torsdag, maj 07, 2009

Anna Sjödin, inte en människa som alla andra

Förre SSU-ordförande Anna Sjödin fick avgå under förnedrande former sedan hon supit och bråkat på en krog. Det allvarliga var vad hon sade till en ordningsvakt av utländsk börd, nämligen "Jävla svartskalle" samt "det är såna som du vi inte vill ha fler av i det här landet". Hade en Sverigedemokrat sagt de orden skulle han förmodligen blivit utesluten ur partiet. När jag försökte kommentera och citera Sjödins ord på Politikerbloggen så blockerades min kommentar p.g.a. Sjödins ord, bara det säger en del!

Nu har Sjödin blivit rektor på en folkhögskola. Inför en partidebatt på folkhögskolan blev alla riksdagspartier inbjudna utom SD. Enligt Politikerbloggen skall Sjödin ha lämnat denna motivering.

- De är inte ett parti som alla andra.

Detta sagt av en politikerbroiler som fick sin karriär förstörd för att hon vräkte ur sig nedsättande uttryck mot en ordningsvakt av utländsk börd. Hon inte bara kränkte ordningsvakten med nedsättande ord, hon slogs, rev och slet också. Du Anna Sjödin är inte en människa som alla andra. Anna Sjödin är ett symtom på det ruttna i vårt politiska och demokratiska system. Tydligare symtom får vi nog aldrig.

Länk Politikerbloggen

Länk SvD (när det begav sig)

16 kommentarer:

Robin Shadowes sa...

Skrämmande att en så sjuk människa kan tillåtas bli rektor på en skola. Förmodligen en såssestyrd folkhögskola men ändå. Såssarna verkar ha tappat allt omdöme om dom någonsin haft något, så var det väldigt längesedan. Som Robsten påpekar så är det bara broilers. Idag finns det väl inte en enda politiker, inte inom sjuklövern iaf som har levt i verkligheten själva och har tvingats att konfronteras med den politik dom själva för. Detta är inget mindre än politikens Samhall.

Milla sa...

Hon är ju en typisk sosse av modern tid. Det som gäller för andra gäller inte för henne.

Sd säger: Förändra flyktingpolitiken och blir utsatta för våld, hot och en massa annan skit.

Anna Sjödin fd(SSU) säger: Jävla svartskalle och blir belönad och får kalla andra för rasist

Tummen upp för detta mysmyset ;)

Robsten sa...

Tack ;-) Undras tro om inte rentav Sjödin kan räknas in i kadern av SD-valarbetare?

MS sa...

Hon är ingen sosse. Hon är ett tvättäkta kommunistpatrask. Precis som många redan har skrivit så skulle hon blivit utesluten och avpolleterad om hon varit medlem SD. Nu får hon fortsätta vräka ut sig vad som helst. Alla har väl sett orginalbilderna från den aktuella kvällen. Dom snyftbilder som släpptes var kraftig förvanskade. Hon hade knappt en skråma utan den som åkte på stryk var den stackars vakten som hon kallade för svartskalle. Samme man som hon önskade ur landet. Hon har mage att kalla SD för rasister.Jävla hycklare!!

Robsten sa...

Jag villa hålla denna blogg fri från invektiv, men låt mig säga så här, om Sjödin går in i samma tunnelbanevagn som jag så byter jag vagn.

Sivan sa...

Visst är det skrämmande att hon blir Rektor, men samtidigt så fruktansvärt symtomatiskt för det av sossarna byggda samhället.

Garm sa...

Broiler är hon nog i mer än ett avseende. Hon kanske gick på anabola steroider när hon gjorde idrottskarriär och även det har satt sina spår med tanke på att hon slogs så bra.

Skamligt hyckleri är det i vart fall och det är hon dessvärre inte ensam om, det finns i de flesta organisationer även SD skulle jag vilja påstå.

Det finns i mitt fd parti också, så numera håller jag mig borta från partimedlemskap och partiaktivitet.

Det finns andra kanaler

Anonym sa...

*** Svenskt rättssystem
Jag tror inte längre på det. Man sätter dit folk som man "vill ska vara inlåsta" (typ T. Quick-fallet) och låter de riktiga mördarna och andra gå fria.
Rättegången om "Sjödins krogbråk" var på flera sätt skumt och ORD STOD MOT ORD. Det hela tycktes mer bli en fars och att debattörer sedan använder detta som slagträ är ganska fegt. Svensk samhället visade sig betydigt "sämre" än vad Sjödin gjorde.
Varför skulle en person som inte är invandringsfientlig säga de ord som hon utpekats för!? Det finns ingen logik... och att som sagt använda detta för politisk debatt, det är enbart ynkligt.
Ryck upp dig nu Robsten och blogga på riktigt! ...håll dig till seriösa ämnen och försök att se genom rökridåerna. Var inte en lakej åt etablissemanget!

Läs mer om Sveriges hemligheter...
DEL1 http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000004117566
DEL2 http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=10500000000000184&posting=19500000004730129

...eller här: www.nkmr.org

M.v.h

Morgan Ohlson: Laglydig, frisk, ej missbruk och 19 års utbildning.
# Berövad alla former av inkomster /bidrag sedan 2006-08
# Hemlös sedan 2008-07-01

Utsatts för: # fråntagits 1 barn # fråntagits 2 olika jobb # 2 fall av anstiftad misshandel # trolöshet av fackförening # förhindrats från arbete >10 år # utsatts flera sekretessbrott # kriminell utpressning av Arbetsförmedling # terroriserats med pulsgenratorer ~1 år. # Hotats anta falsk Asperger-diagnos # Skriftligt förtalats av Karlstads kommun. # tot cirka 300 lagbrott och # över 2500+ terrortillfällen.

