fredag, juli 01, 2011

Då mötas vi då, Lars Stjernkvist


Socialdemokraten tillika förre partisekreteraren och chef för Integrationsverket, Lars Stjernkvist säger klart och tydligt att de som begår allvarliga brott och inte är svenska medborgare skall avvisas från vårt land. Det är ungefär vad jag själv skrivit på denna blogg ett antal gånger. bakgrunden är den skottlossning som skedde i Norrköping för ett kort tag sedan. Stjernkvists moderate kollega uttrycker sig på ett sätt som jag aldrig gjort på denna blogg. Moderaten Fredrik Bergqvist uttrycker sig alltså på ett sätt som jag med mina politiska partipreferenser aldrig skulle göra. 


Det som förvånar lite är att Stjernkvist haft som uppdrag att formulera strategier mot dem som i princip har uttryckt vad Stjernkvist själv nu uttrycker. Nåja, vi har ju immigrationspolitiken kvar, där skiljer vi väl oss åt fortfarande. Fast vi vet ju inte vad Stjernkvist och Bergqvist säger bakom skål och vägg. Det vi däremot vet är att många gammelmoderater på valdagen röstade på fel parti, de har de t.o.m. erkänt i viskande ton när ingen annan än den tilltalade sverigedemokraten lyssnat.
Länk S kampen mot främlingsfientlighet

6 kommentarer:

Utlandssvensk sa...

"Det vi däremot vet är att många gammelmoderater på valdagen röstade på fel parti"

Ja, det stämmer utan tvekan. Länge har det varit så att många M väljare har trott att de röstade på ett parti som stod för restriktiv immigrationspolitik, trots att så inte har varit fallet under många år. Möjligen börjar de dock nu inse vad Reinfelt står för. Uppgörelsen med MP blev nog närmast en chock för gammelmoderaterna.

Likväl förtsätter M att vara starka och ligger stadigt norr om 30%. Hur är det möjligt? Det finns säkert en hel del rimliga teorier men jag orkar inte fundera vidare kring ämnet. Om svenskarna i så hög utsträckning är beredda att lägga sin röst på ett parti som öppet och tydligt visar sitt förakt för dem som folkgrupp, ja då får de faktiskt skylla sig själva.

Det friska och vakna svenskarna som inte har lust att finansiera sin egen kolonisering bör ta sig en funderare på att lämna landet. Det finns många länder i Europa som inte är interesserade av att begå självmord och där det är betydligt säkrare och treligare att leva och se sina barn växa upp.....

z999 sa...

Under 30 år (så lång tid har det varit känt att invandrare begår fler brott än svenskar) så har invandrares brott blivit något som anses acceptabelt av "antirasisterna". Problemet har inte varit samma som när man konstaterar att "socialgrupp tre" är mer brottsbenägen eller att män begår fler brott än kvinnor, i de senare fallen har man diskuterat problemet mer öppet och inte halsstarrigt famlat efter lämpliga bortförklaringar.

Dom minst intelligenta "antirasisterna" kan ibland hävda "argumentet" att svenskar står för den största totala mängden brott. Ungefär som att i Beverly Hills så står den rika delen av befolkningen för majoriteten av brott. Detta hävdas sedan på ett sätt som att probelemt redan är löst. Bara man vet varför så är det bara att lösa det på samma sätt som man minskar kriminaliteten inom "socialgrupp 3".

cavatus.wordpress.com sa...

Jaha, men när SD ville diskutera frågan att kriminella utlänningar skulle utvisas så var det mången krokodiltårar som fälldes hos de övriga partierna.

Just sådana här uttalanden bör SD-politikerna citera i riksdagsdebatterna för att påtala de övriga partiernas hyckleri.

Ni följer väl debatten om Amestys vurmande för våldtäktsmän, trots andra utsagor på hemsidan?

http://aktualia.wordpress.com/2011/07/02/amnesty-talar-med-dubbla-tungor/

Varg i veum sa...

uhu..."rasismen" sprider sig inom vänsterleden ;)

Stig sa...

@ Z999
"Socioekonomiska orsaker" är ju ett populärt mantra bland försvararna för multikultins negativa effekter (inkl. de allra grövsta brott). Socioekonomiska orsaker finns säkert men ingen vet om det alltid är den enda orsaken och i vilket fall som helst kan Sverige inte påverka de "Socioekonomiska orsaker" som uppstår i Irak, Iran, Pakistan, Somalia och resten av MENA. Och sedan importeras bärarna av dessa "socioekonomiska orsaker" hit och välkomnas av totalt slapphänt migrationspolitik med urdålig kontroll över vad som dräller in i landet och ovanpå det så företas inga bestämda årgärder mot t.ex. "flyktingbarn" som ljuger om sin ålder och "flyktingar" som inte har giltiga flyktingskäl.
Vi ser ju nu att det är hippiegenerationen som leder landet och att man överför 60-talets "flower power" och "love and peace"-flum till migrationspolitiken. På det området anser dom det är okej men skulle dom tycka samma sak om t.ex. finanspolitiken?

ddayperspective sa...

Det tar tid att vakna upp till verkligheten. Jag som inte sysslat med politik tog det ett år, från hösten 2009 till hösten 2010 i samband med sjukdom som gjorde att jag fick tid och hittade fram till samlingsportalen Nätverk Mot Politiskt Korrekthet på http://pipes.yahoo.com/pipes/pipe.info?_id=44cb9c44459be95ede66046e5d8ba778

Hur många fler tror ni inte gör samma resa och allt snabbare den tid som är kvar till vaet 2014? Inte bara svenskar naturligtvis utan också enormt många med andra rötter. Troligen också muslimer som fått nog av "religion" och sharia i sina forna hemländer, och inte minst ex-musimer!

Vi måste tro på att det finns en framtid också för våra barn och barnbarn i Sverige med förbättrad demokrati. Direkt demokrati med många fler folkomröstningar vars resultat blir tvingande, vilket blir enkelt när alla är digitaliserade...

2014 börjar arbetet med att återställa vårt land om vi röstar för Sverige och Demokrati, Sverigedemokraterna! Tänk på det! Håll ut och rösta rätt!