tisdag, december 23, 2008

Ridå!!!

I DN står det om hur man skall tackla upploppen som skett i Rosengård på sista tiden. Områdesutvecklare (nytt yrke?) talar i artikeln om att informera muntligt och att invandrare inte förstår blanketter och liknande saker. Nyamko Sabuni pratar om pengar som skall satsas och att föräldrar till ungdomarna måste få stöd. Vad är det som saknas i dag då? Vi skall ju göra sådana vinster på denna invandring säger våra höga politiker gång på gång. Mer pengar, mer information och mer stöd pratas det om så fort det blir ett upplopp eller annat problem.

Hela vår flykting och integrationspolitik är fel, skall det vara så svårt att förstå. Det fungerar inte med att ta hit invandrare med en helt annan kultur, religion och språk och sedan tro att de plötsligt skall smälta in i vårt samhälle och fungera i vår produktionsapparat och i övrigt, det fungerar helt enkelt inte! Vi sätter inga krav på dem som frivilligt väljer att flytta hit, inte på allvar. Vi tar emot alldeles för många s.k. flyktingar och vi ställer för låga krav på dem som kommer hit, skall detta vara så svårt att förstå. Är politiker fullständigt blinda för det som är alldeles uppenbart för alla normala människor? Snart får det vara nog! Jag väntar på att vanliga svenska medborgare skall tala om det alldeles uppenbara för våra politiker som gått vilse i illusionernas och visionernas värld.

Länk DN

7 kommentarer:

Moderat Stockholm sa...

Jag läser om de mest avskyvärda brott. Våldsbrott typ våldtäkt med misshandel, jag läser att gäng med araber och somalier härjar och spöar mestadels svenskar nordbor på gatorna. Och jag läser att vi tar in uppemot 100 000 invandrare utan kontroll vilka de är till Sverige detta år trots att det skrivna gällt i snart 20 år. Fredrik, Beatrice vad gör ni. Det är att dags att ni talar ut med folket trots förljugna media. Återkalla uppehållstillstånd och medborgarskap, återinför passkontroll vid Öresund, ställ krav på invandrare som vill stanna att rensa sina rötägg. Stöd vår duktiga polis.Jag tror dessvärre vi går mot inbördeskrigsliknande förhållanden.

Anonym sa...

stoppa dubbla medborgarskap så är asylturisterna väck dvs de kan inte åka hem igen då är det inte lika populärt att vara här för den gruppen

Cap sa...

Den dagen då någon av de som sitter idag i riksdagen ställer sig upp och säger att vi tagit emot för många på för kort tid så kommer jag att käka upp mina gamla svettiga strumpor...

Anonym sa...

Dessa invandrar problem är här för att stanna.
Och det var ju bara en tidsfråga egentligen.

Tyvärr har detta pågått mer eller mindre, på olika platser i landet, i minst ett årtionde.
Men både politiker och media har effektivt mörkat och vinklat och sopat alla problem under mattan.

Nu går det inte att dölja längre.
Varet i samhällskroppen tränger obönhörligen fram ur dom öppna och infekterade såren.

Captain Tom sa...

Fienden är mitt ibland oss. Broken Arrow ! Broken Arrow !

Robin Shadowes sa...

Ska vi starta en insamling för att köpa kartor åt Tensta-blattarna där vi har markerat in var alla politiker och mediafolk bor så dom kan bege sig dit och berika dom med?

Robin Shadowes sa...

Och givetvis får vi inte glömma Lidingö och "årets svensk".