.

Robsten sa...

Det är inte riktigt att ord står mot ord, det var flera som hörde henne uttala orden. Jag hörde det inte själv, och media ljuger ibland, men det är inte media som fört fram detta i begynnelsen. Sjödin är väl sådana som media vanligtvis har ett visst överseende med. Nä jag tror att hon faktiskt uttalade orden.

Anonym sa...

Vaktens vänner sa att dom hörde det vid tre olika tillfällen medan oberoende vittnen inte hörde det. Däremot vittnade ett nyktert oberoende vittne till fördel för henne.

Anders

Robsten sa...

En kvinna som jobbade där hörde det, det stod inte någonstans att hon skulle vara "vän" med vakten, det är ju du som dragit den slutsatsen själv. De du kallar "oberoende" stod kanske inte ens så de SKULLE kunna höra det.

Ytterligare ett skäl till att jag tror på vakten är ordvändningen "det är såna som du vi inte vill ha fler av i det här landet". Det mänskliga psyket fungerar så att man ogärna hittar på just sådant om sig själv, det känns otrevligt och om man hittar på något väljer man nästan alltid "jävla svartskalle" eller liknande. Att vakten fantiserat ihop just detta finner jag ytterst osannolikt.

Dessutom gav vakten ett mycket trovärdigare intryck i TV soffan än Sjödin. Förövrigt såg Sjödin dubbelt så stor ut än den mediokert byggde vakten, som förövrigt studerade till läkare, och inte var den typiske IQ-kan räkna till hundra, vakten.

z999 sa...

Jag tycker att man kan skylla allt på Anna Sjödin, jag tror att SSU i sig själv skapar den här typen av människor. Ungdomar går säkert med av idealistiska skäl och möter en förening där medlemmarna inte har högre moral än att de kan lura till sig statliga bidrag i åratal. Jag säger inte att alla ssu'are är kriminella men bidragbedrägeriet och Annas slagsmål med vakten säger väl en del om miljön inom SSU.

SSU har tidigare varit en förening där blivande sossepampar har skolats. Mest har det då handlat om att rapa upp samhällskorrekta klyschor och den som har mest patos vinner. Jag undrar vart idealisterna har tagit vägen egentligen?

Anonym sa...

När enda vittnen är jäviga så blir det inget RIKTIGT ÄRENDE, och det måste man inse. Debattera det, diskutera det och resonera omkring det... men inse att FÖRDÖMA en människa på så vaga grunder, då har man själv ett problem! Det är inte en hållbar debattgrund att skapa debatt genom förtal eller att blåsa upp fjädrar till hönor.

Konsten är att se igenom rökridåer och söka fram RIKTIGA PROBLEM. Bra debatt startar med en skarp samhällsanalys. Förra året (vintern 2007-2008) frös minst 46 människor ihjäl i Sverige. Siffran är stigande. Själv har jag nu saknat inkomst (100%) sedan 2006-08 och är hemlös sedan 2007-07. Det är enkla fakta... Där har ni 2 bilder av Svensk välfärd. Nog finns det "äkta problem" så det räcker till het debatt.

Morgan Ohlson
.

z999 sa...

Morgan:
"Konsten är att se igenom rökridåer och söka fram RIKTIGA PROBLEM. Bra debatt startar med en skarp samhällsanalys."

Enligt dom sju riksdagspartierna så är Sverige ett rikt land. Detta baserar dom antagligen på sin egen lön, jag tillhör extremhögern åsiktsmässigt och anser att inget land är rikare än sin fattigaste medborgare.

"Förra året (vintern 2007-2008) frös minst 46 människor ihjäl i Sverige. Siffran är stigande. Själv har jag nu saknat inkomst (100%) sedan 2006-08 och är hemlös sedan 2007-07. Det är enkla fakta... Där har ni 2 bilder av Svensk välfärd. Nog finns det "äkta problem" så det räcker till het debatt."

Det där debatteras inte så mycket som du antagligen har märkt. Det beror på att dom inte tillhör någon tycka-synd-om-grupp. Annars kan man ju tycka att dom har en moralisk rätt till statskassan i egenskap av att dom är svenskar. Men det beror ju på vad man anser vara rätt. Är det ok att överbetalada politiker leker jultomte med statskassan och struntar i sitt ansvar mot medborgarna som dom rimligtvis borde ha i egenskap av att dom är förtroendevalda?

Anonym sa...

Så tråkigt att se / Läsa så mycket nedsättande om en person. Ni anklagar Anna Sjödin för att sagt nedsättande saker om en ordningsvakt (jag antar att ni VET att det är sant) samtidigt som ni vräker ur er nedsättande saker om henne... Ni tar er en "rättighet som ni inte ger en annan människa"

Vore kul att läsa lite mer intelligenta inlägg... lågt...
Torsdagskvällshälsningar...

Robsten sa...

Jag vet naturligtvis inte att Sjödin sade orden, jag var inte där. Jag publicerade denna text p.g.a. sammanvägning av många saker. Dels två vittnen som styrker vaktens utsaga, dels Sjödins agerande mot SD, där hon baktalar SD. dels blev Sjödin faktiskt dömd i domstol. Allt detta gör att jag skriver det jag faktiskt gör.