torsdag, oktober 12, 2006

Sjödin fälld på alla punkter

Anna Sjödin blev fälld på alla åtalspunkter i tingsrätten i dag. Det absolut allvarligaste politiskt, är smädelsen som hon enligt två vittnen sagt till ordningsvakten Babak Jamei. Enligt Jamei och vittnena sade Sjödin "Jävla svartskalle" samt tillade "det är såna som du vi inte vill ha fler av i det här landet". Detta är ytterst allvarligt för en ordförande i det politiskt korrekta SSU där en generös syn i flyktingfrågan är ett måste för att vara accepterad. Blir Sjödin inte frikänd i hovrätten så kan hon helt enkelt inte sitta kvar.

Med på nämnda fest var också Carl Kangas, han tillhör den inre kretsen i SSU och är en av de tilltänka påläggskalvar som skall bli morgondagens makthavare är det tänkt. På Kangas hemsida kan vi läsa

– Stoppa apartheid i Stockholm! Krogar som döms för diskriminering skall bli av med utskänkningstillståndet. Kräv rak kö för utskänkningstillstånd och inför förbud mot andra åldersgränser än 18 år. Det kommer att leda till en mer sund alkoholkultur och en mindre aggressiv krogmiljö i Stockholmsregionen. Förortens ungdomar har rätt till ett Stockholm fritt från diskriminering.

Stockholms nattliv är kul, för några. Diskrimineringen i dagens Sverige tar sig sitt fulaste uttryck i Stockholms krogvärld. Människor med utländsk bakgrund diskrimineras systematiskt, det kan jag aldrig acceptera.

Om nu Kangas kompis Sjödin blir dömd för diskriminering, vad tycker Kangas skall hända med henne då? Om Kangas vill ha en mindre aggressiv krogmiljö kanske han kan börja med sin kompis Sjödin.

Sjödin är redan körd, det är bara det att hon inte själv vet om det. Däremot kommer vi i värsta scenario att få Kangas som en framtida makthavare i den politiska nomenklaturan, Kangas är smartare och på sitt sätt värre än den klumpige och något bonniga Sjödin. Kangas bär den politiska korrekthetens fana, han har i debatter använt fula knep och falsk retorik som Sjödin inte har intelligens till att göra. Jag vill höja ett varningens finger för denna broilerpolitiker som står i kö för att bli nästa högdjur i det politiska etablissemanget, minns mina ord.

Inga kommentarer: