fredag, december 17, 2010

Förmodligen har det effekt


Enligt SvD så går landets moskéer ihop och fördömer det misslyckade bombattentatet på Drottninggatan. Förmodligen är det en överdrift och alla landets moskéer ställer nog inte upp på manifestationen. Det har dock sannolikt en effekt att så många moskéer går ut och kraftigt fördömer alla terrorhandlingar på svensk mark. Det blir mentalt svårare för presumtiva gärningsmän att motivera sig för attentat när hela det muslimska Sverige (!) går ihop om ett ställningstagande. Jag har förövrigt på denna blogg långt tidigare efterlyst just detta. I artikeln säger Omar Mustafa, ordförande för Islamiska förbundet detta. LÄNK.
Det här är ett attentat mot hela Sverige och mot Sveriges alla muslimer
Nej, det är ren retorik Omar ägnar sig åt. Det var naturligtvis inte Sveriges muslimer attentatet riktade sig emot. Det tror ingen på fullt allvar. En annan fråga är dock hur många muslimer har fått asyl och uppehållstillstånd i vårt land. Jag menar vem flyr de ifrån? Från kristna minoriteter som med våld fördriver den muslimska majoriteten? 


I Irak pågår just nu en allvarlig terror mot den kristna minoriteten som är mycket hårt ansatt. Det pågår en religiös rensning av stora mått där kristna mördas enbart för deras tro, en tro jag själv inte delar vill jag påpeka för säkerhets skull. Vad säger Svenska regeringen om denna terror? Vad säger oppositionen? Om man nu värnar om religionsfriheten och ”allas lika värde” samt alla andra floskler vi fått höra till leda, varför producerar man inte ens några av dessa floskler med tanke på det som just nu sker i Irak. Tystnaden är nästan öronbedövande. Så här ser resultatet ut av ”lyckade” attentat ut mot kristna i Irak.

Lite värre än på Drottninggatan i Sverige.

5 kommentarer:

Goten sa...

Mkt bra jämförelse, Robsten, och läser man Koranen blir vansinnet lättare att förstår.

SD-sympatisören sa...

En sak är säker. Här i Södertälje är det den kristna syrianska minoriteten som med våld fördriver den svenska majoriteten.

MS sa...

Det är skillnad på folk och folk. Dessa män betalar väl bara av den "kristna skulden" mot de stackars försvarslösa muslimerna. Muslimer måste självklart skyddas från allt ont av alla humanister och dhimmis. Jag blir så j-vla trött på detta hyckleri.

Bra att du lägger upp bilder. Det är viktigt att folk får se islams sanna ansikte. Av bilderna att döma så roade sig mördarna med att träna halalslakt när de ändå höll på.

Andreas sa...

Ett annat problem är också att de inte publicerar något om slakten på kristna i muslimska länder. Inte ens i amnesty, en tidning som brukade vara för ALLAS rättigheter.

Tro inte så mycket på Imamer i sverige, de kan lika gärna ljuga http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm

Anonym sa...

Nåja, fördömanden eller ej så kan vi aldrig lita på de som tillämpar Al Taqqia. Jag tror ej heller at de förväntar sig detsamma...