lördag, januari 27, 2007

Indexering

Håller på att indexera alla artiklarna här på bloggen efter labels. Vet inte om det är värt besväret eller hur meningsfullt det är. Det är i alla fall ett grannlaga arbete, man får ta lite då och då, annars så snurrar bara artiklar och etiketter i huvudet. Det är bli fel på någon label, det är svårt att läsa alla artiklar, det är gränsfall vilken label en given artikel skall ha ibland. Det är också frågan om hur många labels man skall ha, vilka etiketter man skall sätta.
När jag pysslar med detta märker man naturligtvis vad man skrivit mest om, det är utan tvekan flyktingpolitik, politisk korrekthet, demokrati, samt vissa personer som Maud Olofsson, Mona Sahlin och Kamali, personerna hör hemma i de ämnen jag skrivit mest om som alla förstår. Det är dessa personer jag avskyr mest också, helt naturligt. Hoppas att någon uppskattar denna indexering när den väl blir klar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Robsten, det är bra du indexerar. Dina inlägg är bra och mycket viktiga så fortsätt med det!

Sedan har jag en OT fråga till dig. Vet du ett bra gratis virusprogram man kan ladda ned?

/ Sven

Robsten sa...

Den frågan kan jag utan tvivel svara på. Antivira, eller Antivira eller vad fan de kallar det för nu. Hittar i princip alla virus, guard, dagliga uppdateringar, ganska enkelt kontrollprogram, slukar minimalt med resurser. Det borde vara et betalprogram, men är gratis, det du får stå ut med ett är fönster med reklam när du uppdaterar, det står jag ut med.
http://www.free-av.com/