tisdag, februari 17, 2009

Ankdammen Sverige

En reporter från SR avslöjades som infiltratör hos Sd. Nu har hon anmält en av företrädarna för SDU. Hon skall inte ha fått komma ur sin hytt snabbt nog när hon blev avslöjad. Hon skall snyftande och livrädd ha lämnat hytten.

Få se nu, SR skriver inget om allt Sd blivit utsatt för genom åren. Det är saker som ofta har varit 100 gånger värre än att någon ville ta en titt i en väska. I stället skickar man en "Wallraffare", som är ungefär 100 gånger blödigare än den riktiga Wallraff. Jag har läst böcker av Wallraff, han skulle inte ens höjt på ögonbrynen får att någon ville ta kameran från honom om han blev avslöjad. Sedan pekar man ut den som avslöjade henne som halvkriminell och hotfull. Jaha vad menar Caroline Stenman att man skulle gjort då när hon blev avslöjad, bjudit henne på en fika till?

Det finns ingens sans och vett i det svenska politiska och samhälliga klimatet. Det är helt OK att utge sig för att vara någon man inte är, ljuga och infiltrera. Men om någon vill ta kameran från någon som ljugit, och infiltrerat så är det tydligen ett brott. Jag får det inte att gå ihop. Vad tror ni på SR att Sd:are blivit utsatt för genom åren? Varför har ni inte sagt ett ljud om det? I stället skickar ni en person som ljuger och förställer sig, när hon blir avslöjad så snyftar hon och drar värsta gråtvalsen. Sorry Stenman, du "Wallraffade" inte tillräckligt bra, som plåster på såren kommer du med en anmälan och snyftar som den värsta Matta Hari. Jag har bara ett ord för SR och Caroline Stenman, avskyvärda!

OBS: Den utpekade från Sd nekar till något brott och att ha försökt ta väskan från Stenman.

Länk DN Mata Hari

Länk SvD

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ingen ide´ längre att förvånas över vilka skamgrepp fulmedia uppvisar.

Det man istället kan glädja sig åt är att de däremot verkar vara livrädda för hur SD växer.

Ju fulare media agerar desto mer avslöjas alltså desperationen.

Robin Shadowes sa...

Noterar att det tydligen är viktigare för den "fria" radion och televisionen att infiltrera ett litet parti än att infiltrera en av dessa många skumma moskéer som har växt upp som svampar landet runt. Fast dom är ju vänstermupparnas kompisar så dom kan man väl inte spionera på...

skattebetalare till vad?? sa...

robin shadows: dom TÖRS INTE spionera på folk som varit i krig...
MED ANLEDNING AV ATT POLISEN SKALL REKRYTERA POLISASPIRANTER UR EXTREMMUSLIMSKA KORANSKOLOR I SVERIGE!
De indoktrinerade och ömdömeslösa polischeferna kommer nog vakna upp, troligtvis om 5-10-15 år när det är försent!
så här är det i england när utlänningar blir mäktiga och Brittiska myndigheter säger NEJ!
http://www.truthtube.tv/play.php?vid=174

i Sverige är skillnaden att myndigheter och särskilt polischefer vågar inte säga nej, inte ens när extremmuslimer bjuder in polisen till sina koranhögkvarter där vanliga Svenskar ICKE har tillträde!
på alla andra platser i Världen uppstår konflikter när Islam får ta över men Svenskar är lydiga som Lamm så det blir nog en tyst förintelse av otrogna Svenskar när Islamistiska poliser får agera

http://www.truthtube.tv/play.php?vid=459

Daniel blev halshuggen i Malmö dec 2008 av 2 generations invandrare som gått i korankyrkor i Malmö
(detta inlägg har ej bloggen ansvar för bara en upplysning till politiker att snälla ni förstör inte trygga Sverige mer, det är räcker som det är nu)

rim sa...

Hon borde ha infiltrerat AFA men det törs hon inte. Vem vet, hon kanske är med i AFA. SR och SVT gör mig spyfärdig. SR har anställt kpmlr vraket Sven Wollter som lördagsinfiltratör.

Nicklas Eriksson sa...

SR (Sveriges Radio) skriver inte så ofta, doh!

Ser fram emot Kaliber i vår mer än någonsin!

Anonym sa...

rim,

Du har ratt. TV produsenten ar kompis med Expo ledaren Daniel Poohl, titta pa deras Facebok, den har skandalenblir varre an Watergate snart.

TV folket ar Afaiter.

peter a

Robsten sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Robsten sa...

vad heter producenten? I alla fall hittade jag dessa vänner till Poohl, :


Tommy Funebo

Birgitta Ohlsson

Richard Slätt

Ulla Ekström Von Essen

Snygg samling;-)