söndag, november 09, 2008

Svensk immigrationspolitik i sin prydo

Jag läser i boken "svensk maffia" av Lasse Wierup och Matti Larsson om den s.k. Naserligans ledare Naser Dzeljili. Han kom till Sverige från Makedonien 1981. Han fick först tillfälligt uppehållstillstånd efter att ha träffat en svensk flicka. Efter att han erhållit sitt tillfälliga uppehållstillstånd dömdes han till fängelse tre gånger för olika förmögenhetsbrott. Det han sysslade med till 1985 var att ägna sig åt brott, ändå fick han permanent uppehållstillstånd detta år. Hur tänkte myndigheterna? Vad krävs för att erhålla permanent uppehållstillstånd? Att man blir dömd tillräckligt många gånger?

En annan person i Göteborg är dömd för mord, samt misstänkt för uppemot 20 mord i Sverige. Han döms till utvisning men domen värkställs aldrig då situationen i Irak anses för orolig. I stället för att utvisas blev mannen kvar här och har förmodligen begått nya mord i vårt land efter utvisningsbeslutet. Våra politiker har visat att de inte är uppgiften mogen helt enkelt. Man kan befara att den utveckling som beskrivs i boken "Svens maffia" delvis skulle ha skett oavsett vilka politiker vi valt för att styra vårt land, men den slappa politik som förts har gjort utvecklingen långt värre än den skulle ha kunnat vara.


Länk Svensk maffia

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det måste handla om mutor. Så jävla korkade kan inte ens svenska myndigheter vara eller...

LP sa...

Det finns ingen svensk maffia.

Det finns bara ett felaktigt sätt att använda ordet "svensk".

Krille sa...

Vad gäller Naser Dzeljili, så har jag läst en artikel där det framgick att han hade mutat till sig uppehållstillståndet av en tjänsteman. Detta ska tydligen de Svenska myndigheterna veta om,men inget görs. Visst är Sverige underbart.

Detta och mycket annat är något som SD får ta tag i. då de tar sig in i riksdagen.

Anonym sa...

Naser Dzeljili var en av de brottslingar som mutade till sig svenskt medborgarskap i härvan på invandrarverket i Norrköping. Väl med det dokumentet i hand kan man tydligen inte återkalla svensk medborgarskap trots att mutor och oriktiga uppgifter om vandel uppenbarligen förelåg. Han var inte den enda brottslingen som slank igenom det grovmaskiga nätet. Jag har för mig att de betalade den facila summan av
5000:- i muta. Detta skedde som det sades i "god tro". Och det gick de godtrogna svennarna på....

Peter

Robin Shadowes sa...

Som Fjordman skriver i Eurabia Code. Arkitekterna bakom detta nya europa föraktar sina medborgare och efter Lissabon-fördraget kan dom ignorera oss helt. Dom betraktar oss som kanonmat, bönder i ett schackspel.

Anonym sa...

Följer med nöje Din block. Nästan alltid välskrivna och välformulerade inlägg. Men denna gång har det smugit sig in ett skrivfel - och det i rubriken. "I sin prydno" är nog det korrekta uttrycket.