onsdag, juni 29, 2011

Peace & Love...and Expo


Expo:s Daniel Poohl har twittrat till en massa vänner om att Expo skall deltaga och vara med och arrangera festvalen Peace & Love. Expo skall bland annat ha ett tält där med Aschberg och vår allas söderböna Sahlin. Så här står det på Expos hemsida:


Förutom Mona Sahlin och Robert Aschberg, som båda sitter med i Stiftelsen Expos styrelse kommer Daniel Poohl, Alexander Bengtsson, Frida Metso och Lisa Bjurwald att delta i olika debatter och föreläsningar under festivalen.  
Bjurwald på Peace & Love?! Någon mer hatisk person än Bjurwald får man leta mycket länge efter. Jag har pratat om politiska meningsmotståndare med säkert 10 personer de senaste två veckorna. När man nämner Bjurwald får samtliga, utan något undantag, något konstigt i blicken. Hon har gått över alla gränser och lämnat den mänskliga gemenskapen i sitt oresonliga hat mot SD. Bjurwald passar ju verkligen på Peace & Love, ...som en kontrast kanske. Frågan är varför Bjurwald hatar SD så mycket, det finns ju en del grupper som står en bra bit längre bort än SD politiskt sett. Det borde Bjurwalds psykoanalytiker ta tag i. 


På Rapport hade de ett inslag om Peace & Love festivalen i kväll. Två våldtäkter har inträffat på denna så kärleksfulla och fredliga festival. I inslaget 19:30 sade de dessutom att en av våldtäkterna var en gruppvåldtäkt. Ja, det är väl ingenting som Expo kommer att nämna eller ta avstånd från, det hände dessutom på deras egen festival. En del kommer antagligen tycka att det är en smula symtomatiskt.

Länk Expo

Länk Rapport

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är inte Lisa Bjurwald väldigt lik Ann Coulter till utseendet? :-)

/paraflex

Johnny sa...

Märkligt att parapolitiska organisationer som Expo nästan alltid har medlemmar av judisk börd som ex Robert Aschberg.