta man kan säga till homolobbyn är att det skulle vara onormalt...well,dom kommer nog till himlen dom med....

"you got to stand for something or you'll fall for ANYTHING"....ett uttryck svenskar borde ta och lära sig.

men jantelagen/dom 7 systrarna 0ch media förbjuder svenskar att stå upp för sina innersta känslor tyvärr...bara hålla käft,suga och svälja.

Jean Moulin sa...

Underligt att Malm som liberal inte oroar sig för att - enligt Elisabeth Massi Fritz - ca 100 000
tjejer lever under hedersförtryck i Sverige, och att vi importerar hundratusentals homofober via asyl-och anhöriginvandringspolitik.

Homorörelsen gräver sin egen grav genom att stödja muslimsk massinvandring.

Men det är klart - han är gift med kurd. Intresset ljuger inte.

Anonym sa...

Hmmm.Intressant Robsten.Framförallt kommentarerna/Minngor

Robsten sa...

Tycker det var en hel del bra kommentarer här, nåja "Norrland" har väl en smula mustigt språkbruk kan man väl medge;-)