tisdag, mars 29, 2011

Ett felaktigt beslut


Det diskuteras om regeringens beslut att massvaccinera svenska folket var ett riktigt beslut, detta efter att det konstaterats att ungdomar drabbats av den kroniska och allvarliga sjukdomen narkolepsi. Olika experter träder fram i TV-nyheterna och säger att det trots allt var ett riktigt beslut, speciellt sedan biverkningarna var omöjliga att förutse. 


Det är ganska självklart att biverkningarna var okända vid tidpunkten för beslutet om massvaccination. Däremot var vaccinet inte tillräckligt testat, det erkänner alla i dag. Jag själv tog en vaccinspruta i förbifarten. Jag mådde inte alls bra av vaccinet. Jag hade varit kärnfrisk innan jag tog vaccinet, efter vaccinationen så drabbades jag av förkylningar på löpande band. Jag kände också yrsel några dagar efter vaccinationen. En arbetskamrat däckade ihop i flera timmar efter vaccinationen och fick läggas i ett tillfälligt vilrum. Chansen att jag skulle ta en vaccinspruta till är ungefär lika stor som att jag skulle rösta på Fridolin vid nästa val.


Det är inte bara den allvarliga biverkningen av vaccinet som gör regeringens beslut tveksamt (eller direkt felaktigt). Pandemin av Svininfluensan blev inte så kraftig som våra myndigheter och experter talade om. De flesta drabbades inte av någon influensa alls (vilken delvis kan ha varit vaccinets förtjänst). Det kanske mest graverande är ändå att de som blev sjuka i influensan i princip drabbades mildare än vid en vanlig influensa. Flera bekanta vittnade om att det var deras livs lindrigaste influensa någonsin. 


Enligt expertkällor så räddades ungefär 20 liv av vaccinet Pandemrix i vårt land. Hur många människor dör i en vanlig influensa? Mot det skall ställas alla de unga flickor som framträdde i TV, samt de pojkar vilka drabbats av en livslång mycket besvärande sjukdom. Dessa ungdomar hade hela livet framför sig med visioner och planer om ett bra liv. Allt detta har i alla fall delvis grusats. Ibland är det bättre att låta naturen ha sin gång än att försöka lindra redan modesta epidemier. Detta är ett typexempel där vår regering och myndigheter gjorde flera fatala felbedömningar, både av vaccinet och pandemin.

Länk DN

Länk SvD    

14 kommentarer:

Robin Shadowes sa...

Hade folk bara kollat på konspirationssajter, Prisonplanet, Infowars, Rense, Above Top Secret (ATS) så hade de flesta klarat sig undan detta elände. Tyvärr kallar man sådana som mig för foliehattar och vägrar tro att nån medvetet skulle vilja dom så illa. Bara under det förra århundradet har kommunism, socialism, nazism, fascism och islam krävt hundratals miljoner liv över hela världen.
Syftet med dessa "spruttor" är att successivt försämra det naturliga immunförsvaret. När den verkliga pandemin släpps lös, och märk mitt ordval släpps lös, för den kommer inte ha uppstått spontant eller naturligt utan vara skapad i ett labb nånstans. Dessa globalister har också en massa eugenister bland sig. Dom ämnar minska världspopulationen med 90%. I deras ögon är vi inte ens människor. Dom kallar oss t o m för biomassa och useless eaters. Det är alltså vi det. Dom planerar alltså ett folkmord av sådan magnitud att det får tidigare folkmord i historien att se ut som små utbrott av etniskt våld här och där. Men jag skulle inte bli förvånad om en del av responsen efter detta inlägg kommer bli från folk som uppmanar mig att uppsöka en knäpp-doktor för undersökning. För så är människan funtad. Man vägrar tro på att det kan finnas en ondska av den storleken.

Robsten sa...

Här tycker jag nog att du tar ut svängarna en aning Shadowes.

Martin sa...

"Av något ska man ju dö", sade alltid min mormor. Man varken ska eller bör sträva efter det som gör en odödlig, eftersom det antingen dödar dig eller ersätts med något värre som garanterat dödar dig och alla du håller kärt i nästa svep. Förmodligen på grymmare vis.

Kanske behöver man sitta inne med en slags ödestro för att behålla detta lugn, även om det kan räcka gott med att inte blint lita på medier i jakt på lösnummerförsäljning eller ha en livsstil att inte gråta över myggbett (piller vid minsta värk).

Robsten sa...

Väl talat Martin.

Anonym sa...

I Australien och Nya Zeland "rasade" pandemin under våren sommaren 2009. Utfallet där tydde på en mild influensa. Den informationen borde använts av svenska myndigheter så hade vi sluppit denna hysteri och massor med människor hade sluppit lida av livslånga vaccinationsbiverkningar. För egen del kommer jag aldrig mer lita på myndigheternas påbud.
Lunkentuff
P.s. Tog ej sprutten

Anonym sa...

Jag insåg åt vilket håll det barkade och tackade nej till erbjudandet av dödssprutan. Blev jag sjuk, svar nej.

Blev jag sjuk av asiaten, HongKong o.s.v, javisst, men jag blev å andra sidan resistent.
Allemand

Anonym sa...

Lätt att vara efterklok, ingen visste åt vilket håll det lutade.
Och om det hade visat sig bli en mycket svår pandemi,då hade det ju varit rätt, oavsett biverkningar, eller...?
cathrine

Anonym sa...

@cathrine, efterklok? Jag var förklok.
Allemand

Anonym sa...

Som sagt var, man hade bara behövt kolla på Australien. Det hade varit klokt.
Lunkentuff

Robin Shadowes sa...

Aake på Exilen myntade uttrycket spruttan. Jag har inte tagit några av dessa infernaliska spruttor alls genom åren och jag lever fortfarande som ni kan se. Tänker inte ta några i framtiden heller för den delen. Om jag så skulle bli dödssjuk så kommer jag vägra ta deras djävulska spruttor.

Robsten sa...

Tja Catrine, men med de data som låg för handen borde man nog inte genomfört denna massvaccination. Jag kände direkt att jag inte mådde bra av vaccinationen. kompisar fick svininfluensan med blev väldigt lindrigt sjuka. Nä, de borde nog inte genomfört detta.

Anonym sa...

Att vaccinet var otillräckligt testat borde väl stått klart för varje tänkande individ när det avslöjades att tillverkaren friskrivit sig från allt ansvar i avtalet med staten.

Och att det haussades upp... tja, svenska staten hade i sin vishet garanterat ett köp på 18 miljoner vaccinsatser, ifall WHO klassade en influensa eller annan sjukdom som pandemi. Vilket WHO gjorde, efter att bland annat ha sänkt dödlighetskraven för en sådan klassning. Varpå Sverige var juridiskt tvingade att köpa... Valmöjligheterna är då två: 1) säga som det är, och beklaga att man på detta sätt slängt en miljard i sjön. 2) Intala befolkningen att pandemin trots allt är livshotande, uppmana till vaccinering, och i efterhand hävda att den milda influensan och de få dödsfallen i själva verket berodde på vaccineringen.

Stratiotes Iesous Christos sa...

Något företag tjänade massor med på den hysterin, företaget som sålde vaccinen.

Ett par chefredaktörer tjänade nog ett par slantar också.

En vanligt influensa dödar betydligt fler än vad de här "svin"influensorna som egentligen borde kallas mexicoinfluensa då den kom från mexikaner.

"Experterna" vet inte vad de snackar om, de är på samma företags avlöningslistor.

Anonym sa...

Jag läste på något info på nätet där en sjuksyrra ställde sig väldigt skeptisk till "spruttan" och vad den innehöll, och att den blivit framtagen alldeles för snabbt. Det blev avgörande för mig när jag skippade sprutan. Har´hört av många att de blivit dåliga. Min mor var sjuk ett halvår.